نظرات شرکت کنندگان در مورد آزمون ارشد مامایی 2 تیر 91

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

سمین

New member
سلام بچه من میرم تو سایت تخمین بهم میگه شما با این کد ملی قبلا ثبت نام کردین:shocked:دیگه دارم شاخ در میارم

زری

New member
salam dostaye golaaaaaaaaam.nmidonstam shomaha inghad mhrabonin bkhoda,khoshalam koli doooost daram.mamnon az tabriike hamaton golaye mhrabon.midonin dashtam emroz b chi fk mikardam?b inke ch khoshe 6 shahrivar hame biaym to sit takhmino khabare ghabolimono bhm bdim.vaghean shirine.b omide ooon rooz harchi zodtar.boooooooos vase hame bachehaye golo ba perestije mamaiiiiiii:78::78::78:

admin

Active member
پرسنل مدیریت
درود
بنظر من هم اشتباهه که در 2 ضرب بشه!!
شاید مقاله ای که یکی از نویسندگان سایت علوم پزشکی روی سایت اصلی گذاشت عجولانه بود
علت سردرگمی همه بخاطر اینه که این نرم افزار اولین سالی هست که داره کارشو انجام میده
مطمئنا سال آینده این نرم افزار با اطلاعاتی که الان توی خودش داره بهتر می تونه به بچه ها بگند که قبولند یا خیر
امکانات بسیار زیادتری در برنامه داریم وارد می کنیم که اگه ببینید کلی کیف می کنید
یکیش اینه که سال آینده وقتی کسی تخمین رتبه کنه نرم افزار علاوه بر نمره و رتبه بهش میگه اگر این فرد با این نمره، سال قبل شرکت کرده بود کجاها قبول میشد! یا اینکه رتبه ش توی کنکور چند میشد(طبق اطلاعات بچه های سال قبل در تخمین رتبه)
بهر حال بازم میگم امیدوارم سال دیگه هیچ کدومتون رو توی تخمین رتبه نبینم... همتون ارشد قبول شده باشید

mohsen_rok

New member
درود
بنظر من هم اشتباهه که در 2 ضرب بشه!!
شاید مقاله ای که یکی از نویسندگان سایت علوم پزشکی روی سایت اصلی گذاشت عجولانه بود
علت سردرگمی همه بخاطر اینه که این نرم افزار اولین سالی هست که داره کارشو انجام میده
مطمئنا سال آینده این نرم افزار با اطلاعاتی که الان توی خودش داره بهتر می تونه به بچه ها بگند که قبولند یا خیر
امکانات بسیار زیادتری در برنامه داریم وارد می کنیم که اگه ببینید کلی کیف می کنید
یکیش اینه که سال آینده وقتی کسی تخمین رتبه کنه نرم افزار علاوه بر نمره و رتبه بهش میگه اگر این فرد با این نمره، سال قبل شرکت کرده بود کجاها قبول میشد! یا اینکه رتبه ش توی کنکور چند میشد(طبق اطلاعات بچه های سال قبل در تخمین رتبه)
بهر حال بازم میگم امیدوارم سال دیگه هیچ کدومتون رو توی تخمین رتبه نبینم... همتون ارشد قبول شده باشید

پس به نظرات ادمین ما الان از رتبه خودمون تو تخمین چی یا چطور استنباط کنیم که رتبه واقعی حدودا چند میشه؟

vb2

New member
یه جزوه است که نکات کتابای مختلفو توش نوشته واسه زنان و بهداشت از جهاده مپلا واسه زنان نکات کسنر و نواک هست باید کتابو بخونی بعد این اون تنها کافی
نیست

vb2

New member
والا من یکی از قبولیا سال 88 بهم داده یه جزوه ی کپی شده است رو همه صفحه هاش ؟آرم جهاد هست روش شماره داره فردا بهت میدم شمارشو

bita

New member
بیتا جونم خبری ازت نیست کجایی من که دارم دیونه میشم تازه دیروز یه جراحی فک شدم اخه کیست داشتم مرگا تجربه کردم الانم حالم خیلی بده تا چند روز دیگهم یه عمل دیگه دارم خیلی نگرانم بچهها واسم دعا کنید
سلام عزیزم .خدابدنده ؟چرااینطوری شد؟حتما گلم برات دعامیکنم ایشاا... خیلی زودخوب بشی.منم امروز نوبت دندونپزشکی دارم ولی خیلی جدی نیست.گل نازم مواظب خودت باش.

bita

New member
سلام زری جون.خوبی؟عزیزم تبریک میگم ایشاا... خوشبخت بشی.امیدوارم بهمین زودی خبرقبولیتوبشنوم.

vb2

New member
وای آمیسا جون الان بهتری ؟؟؟
15.gif

به نظر من آزمون بد نبود.همه درس ها نسبتا خوب بود الا زبانش من که تو دوران دبیرستان کلی کلاس زبان رفته بودم وزبان دانشگاهم همیشه 19-20 بود واقعا تو زبانش گیر افتادم. خیلی خیلی زبانش سخت بود.

vb2

New member
درصداتو بگو عزیزم و اینکه تو تخمین شرکت کردی یا نه؟؟؟

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا