اونی که باهات لج و کل میکنه دوست داره؟

baran71

New member
احتمال داره اونی که باهات لج و کل میکنه دوست داشته باشه؟

ghazal26

New member
اووووووووووووووم...:21:
نیدونم!!!! تو بعضی موارد بله فکر میکنم درست باشه اما اگر زیاده روی بشه..یا طرف دیوانس دیگه یا کلن میخواد تو رو زیر سوال ببره!!!
حالا اعتراف کن باران جان کی داره باهات کل میکنه که تو شک افتادی؟؟؟؟؟؟
منم یه مورد برام پیش اومد................

zErOOn3

Well-known member
سلام ...

به شخصه یکی از بروبـــچ ــو کــ خیلی 23 می داریم ... خیلی اذیت می کردیم ... یادش بــ خیر دوران مدرسه و شبانه روی ...

(لـــج و کل کل منظور ما نــی ها ... فقط اذیت کنون و شنگولی با هم)

(با مرام ولی یه بار ناک اوتمون کردن ... با یه جمله ... در رفتن ورنه کارش ساخته بودا ... شانس آوردن ...)

احتمال داره ... شاید یک باشه شاید کمتر .. احتمالش ... شایدم صفـــــــــر ... نمی دونیم دیه ... دقیقا ینی ...

Maryam.A

Well-known member
پس اینجا هیشکی منو دوست نداره
همه باهام مهربونن

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: zErOOn3

هانیه

Well-known member
ما >منظور هانی سانی مرضی <انار رو اذیت شاید بکنیم ولی دوستش میدارم بچه با جنبه ای...ناصر هم اذیت کنیم با تونر وبابابزرگ علی باز دوستشان میداریم انسانهای شوخی هستن میدونیم که ناراحت نمیشن ولی لج کردن تو مرام ما نیس کسی که باهات لج حتما ازت بدش میادش مطمئن باش..................................

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: BBT

ROJO

New member
من اصن اهل کل کل نیستم ینی حوصله اینکارا ندارم، مستقیم میذارم تو کاسه طرف دیگه میخواد خوشش بیاد بدش بیاد، بحث و لجبازی چی چیه، ولی مشکلی داشته باشم با کسی نمیگم الزامأ بدم میاد ولی خوشمم نمیاد ازش:rose:

shiva3322

New member
از قدیم گفتن اگر باتو نبودش میلی چرا کاسه کوزه ی تورو میشکنه لیلی بععععله

اکثرا کل کل کردنا به همین معنین اصن تابلوئه بعضیاش اما نه لزوما همش و البته یه راه دمده و بچگانه برا ابراز احساس خخخ خو مد زمان لیلی بوده دیگه
:tonguesmiley:

ZOT

New member

نه! البته اگه مثل فیلم ها بخوایم حساب کنیم آره! اما اگه بخواهیم واقعیت رو ببینیم به نظر من امکانش خیلی کمه! شاید البته 1 در 10000000000000000000 مورد پیش بیاد! اگه موردی تو واقعیت بود به منم بگید تا این 1 در 10000000000000000 رو باورش کنم!

Taraa

Well-known member
نه! البته اگه مثل فیلم ها بخوایم حساب کنیم آره! اما اگه بخواهیم واقعیت رو ببینیم به نظر من امکانش خیلی کمه! شاید البته 1 در 10000000000000000000 مورد پیش بیاد! اگه موردی تو واقعیت بود به منم بگید تا این 1 در 10000000000000000 رو باورش کنم!

نه باو .. هست .. زیادم هس تازه ... من که خیلی دیدم

konjkave

New member
عاغا من یه چیزی بگم؟؟؟باشع پ میگم.
من به شخصه چه از کسی خوشم بیاد چه نیاد چه دختر باشع چه پسر فرقی نداره اصلا باهاش لج و کل کل نمیکنم،ولی منم موردای زیادی دیدم که دقیقا اونی که از یکی خوشش میاد دقیقا همون فرد
اذیت میکنه.

اصن به من چه من که درس دارم :smilies-azardl (181به قول بی بی تی ما فعلا بریم سر درسمون حالا تا بعد کنکور خدا بزرگه

آخرین ویرایش:
بالا