اتحاد و گرفتن حق ضایع شده

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

fateme67

New member
بچه ها هر کی تو تهران دوست داره خبر کنه دوستاشو . شهرستانی ها هم اگه میتونن بیان .
من دارم به بچه ها خبر میدم . البته هنوز جواب ندادن .
من امروز به دوستام تو تهران خبر میدم فقط نجما جان دقیقا بگو برنامه تون چطوره میخواین برین وزارت؟؟؟

najma

New member
خیلی خوب گویا از دوستمون نصیری خبری نیست . پس بیخیال بیوشیمی میشیم . بچه ها من دیگه تا شب نمیتونم بیام . امری نیست ؟

delshekaste

New member
من نمیدونم بقیه نظرشون چیه چون ندیدم کسی بیاد اینجا (احتمالا کار دارن)
میشه راهنمایی کنید جطوری دقیقتر وشیواتر بگم؟ ممنون میشم

jo-boy

New member
najma جان ممنون زحمت کشیدی
شب یا فردا صبح کل نامرو میزارم.موفق باشی

jo-boy

New member
من نمیدونم بقیه نظرشون چیه چون ندیدم کسی بیاد اینجا (احتمالا کار دارن)
میشه راهنمایی کنید جطوری دقیقتر وشیواتر بگم؟ ممنون میشم

ببینید این یه نمونه از سوالای بچه های ژنتیکه
سوال 30 :
منبع : ژنتیک پزشکی امری ، ویرایش 14 ، ترجمه ی دکتر محمد رضا نوری دلویی ، فصل دوم ، صفحه ی 58 ، ستون دوم ، پاراگراف دوم ، سطر 9-10 : آلل های خطر ناک از همه ی انواع شکل گرفته ی آن ، اصطلاحا بار ژنتیکی جمعیت خوانده میشوند .
پاسخ اعلام شده ی صحیح از طرف طراحان محترم: گزینه ی 2 میباشد که بیان میدارد : بار ژنتیکی جمعیت عمدتا به آلل های بیماری زا در جمعیت اشاره میکند .
توضیح : به واژه ی همه در رفرانس اصلی و واژه ی عمدتا و نه همه در گزینه ی اعلام شده توجه کنید . در اینجا این سوال در ذهن ایجاد میشود که اگر بار ژنتیک عمدتا به آلل های بیماری زای جمعیت اشاره میکند ، در سایر موارد به چه چیز اشاره میکند ؟؟
نتیجه گیری : با توجه به سبک سوال طرح شده و تاکید طراح محترم نسبت به لغاتی مانند بیشتر در گزینه ی اول ، عمدتا در گزینه ی دوم ، بطور معمول در گزینه ی سوم و تنها در گزینه چهارم در چشم یک دانشجوی دقیق هیچیک از گزینه ها صحیح به نظر نمیرسد .
..منظور من اینه که دقیق باشه و نگارشش مثله نامه باشه

biotechnologist

New member
سلام.منم دوست داشتم کمک کنم ولی سفر بودم ظاهرا دیر رسیدم.در هر حال امیدوارم موفق باشید.بقیه بچه های بیوتک هم که انگار خوابن؟!!(نه که من خیلی بیدار و هوشیارم!!)

jo-boy

New member
سلام.منم دوست داشتم کمک کنم ولی سفر بودم ظاهرا دیر رسیدم.در هر حال امیدوارم موفق باشید.بقیه بچه های بیوتک هم که انگار خوابن؟!!(نه که من خیلی بیدار و هوشیارم!!)

سلام دوست عزیز تا پایان شب مهلت هست

biotechnologist

New member
در مورد زبان با دوستان موافقم.سوالات متن ها واقعا مبهم و غیر اصولی طرح شده بودن.تا جاییکه یکی از سوالا رو تو کلید دکتر خلیلی یک گزینه،کلید اعلامی یک گزینه،منم یک گزینه دیگه رو زده بودم.فقط همه مطمئن بودن گزینه 4 نیست.خیلی تعجب کردم که از یک متن این همه برداشت بشه کرد.ببینم واسه بقیه درسها تا شب میتونم کاری کنم.در پناه حق

Leila.genetic

New member
دوست عزیز شما واسه چه ازمونی اقدام کردی؟ میشه بگی مراحلش چیه؟ اگه لازم باشه حضوری هم میریم وزارت خونه

katii

New member
دوستان سلام
اگه هنوز نرفتین وزارت خونه میشه یکی دو روز دیگه صبر کنین؟؟
آخه من رفرنس ندارم.. امانت گرفته بودم... الان اگه فرصتی باشه دوباره میرم امانت میگیرم...

به هم رشته ای هام گفتم که بیان و اعتراضارو با سند بهتون بگن ولی متاسفانه استقبال نکردند

آیا هنوز فرصتی باقیست؟؟؟
آیا برای جبران دیر نشده است؟؟
آیا ما به حقوق حقه خود میرسیم؟؟؟؟
لطفا جواب بدین....
پلییز....

jo-boy

New member
دوستان سلام
اگه هنوز نرفتین وزارت خونه میشه یکی دو روز دیگه صبر کنین؟؟
آخه من رفرنس ندارم.. امانت گرفته بودم... الان اگه فرصتی باشه دوباره میرم امانت میگیرم...

به هم رشته ای هام گفتم که بیان و اعتراضارو با سند بهتون بگن ولی متاسفانه استقبال نکردند

آیا هنوز فرصتی باقیست؟؟؟
آیا برای جبران دیر نشده است؟؟
آیا ما به حقوق حقه خود میرسیم؟؟؟؟
لطفا جواب بدین....
پلییز....

سلام دوست عزیز
امشب آخرین فرصته حتی اگه شده نصفه شب!
ما چند روزه به همه میگیم ولی کسی استقبال نکرد

Leila.genetic

New member
نه جو بوی با اقای نصیری بودم که گفته بود شخصا واسه اعتراض به وزارتخونه مراجعه کرده و نتیجه گرفته!!

delshekaste

New member
پرستاری ویژه دفترچه ب
سوال 5(کلید اعلامی ب )
منبع :برونر –سودارث ارتوپدی ص 37 پ 2مترجم:پوران سامی (متن کتاب:وجود منطقه گرم در عضله گچ گرفته نشانه اریتم بافتی و غیر طبیعی است )
توضیح :برداشت از سوال آموزش مناسب بعد گچ گیری فایبر گلاس می باشدکه طبق منبع احساس گرما غیر طبیعی است مگر در شروع گچ گیری که درسوال اشاره ای به زمان نشده

سوال 49 اشتباه حذف شده

سوال 60 (کلید اعلامی د)با منابع اعلامی قابل جواب دادن نیست
منبع:برونر-سودارث ص206 پ4( متن کتاب:برای جلوگیری از تحرک لوله وپیشگیری از آسپیراسیون ونشت هوا کاف لوله باید پر از هوا باشدو فشار کاف هر 8-12 ساعت کنترل شود)
توضیح:چون تاکید بر اولویت است و از آنجا که عوارض فشار بالای کاف و یا عدم باد بودن کاف می تواند تهدید کننده زندگی باشد گزینه الف به جواب نزدیک تر است
سوال 101(کلیداعلامی الف )
منبع: کتاب اصول مراقبت ویژه ملاحت نیکروان ص 286پ 3(متن کتاب:در مد cmvدر بیماران بدون تنفس یا حداقل تنفس به کار میرود )
توضیح:چون بیمار تنفس ارادی ندارد و یا حداقل است پس احتمال هایپر ونتیلاسیون نسبت به سایر گزینه ها کمتر است نه بیشتر
سوال 102(کلیداعلامی د)
منبع:برونر –سودارث تنفس ص195 پ2 (متن کتاب :مثالهایی از سیستم با جریان پایین :ماسک ساده /کانول بینی و غیره
توضیح: جواب صحیح گزینه الف

jo-boy

New member
برای سوال 49 هم دلیل بنویسید.ممنون
این سوالا همه بچه ها مشکل دارن دیگه؟
اسم رشتتون همون پرستاریه؟

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا