مطالعه گروهی ارشد روانشناسی بالینی 93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

balzak

New member
سلاااااااام دوستای عزیزم...
:ad54ad:
اومدم ازتون خداحافظی کنم!
تا بعد از کنکور ارشد یعنی 17 بهمن سایت نمیااااام...
مواظب خودتون باشید درساتون خوب بخونید.
برای همتون ارزوی موفقیت میکنم....
:rose:

سلام پرند خانوووم.پس تا بعد کنکور نمیای سایت!!
امیدوارم این 7 ماهو خیلی عالی بری جلوووو و کنکورو کله پااا کنییییییییییی.
ایشالا همیشه موفق باشی و سالمو شاداب.مواظب خودت باااااااااااش:riz304:

oksana

New member
سلام بچه ها با درسا چطور پیش می رین من بعد از یک هفته سرماخوردگی یه کم بهتر شدم :sarma:دوباره می خوام شروع کنم. شما از کاپلان قسمت های icd10 را هم می خونید؟ بخش زندگی نامه توی شخصیت مهمه می خونیدش؟ خیلی وسواسی شدم سر اینکه چه قسمت هایی را بخونم یا نخونم:33:

rawy

New member
سلام بچه ها با درسا چطور پیش می رین من بعد از یک هفته سرماخوردگی یه کم بهتر شدم :sarma:دوباره می خوام شروع کنم. شما از کاپلان قسمت های icd10 را هم می خونید؟ بخش زندگی نامه توی شخصیت مهمه می خونیدش؟ خیلی وسواسی شدم سر اینکه چه قسمت هایی را بخونم یا نخونم:33:

خدا رو شکر که بهتر شدین دوست عزیز, نه icd10 رو نیاز نیست بخونیم, و زندگی نامه هم خوندنش سلیقه ایه, به نظر شخصی خودم جذاب ترین بخششه نمی تونم ازش بگذرم :tonguesmiley: اما من که ندیدم تا به حال که ازش سوال طرح بشه

rawy

New member
سلام بچه ها :ad54ad:
همگی خسته نباشید و خدا قوت
می دونم که دیگه تقریبا کسی اینجا نمیاد, یا اقلا خیلی دیر به دیر سر می زنید ولی اگه اومدید و این پست رو دیدید خوشحال می شم که توش شرکت کنید:
انرژی ای که دعای دسته جمعی ایجاد می کنه تقریبا برای همه ثابت شده است, می خوام خواهش کنم هر شب ساعت 22 برای همه جهان هستی به طور کلی و برای موفقیت دوستامون به طور خاص دعا کنیم و تو همون ساعت انرژی مثبت همدیگه رو دریافت کنیم
سپاس :rose::smilies-azardl (113

rawy

New member
بچه هااااااااااااااااااااا بچه هااااااااااااااااااااااااا
خببببببببببببببببببببرررررررررررررررر خبببببببببببببببببببرررررررررررررر
خبرای خوووووووووووووووووووووووووووش
منابع بهداشت 93 رو لطف کردند و اعلام کردن
منابع هیچ تغییری نکرده :4d564ad6::thumbsupsmileyanim::smilies-azardl (113:smiliess (8):

henri

New member
سلام راوی جون خوبی خوشحالم که سر زدی منابع رو از کجا فهمیدی؟ ثبت نام شروع شده؟به من خبر بدین هر موقع چیزی اعلام کردن باشه؟؟ منابع رو از کجا ببینم مال امسالو که دادن؟؟؟:heart:

henri

New member
مرسی راوی جون خیلی برام دعا کن امتحانامو خوب بدم تو فرجه همش کارای عملیمو انجام دادم نرسیدم برا امتحانا بخونم همش پشت هم حتی دوتا امتحان تو ی روز دارم خیلی استرس گرفتم درسای 4 واحدی و 3 واحدیه همش میترسم دعام کن :sadsmiley::sadsmiley::wacsmiley:

balzak

New member
بچه هااااااااااااااااااااا بچه هااااااااااااااااااااااااا
خببببببببببببببببببببرررررررررررررررر خبببببببببببببببببببرررررررررررررر
خبرای خوووووووووووووووووووووووووووش
منابع بهداشت 93 رو لطف کردند و اعلام کردن
منابع هیچ تغییری نکرده :4d564ad6::thumbsupsmileyanim::smilies-azardl (113:smiliess (8):

سلام راوی جوووووووووووون.وااااااااااااای چه خبر خوبیییییییییییییییییییییییییییییی.خدایییییییییییییش خیلییییییییییییییی خوشحال شدم.
راستی ببخش این چن وقته بخاطر پایان نامه و امتحانات نتونستم بیام سایت.

henri

New member
بالزاک خان سلام خوبی؟پایان نامت تموم شد بالاخره؟مال من که رفت برا ترم بعد چون نرسیدم الانم روزای آخر فرجس که به باد فنا رفت و درسام موند.ب سلامتی راحت شدی دیگه از دانشگا میتونی سر فرصت برا کنکور بخونی نه؟
موفق باشی و خوشحال :ad54ad:

rawy

New member
مرسی راوی جون خیلی برام دعا کن امتحانامو خوب بدم تو فرجه همش کارای عملیمو انجام دادم نرسیدم برا امتحانا بخونم همش پشت هم حتی دوتا امتحان تو ی روز دارم خیلی استرس گرفتم درسای 4 واحدی و 3 واحدیه همش میترسم دعام کن :sadsmiley::sadsmiley::wacsmiley:

حتما عزیزم, قرارمون هرشب ساعت 22, من گوشیمو رو ساعت 22 تنظیم کردم که زنگ بزنه که یادم نره, متقابلا شما هم ما رو فراموش نکنین, مرسی :riz304:

rawy

New member
سلام راوی جوووووووووووون.وااااااااااااای چه خبر خوبیییییییییییییییییییییییییییییی.خدایییییییییییییش خیلییییییییییییییی خوشحال شدم.
راستی ببخش این چن وقته بخاطر پایان نامه و امتحانات نتونستم بیام سایت.

سلام جناب بالزاک, شما خوب هستین؟
شکر منم خوبم
آقای یزدان به من خبر دادن ایشالا که خبر قبولیشون رو تو تاپیک اعلام کنن, منم خیلی خوشحال شدم, اقلا دیگه با خیال راحت درس می خونیم
نه خواهش میکنم, مهم اینه که دارید برای پیشرفتتون تلاش می کنید, موفق باشید شما و همه دوستایی که این روزها درگیر امتحان هستین :riz304:

balzak

New member
بالزاک خان سلام خوبی؟پایان نامت تموم شد بالاخره؟مال من که رفت برا ترم بعد چون نرسیدم الانم روزای آخر فرجس که به باد فنا رفت و درسام موند.ب سلامتی راحت شدی دیگه از دانشگا میتونی سر فرصت برا کنکور بخونی نه؟
موفق باشی و خوشحال :ad54ad:

سلام هنری خانووووووووم.راستش منم مث تو.البته باید تا 10 بهمن پایان ناممو تحویل بدم.هنووووووز خیلی مونده تا تموم بشه و یه نفس راحت بکشم.راستش الان کار من همش شده رفتن پیش راننده تاکسیا و گرفتن تست از اونا البته اگه همکاری کنننننننن!!!(موضوع پایان نامم: رابطه ویژگی های شخصیتی رانندگان تاکسی با میزان تخلفات و تصادفاتشون)
اگه خدا بخواد این ترم تمووووم میشمو ازین استرس امتحاناتو پایان نامه راحت میشم.
بنظرم تو هم ناامید نباش تو هنوز خیلی فرصت داریو امیدوار باش برای گرفتن بهترین نتیجه.به قول یه کتابی:«همیشه به یاد داشته یاشید که هر روز یک هدیه گران بهاست. اگر به صورتی که هست از آن لذت ببرید و حداکثر استفاده را از آن بکنید.آن وقت چه باور داشته باشد چه نداشته باشید، هدیه فوق العاده دیگری نیز در انتظارتان است.ـ»
امیدواااااااااااارم همیشه موفق باشی و خوشحااااااااال و پرانرژِی:riz304:

آخرین ویرایش:

henri

New member
سلام هنری خانووووووووم.راستش منم مث تو.البته باید تا 10 بهمن پایان ناممو تحویل بدم.هنووووووز خیلی مونده تا تموم بشه و یه نفس راحت بکشم.راستش الان کار من همش شده رفتن پیش راننده تاکسیا و گرفتن تست از اونا البته اگه همکاری کنننننننن!!!(موضوع پایان نامم: رابطه ویژگی های شخصیتی رانندگان تاکسی با میزان تخلفات و تصادفاتشون)
اگه خدا بخواد این ترم تمووووم میشمو ازین استرس امتحاناتو پایان نامه راحت میشم.
بنظرم تو هم ناامید نباش تو هنوز خیلی فرصت داریو امیدوار باش برای گرفتن بهترین نتیجه.به قول یه کتابی:«همیشه به یاد داشته یاشید که هر روز یک هدیه گران بهاست. اگر به صورتی که هست از آن لذت ببرید و حداکثر استفاده را از آن بکنید.آن وقت چه باور داشته باشد چه نداشته باشید، هدیه فوق العاده دیگری نیز در انتظارتان است.ـ»
امیدواااااااااااارم همیشه موفق باشی و خوشحااااااااال و پرانرژِی:riz304:

آفرین بالزاک خان چه موضوع جدید و توپی عمرا به فکر من نرسیده بود دیگه من روم نمیشه موضومو بگم من تا اسفند :a2d3:وقت دارم 21 که امتحانم تموم شد تازه باید برم ببینم از کجا شرو کنم عملا دکور بود پایان نامم این ترم من ی ترم دیگه هم دارم با کلی امتحااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااان ایشالا پایان نامتو مقاله کنی بفرستی بخونم خیلی از موضوت خوشم اومد ب استادت بگو قدرتو بدونه منو ک کسی تحویل نگرفت

balzak

New member
آفرین بالزاک خان چه موضوع جدید و توپی عمرا به فکر من نرسیده بود دیگه من روم نمیشه موضومو بگم من تا اسفند :a2d3:وقت دارم 21 که امتحانم تموم شد تازه باید برم ببینم از کجا شرو کنم عملا دکور بود پایان نامم این ترم من ی ترم دیگه هم دارم با کلی امتحااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااان ایشالا پایان نامتو مقاله کنی بفرستی بخونم خیلی از موضوت خوشم اومد ب استادت بگو قدرتو بدونه منو ک کسی تحویل نگرفت

ممنووووووووووووووون.سعی می کنم ایشالا پایان نامه خوبی از آب در بیاد.حالا ببینیم چطور میشه!!! اگه خوب شد که حتما مقاله می کنم و برات میفرستم.
راستش تا بحال ندیدم استادی قدر دانشجوشو بدونه.کلا" قدر ما دانشجوهارو کسی نمیدونه.ایشالا شاید تو ارشد یه استادی پیدا شدو یکم ماو تحویل بگیرهههههههههههههه.
راستی موضوع پایان نامه تو چیه؟بازم خوشبحالت که فرصت داری.ماله من فرصت لا موجووووود.:smiliess (2):

henri

New member
ممنووووووووووووووون.سعی می کنم ایشالا پایان نامه خوبی از آب در بیاد.حالا ببینیم چطور میشه!!! اگه خوب شد که حتما مقاله می کنم و برات میفرستم.
راستش تا بحال ندیدم استادی قدر دانشجوشو بدونه.کلا" قدر ما دانشجوهارو کسی نمیدونه.ایشالا شاید تو ارشد یه استادی پیدا شدو یکم ماو تحویل بگیرهههههههههههههه.
راستی موضوع پایان نامه تو چیه؟بازم خوشبحالت که فرصت داری.ماله من فرصت لا موجووووود.:smiliess (2):

هنو کامل موضو ندارم 2 تا متغیرم اضطراب اجتماعی و سازگاری اجتماعی بود قرار شد سبک های ارتباط یا ی متغیر دیگه هم بهش اضافه کنم تا حالا هیچ کار نکردم برا نوشتن فصل 1 که عزا گرفتم پرسشنامه ندارم spss بلد نیستم و نمیشناسم کسیو بدم. کلا مشکل یکی دوتا نیس که .راستی می تونی بگی کدوم دانشگاهی؟ همتون این قدر موضوعای جدید دارید و اکتیوین؟ما که موضوعامون از دم یکی در میون تکراریه :(50):
چه دلم خوش بود کنکورم میخاستم بخونم الان تو تموم کردن کتابام برا امتحانم موندم :black_eyed:

balzak

New member
هنو کامل موضو ندارم 2 تا متغیرم اضطراب اجتماعی و سازگاری اجتماعی بود قرار شد سبک های ارتباط یا ی متغیر دیگه هم بهش اضافه کنم تا حالا هیچ کار نکردم برا نوشتن فصل 1 که عزا گرفتم پرسشنامه ندارم spss بلد نیستم و نمیشناسم کسیو بدم. کلا مشکل یکی دوتا نیس که .راستی می تونی بگی کدوم دانشگاهی؟ همتون این قدر موضوعای جدید دارید و اکتیوین؟ما که موضوعامون از دم یکی در میون تکراریه :(50):
چه دلم خوش بود کنکورم میخاستم بخونم الان تو تموم کردن کتابام برا امتحانم موندم :black_eyed:

بابا زیاد سخت نگیر.فقط از یه جا شروع کن و یواش یواش برو جلووو.میدونی من چیکار کردم ،اینقد رفتم پیشه استاد و هی سوال پرسیدم که خودش کم آورده و کمکم کرده تو خیلی از جاهای پایان نامه.میدونی اول از هر چیز طرح فرضیه هستش و پرسشنامه هارو هم زود پخش کن.فصل 1 و 3 زیاد کاری نداره.اصل کاری پرسشنامه و نتیجه ای که بدس میاد،اگه اونارو انجام بدی نصف راهو رفتی.
راستش من دانشجوی پیام نور از یه شهر دووووووووووووووووووور( مهاباد ).استادمون یکم سخت گیر اما راهنمای خوب(هر موضوعی بهش دادم گفت تکراریه تا اینو قبول کرد).
راستی تو خودت کدوم دانشگاهی؟غم گذشته رو نخور،گذشته اسمش روشه یعنی گذشتههههههههه.الان به فکر یه حمله تاکتیکی بااااااش برای جبران.باور کن همه تقریبا شرایطمون یکیههههه.تو انگیزت حتی خیلی هم بیشتره.پس بروو جلووو غمت نباشهههههههههه.:thanks:

آخرین ویرایش:

parand

Well-known member
سلااااااااااااااام
سلاااااااااااااااام...
من برگشتم...
dancegirl2.gif

خوووو چیکار کنم دلم تنگ شد...
نتم دوباره وصل شد...نتونستم نیااااااااام!
از دست این کنکور...
hysteric.gif

انشاا... امسال با خوبی و خوشی برای هممون تموم شه...
18.gif

rawy

New member
سلااااااااااااااام
سلاااااااااااااااام...
من برگشتم...
خوووو چیکار کنم دلم تنگ شد...
نتم دوباره وصل شد...نتونستم نیااااااااام!
از دست این کنکور...
انشاا... امسال با خوبی و خوشی برای هممون تموم شه...

سلااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام پرند جوووووووووووووووووووووووونم :4d564ad6:
خوووووووووووش اووووووووووومدی عزییییییییییییییییییییزم :28:
گفتی تا آزمون نمیای ما ازت خدافظی هم نکردیم
دل ما هم تنگ شده بود خبببببببببببببببببببب, تو که نمیای که اصلا به اون صورت کسی نمیاد کهههههه :sad:
به قول مرحوم هایده عزیز دلم : "تو که نیستی خیال کن که دیگه هیچکی باهام نیست" :rolleyessmileyanim:

parand

Well-known member
سلااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام پرند جوووووووووووووووووووووووونم :4d564ad6:
خوووووووووووش اووووووووووومدی عزییییییییییییییییییییزم
گفتی تا آزمون نمیای ما ازت خدافظی هم نکردیم
دل ما هم تنگ شده بود خبببببببببببببببببببب, تو که نمیای که اصلا به اون صورت کسی نمیاد کهههههه
به قول مرحوم هایده عزیز دلم : "تو که نیستی خیال کن که دیگه هیچکی باهام نیست" :rolleyessmileyanim:

ســــــــلام من به تو یار قدیمی
منم همون هوادار فدیمی...

خوبی راوی جونم؟؟
درسا چطورن؟؟؟؟؟؟؟
بچه ها همه دارن درس میخونن به خاطر همین کسی نیست. ایشالا تابستون همه هستن:a2d3:

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا