مطالعه ی گروهی ارشد ایمنولوژی ..93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

sa@@ra

New member
؟من سوالاشو دیدم دوستم نشون داد مثل پارسال بود که معمولا از چیزایی که خودشون تدریس میکنن سوال میدن

- - - Updated - - -

؟من سوالاشو دیدم دوستم نشون داد مثل پارسال بود که معمولا از چیزایی که خودشون تدریس میکنن سوال میدن

sa@@ra

New member

آسمون

New member
آره همون اسمشو نبر خ لیل ی
بنظرم بعضی سوالای بیوهم سخت بود.البته خودشونم اعتراف میکنن که بالاترازسطح کنکورسوال طرح میکنن.امابنظرم اینجوری فقط آدم ناامیدمیشه وانگیزش پایین میاد...وبرا آزمون بعد باخودش میگه چه فایده ایناکه سوالارواز خودشون درمیارن...
اما من اهمیتی نمیدم!مهم سوالای کنکوره مگه نه بچه ها؟!یکم امیدواری بدیم بخودمون !!!

Immunity

Well-known member
از بیو فقط دوتاسوالشو اصن ندیده بودم!!!ولی بقیه درسا ترکونده بودن!!بنظرم سختی سوالا برمیگرده به نداشتن منبع مشخص برا ارشد...

golabatun

New member
من که ترجیح میدم خود سوالای سال قبل کنکورو بخونم
به نظرم اینجور سولای سخت بیشتر ذهن مارو مشغول میکنه تاجایی که جواب سوالای آسونم فک میکنیم اشتباه ست

misagh68

New member
سلام دوستان ،،،درس خوندنم داره تحلیل میره.:13:...سرکار می رم وخیلی خسته می شم !!!!!!!!!!!!!!!!!:14:چیکارکنم؟؟؟کمک!!!!!:smiliess (7)::smiliess (7):

آخرین ویرایش:

NAZANIN***

New member
سلام دوستان ،،،درس خوندنم داره تحلیل میره.:13:...سرکار می رم وخیلی خسته می شم !!!!!!!!!!!!!!!!!:14:چیکارکنم؟؟؟کمک!!!!!:smiliess (7)::smiliess (7):
منم همینطورم اما چاره ای نیست. باید کنار بیایم. بعد از کار حتما یکم استراحت کن و بعدش شروع کن به درس خوندن. سعی کن تو همون چند ساعتی که می خونی مطالعه مفید داشته باشی. با یه برنامه ریزی دقیق می تونی هر دو رو با هم پیش ببری. سخته اما شدنیه. باید از فرصتامون نهایت استفاده رو ببریم. مثلا من صبح تو مسیر رفت ، معمولا زبان مرور می کنم!

biologisst

New member
سلام بچه ها.خوبین؟
..می گم واقعا این روزا مهم تر اینه که درسای خودمونو بخونیم یا منابع کنکور؟
اصن نمیشه روی جفتش تمرکز کرد از صبح تا شب که دانشگاهیم شب هم فقط 2-3 ساعت میشه روش حساب کرد نه بیش تر.:33:

marlik

New member
بچه ها سوالای آزمون نا امید تون نکنه.من از آزمون قبل از قبولیم وحشت داشتم چون خیلی سختتر از کنکور هست وشرکت کننده کم داره نمیشه خودتونو بسنجید.ولی برنامه اون واسه کسایی که محرک میخان تا هلشون بده تا درس بخونن عالیه .پس نبینم نا امید بشیدا.شما تمرکزتون رو تستای سال قبل باشه .هرچی هم سوالا جدید باشه بالاخره 90 درصد سوالا مث سالای گذشتس.من معتقدم کسی که تلاش کنه صد در صد قبوله .واسه همتون آرزوی موفقیت دارم و همچنین آسصمون جونم که موفقیت وشادیش آرزومه

sa@@ra

New member
پس مشخص شد اسمون کی اگیزتو برده بود بالاهااااااا:black_eyed:

misagh68

New member
منم همینطورم اما چاره ای نیست. باید کنار بیایم. بعد از کار حتما یکم استراحت کن و بعدش شروع کن به درس خوندن. سعی کن تو همون چند ساعتی که می خونی مطالعه مفید داشته باشی. با یه برنامه ریزی دقیق می تونی هر دو رو با هم پیش ببری. سخته اما شدنیه. باید از فرصتامون نهایت استفاده رو ببریم. مثلا من صبح تو مسیر رفت ، معمولا زبان مرور می کنم!
مرسی نازنین جان....ولی بیشتر اینا ناامیدی اذیت می کنه....واقعا متشکرم بابت توصیه های مفیدتون....میشه بگی زبان چی می خونی؟؟؟

NAZANIN***

New member
مرسی نازنین جان....ولی بیشتر اینا ناامیدی اذیت می کنه....واقعا متشکرم بابت توصیه های مفیدتون....میشه بگی زبان چی می خونی؟؟؟
همین نا امیدی بزرگترین مانع موفقیته. فقط به نتیجه نهایی فکر کن یعنی قبولی تو رشته و دانشگاه مورد علاقه ات. اینجوری انگیزتم بیشتر میشه.:a2d3:
من برا زبان فعلا دارم تافل می خونم که تقزیبا آخراشه. بعدش همراه با مرور لغات تافل می رم سراغ لزگی.

misagh68

New member
همین نا امیدی بزرگترین مانع موفقیته. فقط به نتیجه نهایی فکر کن یعنی قبولی تو رشته و دانشگاه مورد علاقه ات. اینجوری انگیزتم بیشتر میشه.:a2d3:
من برا زبان فعلا دارم تافل می خونم که تقزیبا آخراشه. بعدش همراه با مرور لغات تافل می رم سراغ لزگی.[/QUO
بازم مرسی...انشاله موفق باشین دوست من.....

misagh68

New member
من برا زبان فعلا دارم تافل می خونم که تقزیبا آخراشه. بعدش همراه با مرور لغات تافل می رم سراغ لزگی.
مرسی دوست من..موفق باشین....

s@min

New member
سلام بچه ها من امروز فلش کارتهای تافلو خریدم که تو لغات 504 هم هست...همین کافیه یا کتاب تافلم بخرم؟

golabatun

New member
هییی وای من:sad:
بچه ها زبان زبان :wacsmiley:
هرکار میکنم موقع خوندن زبان امید قبولیم بر باد میره:13:

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا