Hamidvet
New member
سلام دوستان من تازه به جمع شما پیوستم واگه خدا بخواد میخوام ارشد انگل شرکت کنم هدفمم دکتراست
به به ؛ خیلی خوش اومدی دوست عزیز! :ad54ad:
بسیار خرسندم که کم کم داره به جمع انگل شناسا افزوده میشه ... :auizz3ffy9vla57584x
سلام دوستان من تازه به جمع شما پیوستم واگه خدا بخواد میخوام ارشد انگل شرکت کنم هدفمم دکتراست
ممنون دوست عزیز که تذکر دادیبا رخصت از پیشکسوتان یعنی دکتر حمید و سروش جان!:smiliess (4): با عرض تاسف شما طبق دفترچه راهنمای ارشد وزارت بهداشت نمی توانید برای انگل شناسی شرکت نمایید!:smiliess (7):
ممنون دوست عزیز که تذکر دادی
من بخاطر هدفی که دارم تغییر رشته دادم و الان حشره شناسی میخونم
پس باتوجه به دفترچه میتونم شرکت کنم
والا تو این تاپیک "نکات مهم ... " که کلی بحث علمی و نکته آورده شده :33:
ممنون دوست عزیز که تذکر دادی
من بخاطر هدفی که دارم تغییر رشته دادم و الان حشره شناسی میخونم
پس باتوجه به دفترچه میتونم شرکت کنم
تنها موجودی که در بدن خود چرخدنده طبیعی دارد!!
گمان می رود که ۳۰۰ سال پیش از میلاد میسح، یک مکانیک یونانی که در اسکندریه زندگی می کرد، با هوش سرشار خود دو سطح مکانیکی دوار را طراحی کرد که هر یک برآمدگی ها و فرورفتگی هایی روی سطح خود داشتند، این برآمدگی ها و فرورفتگی ها در هم چقت می شدند و دو سطح هنگام دوران، می توانستند باعث حرکت هم شوند، این وسیله همان چرخ دنده بود که اختراع ان کمک زیادی به پیشرفت تمدن بشری کرد و هنوز هم در انواع وسایل و ابزارهای ما مورد استفاده قرار می گیرد.
به تازگی دو زیست شناس به نام های مالکوم باروز و گرگوری ساتن، یک حشره کوچک سه میلیمتری با نام Issus coleoptratus را مورد بررسی قرار داده اند.این دو محقق دانشگاه کمبریج بریتانیا متوجه چیز عجیبی شدند: این جاندار در قسمت بالای پاهای عقبی خود، یک سیستم چرخ دنده دارد!نتایج یافته آنها در نشریه معتبر ساینس به چاپ رسیده است و گمان می رود که این دو، نخستین سیستم عملکردی مبتنی بر چرخ دنده را در طبیعت کشف کرده باشند.
پاهای عقبی حشره برای جهش درستی که جاندار را به چپ و راست منحرف نکند و در راستای یک خط راست باشد، باید دقیقا همزمان حرکت کنند و چه چیزی بهتر از چرخ دنده برای مطمئن شدن از حرکت همزمان!هر یک از پاها ۱۰ تا ۱۲ دنده دارند و هر دنده تنها ۸۰ میکرومتر اندازه دارد.
حشره های بالغ از سیستم مکانیکی دیگری برای همزمان کردن حرکت پاها استفاده می کنند.گمان می رود که این سیستم چرخ دنده بسیار شکننده باشد، در حشره های جوان جایگزین کردن و رشد یک دنده تازه، نسبتا آسان است، اما در بالغین این طور نیست.
سلام هیوا خانم
به جمع پارازیتولوژیست ( انگل شناسان ) حال و آینده خوش آمدی ...
بله درسته
مطلب اورده شده اما زیاد چنگی به دل نمی زنه
همون طور که میدونید یکی ازبهترین روشهای یادگیری تدریسه کسایی که تو این زمینه زحمت کشیدن میتونن باآموزش به دوستای دیگه مطلب توذهنشون تثبیت کنن ودوستای دیگه که تازه شروع کردنو زودتر رو دور بیفتن
به هرحال کسای که میخوان دکترا بگیرن بایدبه فکرمقالات علمی توی مجلات خارجی هم باشن یاحداقل کتابی چیزی ازخودشون داشته باشن تاتومصاحبه ارئه بدن
من چندپیشنهاد دارم اگه دوستان مایل باشن روی یکی ازپیشنهادها به توافق میرسیم اماقبل ازگفتن پیشنهادهام میخوام دوستان هم پیشنهاد بدن
در مورد خودم ، تازه ترم 1 کارشناسی ارشد هستم ، و کنکور دکترا برای من در آبان 1394 هست یعنی حدود 2 سال دیگه ، درسهای اصلیمونم از ترم بعدی شروع میشه ، در حال حاضر بر روی طرحی از توکسوپلاسما گوندی کار میکنم و پایان نامم راجبه لیشمانیا ماژور هست ، در آینده ای نه چندان دور قصد تالیف یا ترجه کتاب هم دارم ، ضمن اینکه معدل بالا تاثیر مثبت در مصاحبه داره
در مورد خودم ، تازه ترم 1 کارشناسی ارشد هستم ، و کنکور دکترا برای من در آبان 1394 هست یعنی حدود 2 سال دیگه ، درسهای اصلیمونم از ترم بعدی شروع میشه ، در حال حاضر بر روی طرحی از توکسوپلاسما گوندی کار میکنم و پایان نامم راجبه لیشمانیا ماژور هست ، در آینده ای نه چندان دور قصد تالیف یا ترجه کتاب هم دارم ، ضمن اینکه معدل بالا تاثیر مثبت در مصاحبه داره
بله درسته
مطلب اورده شده اما زیاد چنگی به دل نمی زنه
همون طور که میدونید یکی ازبهترین روشهای یادگیری تدریسه کسایی که تو این زمینه زحمت کشیدن میتونن باآموزش به دوستای دیگه مطلب توذهنشون تثبیت کنن ودوستای دیگه که تازه شروع کردنو زودتر رو دور بیفتن
به هرحال کسای که میخوان دکترا بگیرن بایدبه فکرمقالات علمی توی مجلات خارجی هم باشن یاحداقل کتابی چیزی ازخودشون داشته باشن تاتومصاحبه ارئه بدن
من چندپیشنهاد دارم اگه دوستان مایل باشن روی یکی ازپیشنهادها به توافق میرسیم اماقبل ازگفتن پیشنهادهام میخوام دوستان هم پیشنهاد بدن
والا تاجای که من میدونم باکتریها توقسمتی که تاژک به باکتری وصله دارای پروتئین های هستش که مث چرخ دنده عمل میکنه وحتی اسم کوچکترین موتور دنیاروهم یدک میکشه
نمی دونم خبرداری که امسال یه تغییراتی توپذیرش دانشجو دکترا دادن وبیشتربه مصاحبه بهادادن هرچند که بیشتر دانشجوا معترض هستن اما کاری ازدستشون برنمیاد
راستی از دنیای حشرات چه خبر هیوا؟! ... :thumbsupsmileyanim:
![]()