مطالعه گروهی برای ارشد مامایی 93

به نظر شما سخت ترین دروس آزمون ارشد مامایی کدامند؟؟(میت

• مجموع رای دهندگان
    0
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

royaaaaa

New member
اوه....منم مهارت 1ام...ولی برنامه ریختم تو این ده روز 1/3زبان رو تموم کنم....ان شالله هممون موفق میشیم

mw.ashel

New member

سلام به همه همکارای خوبم

دیشب گفتم که طرحی رو مد نظر دارم تا بتونم نظارتم رو روی همکارام در زمینه مطالعه گروهی زیاد کنم و قبلش اسامی رو اینجا میارو و اگر کسی مایل بود انصراف بده و یا به جمع شما بپیونده اطلاع بده تا اسمشو تو لیست وارد کنم.

و اما اسامی:
sam mama
obstetrician88
midwifery87
mamaie
گل بهار
royaaaaa
midwif.mah
liona
و؟؟

شروع برنامه اصلی از شنبه هست و تک تک شما تا فرداشب وقت دارید در این تایپک بگید تا الان چقدر از هر درس پیش رفتید و اینکه تا آخر ماه چقدر میخواید بخونید تا براساس اون برای تک تک شما برنامه طراحی کنیم و اگر تا اون زمان نخونید مطمئنا جریمه سختی رو متحمل میشید.

لطفا توان و ظرفیت خودتون رو در نظر بگیرید و اینکه چقدر میتونید پیش برید و بعد بر اساس اون برنامه خودتون رو اعلام کنید تا من بتونم در نحوه نقاط ضعف و قوت شما در اجرا و برنامه ریزی راهنمایی و کمکتون کنم.

برای همه شما آرزوی موفقیت میکنم.
:riz304:

آخرین ویرایش:

sam mama

New member

سلام به همه همکارای خوبم

دیشب گفتم که طرحی رو مد نظر دارم تا بتونم نظارتم رو روی همکارام در زمینه مطالعه گروهی زیاد کنم و قبلش اسامی رو اینجا میارو و اگر کسی مایل بود انصراف بده و یا به جمع شما بپیونده اطلاع بده تا اسمشو تو لیست وارد کنم.

و اما اسامی:
sam mama
obstetrician88
midwifery87
mamaie
گل بهار
royaaaaa
midwif.mah
liona
و؟؟

شروع برنامه اصلی از شنبه هست و تک تک شما تا فرداشب وقت دارید در این تایپک بگید تا الان چقدر از هر درس پیش رفتید و اینکه تا آخر ماه چقدر میخواید بخونید تا براساس اون برای تک تک شما برنامه طراحی کنیم و اگر تا اون زمان نخونید مطمئنا جریمه سختی رو متحمل میشید.

لطفا توان و ظرفیت خودتون رو در نظر بگیرید و اینکه چقدر میتونید پیش برید و بعد بر اساس اون برنامه خودتون رو اعلام کنید تا من بتونم در نحوه نقاط ضعف و قوت شما در اجرا و برنامه ریزی راهنمایی و کمکتون کنم.

سلام دوست خوب. من موافق هستم
مثلا من باید تا برج 11 کتابمو با ی دور تست تمام کنم و قول هم میدم
زنان عقبم بسیار/جنین فقط عمومیو خوندم زبان مهارت 11 هستم بهداشتو شرع نکردم
2/3 بارداری تمام شده داخلی هم 2/3 یا بیشترش نوزادان2/3تمام شده
البته اشل سخت مریضم الان . اما قول میدم ک ب امید خدا اگه بهتر شدم ساعت مطالعمو ببرم بالا برای جبران این ده روزی ک گذشته.

mw.ashel

New member
منم موافقم تو این 10 روز آذر حسابی بخونیم.... آخه 3 روز نتونستم درس بخونم واسه جشن تولدم.... اما دیگه شروع کردم ادامه برنامه

hapbirthdays.gif

mw.ashel

New member
سلام دوست خوب. من موافق هستم
مثلا من باید تا برج 11 کتابمو با ی دور تست تمام کنم و قول هم میدم
زنان عقبم بسیار/جنین فقط عمومیو خوندم زبان مهارت 11 هستم بهداشتو شرع نکردم
2/3 بارداری تمام شده داخلی هم 2/3 یا بیشترش نوزادان2/3تمام شده
البته اشل سخت مریضم الان . اما قول میدم ک ب امید خدا اگه بهتر شدم ساعت مطالعمو ببرم بالا برای جبران این ده روزی ک گذشته.

همکار خوبم با توجه به برنامه شما نظر من اینه که شما هفته آینده با توجه به کسالتی که داری :

2 از فصل نوزادان + مرور قسمتهای خوانده شده
1 از فصل اختصاصی تناسلی از جنین شناسی
2 از فصل بارداری
2 از فصل داخلی ویلی
4 از فصل زنان
3 از فصل بهداشت مادر و کودک
و به اضافه کار کردن تست همه دروس گفته شده و زبان هم که هر شب تا 40 تا لغت از سالهای گذشته یا لغات ضروری و یا لزگی

آخر هفته آینده جمعه باید گزارش از برنامه هایی که انجام دادی بدی وگرنه کم کاری کنی جریمه میشی.
:ph34r-smiley:
موفق باشی

midwifery87

New member
سلام عزیزم منم هستم
فقط توروخدا بچه ها بهم نخندینا من به دلایلی که قبلا بهتون گفتم خیلی خیلی از شما ها عقبم:14:
منم باید تا آخره امسال تموم کنم
از هر کدوم یه کمی خوندم ولی چون یه 2ماهی بی خیال درس بودم می خوام دوباره بخونمشون
از اول....
تا 3هفته دیگه به خاطره آزمونی که دارم باید 40% از درس ها رو بخونم
و اینکه اشل جون من متاهلم و خونه دار:riz303: و شرایطم همیشه یه جور نیست

mamaie

New member
سلام اشل جان... من از تابستون خوندم البته فقط ویلیامزو... الان هم تو آزمونای آزمایشی شرکت میکنم وسعی میکنم طبق اون بخونم ولی به طور کلی جنین و بیماریهای زنان عقبم... زبان هم که نگو با اینکه میرم اصلا پیشرفت نمیکنم... عزیزم با توجه به اینکه من پارسال هم مشکلم زبان و جنین بود تو کنکور الان چی کار کنم؟؟؟؟؟ فقط به خاطر درصد پایین این دو تا بین الملل قبول شدم ... اگر راهنماییم کنی یک دنیا ممنونم

سلام به همه همکارای خوبم

و اما اسامی:
sam mama
obstetrician88
midwifery87
mamaie
گل بهار
royaaaaa
midwif.mah
liona
و؟؟

mw.ashel

New member
سلام عزیزم منم هستم
فقط توروخدا بچه ها بهم نخندینا من به دلایلی که قبلا بهتون گفتم خیلی خیلی از شما ها عقبم:14:
منم باید تا آخره امسال تموم کنم
از هر کدوم یه کمی خوندم ولی چون یه 2ماهی بی خیال درس بودم می خوام دوباره بخونمشون
از اول....
تا 3هفته دیگه به خاطره آزمونی که دارم باید 40% از درس ها رو بخونم
و اینکه اشل جون من متاهلم و خونه دار:riz303: و شرایطم همیشه یه جور نیست

همکار خوبم به خاطر آزمونی که داری کارت خیلی راحته و اینم در نظر داشته باش امسال خیلی از دوستای ما مثل دریا و مامان متین با اینکه متاعل بودند با مدیریت درستی که انجام دادند بین درس و زندگی تونستند موفق بشند.

شما هم بر اساس سرفصل های آزمونت برو جلو و برنامتم اینجا تا فردا بنویس
.

موفق باشی

mw.ashel

New member
سلام اشل جان... من از تابستون خوندم البته فقط ویلیامزو... الان هم تو آزمونای آزمایشی شرکت میکنم وسعی میکنم طبق اون بخونم ولی به طور کلی جنین و بیماریهای زنان عقبم... زبان هم که نگو با اینکه میرم اصلا پیشرفت نمیکنم... عزیزم با توجه به اینکه من پارسال هم مشکلم زبان و جنین بود تو کنکور الان چی کار کنم؟؟؟؟؟ فقط به خاطر درصد پایین این دو تا بین الملل قبول شدم ... اگر راهنماییم کنی یک دنیا ممنونم

هفته آینده سعی کن هر هفته بیشتر در برنامه ت 4 فصل جنین به همراه لغت های لزگی یا واژگان ضروری و 3 فصل زنان و 4 فصل داخلی قرار بدی و 5 تا فصل هم بارداری و اینکه حتما تست هم در کنارش کار کنی.

برنامه هفته آینده خودت رو تنظیم کن و تا فردا اینجا قرار بده تا بر اساس اون بتونیم عملکرد شما رو با بقیه مقایسه کنیم.

موفق باشی

mamaie

New member
اوکی حتما یه برنامه فشرده میریزم... لطف کردی خانمی.... شما هم پیروز باشی
هفته آینده سعی کن هر هفته بیشتر در برنامه ت 4 فصل جنین به همراه لغت های لزگی یا واژگان ضروری و 3 فصل زنان و 4 فصل داخلی قرار بدی و 5 تا فصل هم بارداری و اینکه حتما تست هم در کنارش کار کنی.

برنامه هفته آینده خودت رو تنظیم کن و تا فردا اینجا قرار بده تا بر اساس اون بتونیم عملکرد شما رو با بقیه مقایسه کنیم.

موفق باشی

midwifery87

New member
همکار خوبم به خاطر آزمونی که داری کارت خیلی راحته و اینم در نظر داشته باش امسال خیلی از دوستای ما مثل دریا و مامان متین با اینکه متاعل بودند با مدیریت درستی که انجام دادند بین درس و زندگی تونستند موفق بشند.

شما هم بر اساس سرفصل های آزمونت برو جلو و برنامتم اینجا تا فردا بنویس
.

موفق باشی

مرسی از لطفت عزیزم
فردا ختما برناممو می ریزم و بهتون اطلاع میدم

midwifery87

New member
نه عزیزم من زیاد بیرون نمیرم
اکثرا خونه تنهام و به خاطره همین خیلی خیلی دوست دارم برم طرح
که جور نمیشه:sad:

liona

New member
خوب خيلي عاليه كه همه موافق گزارش دادن برنامه هاشون هستن منم موافقم فقط تو رو خدا ديگه به هم انرژي بديمو ياس و نا اميدي رو بزاريم واسه وقتي كه نتيجه ها اومد و خدايي نكرده قبول نشديم....اين جا فقط به هم روحيه بديم كه از هم انرژي بگيريم.:smilies-azardl (113منم قراره تا اخر سال تموم كنم خدا رو شكر برنامه م خيلي كامل و دقيق فقط اگه اشكال نداره من گزارش هفتگي بدم كه بايد چقدر بخونم و چه جوري پيش رفتم:smilies-azardl (181اون وقت اگه منم طبق برنامه م پيش نرفتم هر چقدر هر كي خواست جريمم كنيييييييييييييد....

mw.ashel

New member
خوب خيلي عاليه كه همه موافق گزارش دادن برنامه هاشون هستن منم موافقم فقط تو رو خدا ديگه به هم انرژي بديمو ياس و نا اميدي رو بزاريم واسه وقتي كه نتيجه ها اومد و خدايي نكرده قبول نشديم....اين جا فقط به هم روحيه بديم كه از هم انرژي بگيريم.:smilies-azardl (113منم قراره تا اخر سال تموم كنم خدا رو شكر برنامه م خيلي كامل و دقيق فقط اگه اشكال نداره من گزارش هفتگي بدم كه بايد چقدر بخونم و چه جوري پيش رفتم:smilies-azardl (181اون وقت اگه منم طبق برنامه م پيش نرفتم هر چقدر هر كي خواست جريمم كنيييييييييييييد....

دوست خوبم ،خودت گوله انرژی هستی و به همه موج انرژی میدی .

برنامه هفته آیندتو فردا برامون بنویس تا ببینیم چه جوری میخوایی تا آخر هفته پیش بری تامجبور باشی تنبلی هم نکنی.

موفق باشی

liona

New member
برنامه من براساس صفحاتي كه بايد از هر درس بخونم البته در طول اين هفته
بارداري زايمان 50 صفحه
نوزادان 50 صفحه
زنان 30 صفحه
روان 30 صفحه
بهداشت 50 صفحه
مهارت سه لزگي+لغات
همه موفق و پيروز باشيد:heart::heart:

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا