هر چه می خواهد دل تنگت بگو (تاپیکی برای بچه های آمار زیستی)

Minaa.Gh

New member
ژست پسرا بعد از دو نیم روز دمبل زدن
[URL=http://upcity.ir/]

[/URL]

واااااااااااااااااای عزیزم :thumbsupsmileyanim: خیلی باحاله ...
ما توی کوچه امون یه بدنسازی هست ... اگه ببینی این پسرها با چه ژستهایی میان بیرون !!!!!! یاد خونه و کوچه امون افتادم ... :thanks:

آخرین ویرایش توسط مدیر:

rahele.t

New member
واااااااااااااااااای عزیزم :thumbsupsmileyanim: خیلی باحاله ...
ما توی کوچه امون یه بدنسازی هست ... اگه ببینی این پسرها با چه ژستهایی میان بیرون !!!!!! یاد خونه و کوچه امون افتادم ... :thanks:

قابلی نداشت مینا جان. راستش خودم وقتی این عکسو دیدم یاد اونوقتای داداشم افتادم که تازه جوگیر شده بود میرفت بدنسازی. هرروز که برمیگشت نیم ساعت جلو آینه فیگور میگرفت:25r30wi:

Minaa.Gh

New member
قابلی نداشت مینا جان. راستش خودم وقتی این عکسو دیدم یاد اونوقتای داداشم افتادم که تازه جوگیر شده بود میرفت بدنسازی. هرروز که برمیگشت نیم ساعت جلو آینه فیگور میگرفت:25r30wi:

داداش منم بدنسازی میره اتفاقا :smilies: منم هر روز که خونه بودم باید بازوشو سانت میکردم براش تا ببینه حجیم شده یا نه !!!!:25r30wi: خخخخخخخخخخخ

rahele.t

New member

دوستان ببخشید که من امروز خیلی پست میذارم. راستش از صبح هرکار میکنم حس درس خوندنم نمیاد
:65d6a5d6s:

rahele.t

New member
داداش منم بدنسازی میره اتفاقا :smilies: منم هر روز که خونه بودم باید بازوشو سانت میکردم براش تا ببینه حجیم شده یا نه !!!!:25r30wi: خخخخخخخخخخخ

نه بابا ما ازین کارا نمیکردیم. همینجوریش جوگیر بود وای به اینکه ما هم همراهیش میکردیم
:ph34r-smiley:

Minaa.Gh

New member

نه بابا ما ازین کارا نمیکردیم. همینجوریش جوگیر بود وای به اینکه ما هم همراهیش میکردیم
:ph34r-smiley:

نمیتونستم بزنم تو ذوقش ! اصرار میکرد ! اگر هم تحویلش نگیریم که یجوری نگاه میکنه و ناراحت میشه که تا چند هفته باید کلفتیشو بکنیم تا از دلش در بیااااد !!!:14: ما توی خونه مون خیلی به پسر جماعت روو میدیم ! اهمیت شایانی دارن !!! :thumbsdownsmileyani مامان و بابام هم طرف اونا رو میگیرن دیگه مجبوریم مام نازشونو بکشیم !!!!:dadad4:

rahele.t

New member

نمیتونستم بزنم تو ذوقش ! اصرار میکرد ! اگر هم تحویلش نگیریم که یجوری نگاه میکنه و ناراحت میشه که تا چند هفته باید کلفتیشو بکنیم تا از دلش در بیااااد !!! ما توی خونه مون خیلی به پسر جماعت روو میدیم ! اهمیت شایانی دارن !!! :thumbsdownsmileyani مامان و بابام هم طرف اونا رو میگیرن دیگه مجبوریم مام نازشونو بکشیم !!!!:dadad4:

عیبی نداره مینا جان. بذار قدر مارو ندونن:tsimuzpzwoap1t9y3o7 ما دخترا احتیاجی نداریم کسی حلوا حلوامون کنه چون خودمون میدونیم چه گلایی هستیم. همینم کافیه:a2d3:

mw.ashel

New member
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif][FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]خدا [FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]مرهم تمام دردهاست؛ [/FONT]

[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]هر چه عمق خراش های وجودت بیشتر باشد؛[/FONT]

[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif][FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]خدا [/FONT][/FONT][FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]برای پر کردن آن، بیشتر در وجودت جای می گیرد ...[/FONT]

[/FONT]
[/FONT]

mw.ashel

New member

زندگی مثل آب توی لیوانه ترک خورده میمونه
بخوری تموم میشه
نخوری حروم میشه
از زندگیت لذت ببر چون در هر صورت تموم میشه . . .

rahele.t

New member

برای رسیدن به خدا ، نه کتابی نیاز است و نه راهنمایی.

فقط کافی است شعاع مهربانیت را روز به روز بیشتر کنی ،

آنقدر که روزی بتوانی همه را در آن جای دهی،

آن وقت تا خدا فاصله ای نیست . . .

rahele.t

New member

از خدا پرسيدم:

خدايا چطور مي توان بهتر زندگي کرد؟

خدا جواب داد:
گذشته ات را بدون هيچ تاسفي بپذير.

با اعتماد زمان
حال ت را بگذران و بدون ترس براي آينده آماده شو.

ايمان را نگهدار و ترس را به گوشه اي انداز.

شک هايت را باور نکن و هيچگاه به باورهايت شک نکن.

زندگي شگفت انگيز است فقط اگر بدانيد که چطور زندگي کنيد...

rahele.t

New member

فرقى نمي كند گودال آب كوچكى باشى يا درياى بيكران، زلال كه باشى آسمان در توست...

rahele.t

New member

زندگی چون گل
سرخ است

پر از عطر... پر از خار... پر از برگ لطیف...

یادمان باشد اگر گل چیدیم،

عطر و برگ و گل و خار همه همسایه دیوار به دیوار همند...!

rahele.t

New member
دیروز به یکی برخوردم که مصداق کامل این جمله بود:

"بزرگترین مصیبت برای یک انسان اینه که نه سواد کافی برای حرف زدن داشته باشه نه شعور لازم برای خاموش ماندن."

و واقعا مونده بودم به حال اون تأسف بخورم یا خودم...
:sad:

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: biosta
بالا