نظرات شرکت کنندگان در مورد آزمون ارشد مامایی 2 تیر 91

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

nayere- D

New member
senoritamaria;3830 الان چنده نمرت نیره جان؟[/QUOTE گفت:
تو تخمین 235 میشه.اما اونجوری که ویدا جون حساب کرد برام 237.شما که گل کاشتی
بت تبریک میگم عزیزم شما خیلی نمرت بهتر شد.

nayere- D

New member
بچه ها من هر چی فکر میکنم و با سالهای پیش مقایسه میکنم بنظرم منطقی نیست که رتبه ها در 2 ضرب بشه.
مثلا نمره 250 پارسال که رتبش 28 شده امسال تو تخمین این نمره تقریبا همین محدودست.این ضربدر دو زمانی صحیح بود که تازه سایت باز شده بود و خیلی ها خبر نداشتند.
الان فکر میکنم در 1.5 ضرب بشه منطقی تره.شما نظرتون چیه؟

somayeh mo

New member
بچه ها من هر چی فکر میکنم و با سالهای پیش مقایسه میکنم بنظرم منطقی نیست که رتبه ها در 2 ضرب بشه.
مثلا نمره 250 پارسال که رتبش 28 شده امسال تو تخمین این نمره تقریبا همین محدودست.این ضربدر دو زمانی صحیح بود که تازه سایت باز شده بود و خیلی ها خبر نداشتند.
نمی دونم اما خدا کنه اینجورباشه که تو می گی:idea_majidonline:

senoritamaria

New member

به نظر من اصلا نیازی به دو برابر یا یک و نیم برابر کردن رتبه نیست. همه چی به نمره مربوطه. رتبه اینجا هم میتونه تخمینی از رتبه اصلی باشه حالا چند نفر بالاتر یا پایینتر

nayere- D

New member
به نظر من اصلا نیازی به دو برابر یا یک و نیم برابر کردن رتبه نیست. همه چی به نمره مربوطه. رتبه اینجا هم میتونه تخمینی از رتبه اصلی باشه حالا چند نفر بالاتر یا پایینتر[/QUOTموافقم.منم فکر میکنم همینطوره.پس تخمین تقریبا با چندتا بالا یا پایین درسته.نظرت چیه مریم جون؟

senoritamaria

New member
به نظر من اصلا نیازی به دو برابر یا یک و نیم برابر کردن رتبه نیست. همه چی به نمره مربوطه. رتبه اینجا هم میتونه تخمینی از رتبه اصلی باشه حالا چند نفر بالاتر یا پایینتر[/QUOTموافقم.منم فکر میکنم همینطوره.پس تخمین تقریبا با چندتا بالا یا پایین درسته.نظرت چیه مریم جون؟

اره نیره جون. پارسال با نمره های ما رتبه های خوبی اوردن. غیرمنطقیه که رتبه مون بدو برابر بشه

amisay2012

New member
امیدوارم انجور که شما میگید باشه چون من نمرم248 شده ولی خیلیا نامیدم کردن در حالی که شهر اولم تبریزه و÷ارسال با نمره 221 قبول شدن امسال به هر کی میگی مگه اسون بود خیلی خوب دادم منم نگرانم

senoritamaria

New member
امیدوارم انجور که شما میگید باشه چون من نمرم248 شده ولی خیلیا نامیدم کردن در حالی که شهر اولم تبریزه و÷ارسال با نمره 221 قبول شدن امسال به هر کی میگی مگه اسون بود خیلی خوب دادم منم نگرانم

الان 2تا از دوستای من هستن که گفتن خیلی نسبت به پارسال اسون بوده ولی نمره شون خیلی خیلی خیلی زیاد با من تفاوت داره. به نظرم نباید نا امید باشیم

amisay2012

New member
بیتا جونم خبری ازت نیست کجایی من که دارم دیونه میشم تازه دیروز یه جراحی فک شدم اخه کیست داشتم مرگا تجربه کردم الانم حالم خیلی بده تا چند روز دیگهم یه عمل دیگه دارم خیلی نگرانم بچهها واسم دعا کنید

زری

New member
salam dostaye golam.khobin bachehaye bahoshe mamai?man zariam moteasefane b elate mashgholiate ziad ziad vaght nmikonam bhton sar bzanam.ama khaili ngaranam.akhe man dargire barnamehaye arosim hastam.khaili strs daram,akhe tarikh arosim bastgi b in dare k thran ghabol sham ya na.::sadsmiley::sadsmiley::sadsmiley::sadsmiley:hala bnazare shoma man ba nomreye 254 thran miaram?rotbam ham 20 shode,mamnon misham javab bdin dostaye golam

nayere- D

New member
salam dostaye golam.khobin bachehaye bahoshe mamai?man zariam moteasefane b elate mashgholiate ziad ziad vaght nmikonam bhton sar bzanam.ama khaili ngaranam.akhe man dargire barnamehaye arosim hastam.khaili strs daram,akhe tarikh arosim bastgi::sadsmiley::sadsmiley::sadsmiley::sadsmiley:hala bnazare shoma man ba nomreye 254 thran miaram?rotbam ham 20 shode,mamnon misham javab bdin dostaye golam

زری جونم بت تبریک میگم.ایشالله خوشبخت باشی عزیزم.میبوسمت.
ایشالله شیرینی قبولیت در تهران رو با شیرینی ازدواجت باهم میدی.

زری

New member
mamnon nayre jone mhrabon.bacheha vasam koli doa konin.man k khaili vase hame oonai k zahmat kshidan doa mikonam.ishala zodtar javaba biad.doooooosetoooon daram bachehaye basafaye mamaie ba perestij.booooos b hamaton

somayeh mo

New member
salam dostaye golam.khobin bachehaye bahoshe mamai?man zariam moteasefane b elate mashgholiate ziad ziad vaght nmikonam bhton sar bzanam.ama khaili ngaranam.akhe man dargire barnamehaye arosim hastam.khaili strs daram,akhe tarikh arosim bastgi b in dare k thran ghabol sham ya na.::sadsmiley::y:hala bnazare shoma man ba nomreye 254 thran miaram?rotbam ham 20 shode,mamnon misham javab bdin dostaye golam
عزیزم من از طرف همه بچه ها بهت تبریک می گم ان شالا خوشبخت می شی.نمره ورتبه ت عالیه ان شالا تهران قبولی:ad54ad:

vb2

New member
سلام زری جون مبارکت باشه ایشالله بع سلامتی و دل خوش امیدتم به خدا نمرت که خوبه خیلی نگران نباش

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا