nayere- D
New member
senoritamaria;3830 الان چنده نمرت نیره جان؟[/QUOTE گفت:تو تخمین 235 میشه.اما اونجوری که ویدا جون حساب کرد برام 237.شما که گل کاشتی
بت تبریک میگم عزیزم شما خیلی نمرت بهتر شد.
senoritamaria;3830 الان چنده نمرت نیره جان؟[/QUOTE گفت:تو تخمین 235 میشه.اما اونجوری که ویدا جون حساب کرد برام 237.شما که گل کاشتی
مرسی عزیزم.منم واسه شما و همه دعا میکنم.ممنون از دلداری دادنت .میبوسمتنيره جان مطمئن باش قبولي با تمام وجود برت دعا مي كنم :riz513::4d564ad6:
تو تخمین 235 میشه.اما اونجوری که ویدا جون حساب کرد برام 237.شما که گل کاشتی
نمی دونم اما خدا کنه اینجورباشه که تو می گی:idea_majidonline:بچه ها من هر چی فکر میکنم و با سالهای پیش مقایسه میکنم بنظرم منطقی نیست که رتبه ها در 2 ضرب بشه.
مثلا نمره 250 پارسال که رتبش 28 شده امسال تو تخمین این نمره تقریبا همین محدودست.این ضربدر دو زمانی صحیح بود که تازه سایت باز شده بود و خیلی ها خبر نداشتند.
الان فکر میکنم در 1.5 ضرب بشه منطقی تره.شما نظرتون چیه؟
بچه ها من هر چی فکر میکنم و با سالهای پیش مقایسه میکنم بنظرم منطقی نیست که رتبه ها در 2 ضرب بشه.
مثلا نمره 250 پارسال که رتبش 28 شده امسال تو تخمین این نمره تقریبا همین محدودست.این ضربدر دو زمانی صحیح بود که تازه سایت باز شده بود و خیلی ها خبر نداشتند.
الان فکر میکنم در 1.5 ضرب بشه منطقی تره.شما نظرتون چیه؟
به نظر من اصلا نیازی به دو برابر یا یک و نیم برابر کردن رتبه نیست. همه چی به نمره مربوطه. رتبه اینجا هم میتونه تخمینی از رتبه اصلی باشه حالا چند نفر بالاتر یا پایینتر[/QUOTموافقم.منم فکر میکنم همینطوره.پس تخمین تقریبا با چندتا بالا یا پایین درسته.نظرت چیه مریم جون؟
به نظر من اصلا نیازی به دو برابر یا یک و نیم برابر کردن رتبه نیست. همه چی به نمره مربوطه. رتبه اینجا هم میتونه تخمینی از رتبه اصلی باشه حالا چند نفر بالاتر یا پایینتر[/QUOTموافقم.منم فکر میکنم همینطوره.پس تخمین تقریبا با چندتا بالا یا پایین درسته.نظرت چیه مریم جون؟
اره نیره جون. پارسال با نمره های ما رتبه های خوبی اوردن. غیرمنطقیه که رتبه مون بدو برابر بشه
امیدوارم انجور که شما میگید باشه چون من نمرم248 شده ولی خیلیا نامیدم کردن در حالی که شهر اولم تبریزه و÷ارسال با نمره 221 قبول شدن امسال به هر کی میگی مگه اسون بود خیلی خوب دادم منم نگرانم
اگه کسی از دوستان نحوه محاسبه درست نمره رو دارم بنویسه لطفا.
ممنون
salam dostaye golam.khobin bachehaye bahoshe mamai?man zariam moteasefane b elate mashgholiate ziad ziad vaght nmikonam bhton sar bzanam.ama khaili ngaranam.akhe man dargire barnamehaye arosim hastam.khaili strs daram,akhe tarikh arosim bastgi::sadsmiley::sadsmiley::sadsmiley::sadsmiley:hala bnazare shoma man ba nomreye 254 thran miaram?rotbam ham 20 shode,mamnon misham javab bdin dostaye golam
عزیزم من از طرف همه بچه ها بهت تبریک می گم ان شالا خوشبخت می شی.نمره ورتبه ت عالیه ان شالا تهران قبولی:ad54ad:salam dostaye golam.khobin bachehaye bahoshe mamai?man zariam moteasefane b elate mashgholiate ziad ziad vaght nmikonam bhton sar bzanam.ama khaili ngaranam.akhe man dargire barnamehaye arosim hastam.khaili strs daram,akhe tarikh arosim bastgi b in dare k thran ghabol sham ya na.::sadsmiley::y:hala bnazare shoma man ba nomreye 254 thran miaram?rotbam ham 20 shode,mamnon misham javab bdin dostaye golam