مطالعه گروهی ارشد روانشناسی بالینی 93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

aylinn

New member
جواب این سوال رو میدونین؟
کدامیک از مکانیسم های دفاعی زیر در افراد مبتلا به تعدد شخصیت دیده میشود؟
1. توجیه عقلی
2. جابجایی
3. سرکوبی
4. گسستگی
این سوال از کتاب بالینی پوران پژوهشه جواب صحیح رو نوشته سرکوبی ولی من شک دارم احتمال میدم گسستگی هم درست باشه.

لطفا اگه کسی میدونه با ذکر منبع بگه.

rawy

New member
وای داری استرس میدی هااااااا راویییییی!!!!!!
نه دیگه اگه برداره ایشالا شما سکان داره قبول شدگان خواهید بوووووود
اگه برنداره هم، من بدبخت باید برم خدمت مقدس سربازی
حالا جدا از شوخی پارسال ظرفیت قبولی چقد بود؟

:14::sarma::riz513: ببخشییییییییییییییییید
اگه کسی هفته ای یه بار خوب درس بخونه قبول می شه , بلهههههههه حتما من رتبه یک هستم
آخیییییییییییی چفد شما آقایون (در این مورد خاص فقط) گناه دارین
ایشالااااااااااا که با رتبه ی عالی تو دانشگاههای عالی قبول می شید و یه شام تو برج میلاد همه بچه های تاپیک و مهمون می کنید :25r30wi:

پارسال: جمعا 72 نفر (یه استرس دیگه هم با کمال شرمندگی وارد کنم که سال قبلش ظرفیت 88 نفر بوده)
ایران 9 - ارتش 7 - تهران 6 - زاهدان 10 - زنجان 8 - شهیدبهشتی 10 - علوم بهزیستی 6 - کرمانشاه 8 - کاشان 8

aylinn

New member
دیگه از کنکور متنفرم امیدوارم امسال آخرین سالی باشه که کنکور ارشد شرکت میکنیم.............................................................................

rawy

New member
دیگه از کنکور متنفرم امیدوارم امسال آخرین سالی باشه که کنکور ارشد شرکت میکنیم.............................................................................

ایشااااااااااالااااااااا امیدوارم کنکورم از ما متنفر بشه :smilies-azardl (12):sdasdasd:

rawy

New member
1. توجیه عقلی
2. جابجایی
3. سرکوبی
4. گسستگی
این سوال از کتاب بالینی پوران پژوهشه جواب صحیح رو نوشته سرکوبی ولی من شک دارم احتمال میدم گسستگی هم درست باشه.

من در این مورد تو کاپلان چیزی ندیدم!!! :33:

balzak

New member
:14::sarma::riz513: ببخشییییییییییییییییید
اگه کسی هفته ای یه بار خوب درس بخونه قبول می شه , بلهههههههه حتما من رتبه یک هستم
آخیییییییییییی چفد شما آقایون (در این مورد خاص فقط) گناه دارین
ایشالااااااااااا که با رتبه ی عالی تو دانشگاههای عالی قبول می شید و یه شام تو برج میلاد همه بچه های تاپیک و مهمون می کنید :25r30wi:

پارسال: جمعا 72 نفر (یه استرس دیگه هم با کمال شرمندگی وارد کنم که سال قبلش ظرفیت 88 نفر بوده)
ایران 9 - ارتش 7 - تهران 6 - زاهدان 10 - زنجان 8 - شهیدبهشتی 10 - علوم بهزیستی 6 - کرمانشاه 8 - کاشان 8

خداییش خیلی کم شده هااااااااااااااا.16 صندلی کلاسی کم شده!!
اما دیگه باید بسوزیمو بسازم.
در ضمن خب ما آقایوووووووووووووووون گناه دارییییییم.خوش بحال شما دخترا که استرس سربازی ندارین.یکم قدر بدونید دختراااا.
در مورد شام هم حالا بذار قبول شیم واسه شام یه فکری می کنیم

balzak

New member
1. توجیه عقلی
2. جابجایی
3. سرکوبی
4. گسستگی

راستش منم ندیدم!چه تو کاپلان و چه تو هالجین!!!
اما تو یه مقاله نوشته بودش:

فردي كه دچار بيماري تعدد شخصيت است، در زمان‌هاي مختلف از خود الگوهاي كاملاً متفاوت فكري و عاطفي نشان مي‌دهد. شخص ممكن است در دوره‌اي كه گاه چند دقيقه و گاه از چند سال متجاوز است تغيير شخصيت دهد. اين شخصيت‌ها و الگوهاي رفتاري معمولاً با يكديگر در تضادند و مغايرت كلي دارند؛ زيرا يكي از شخصيت‌ها شامل آن خصوصيات و عواملي مي‌شود كه در ديگري سركوب شده و ظاهراً فاقد آن است. مثلاً يكي از شخصيت‌ها ممكن است شاداب و بي‌خيال و بذله‌گو باشد درحالي‌كه شخصيت ديگر آرام و جدّي و مقيّد است.
«مجتهدی، یوسف و کیانی، کیانوش (1377)، دستیابی سریع به اصول بیماری‌ها ـ روان‌پزشکی، تهران: انتشارات آسمان»

عنوان مقاله هم: بررسي میزان مسئولیت شخص هیستریک از نوع تعدد شخصیت از دیدگاه جرم‌شناسی

امیدوارم این نوشته تونسته باشه کمکت کنه.هرچند جزو منابغ کنکور نیستش

hamidehjoon

New member
1. توجیه عقلی
2. جابجایی
3. سرکوبی
4. گسستگی

سلام بچه کنکوریای گل
ایلین جان من این سوالوازدوستم پرسیدم گفت توسلیگمن جلدیکش نوشته نوعی سرکوبی ناقص درافراددارای شخصیت چمدگانه دیده میشه
من سلیگمنوندارم
راسی من کباب بختیاری سفارش میدم بالزک خان مخلفاتش زیتون پرورده وماست موسیر وسالادفصل
دسرهم باشه باهاش
همچین ادم قانعی هستم من

rawy

New member
خداییش خیلی کم شده هااااااااااااااا.16 صندلی کلاسی کم شده!!
اما دیگه باید بسوزیمو بسازم.
در ضمن خب ما آقایوووووووووووووووون گناه دارییییییم.خوش بحال شما دخترا که استرس سربازی ندارین.یکم قدر بدونید دختراااا.
در مورد شام هم حالا بذار قبول شیم واسه شام یه فکری می کنیم

تازه چون پارسال سابقه این عملکرد رو دارن امکان داره امسال باز کمترم بشه (اینا رو میگم که همه رو بترسونم که حسابی بخونید :rolleyessmileyanim:) ببخشید بخووووونیییییییییییییم :whistle:
اییییییییییییییول پس امیدی هسسسسسسسسسست , ما بریم حاضر بشیم :rolleyessmileyanim:

rawy

New member
سلام بچه کنکوریای گل
راسی من کباب بختیاری سفارش میدم بالزک خان مخلفاتش زیتون پرورده وماست موسیر وسالادفصل
دسرهم باشه باهاش
همچین ادم قانعی هستم من

حمیده جوووووووون, شما خودت بوی تک رقمی می دی عزیزم, خود از متهمین ردیف اولی, صب کن اینایی رو که گفتی رو یادداشت کنم نوبت خودت به همین ترتیب سفارش بدم :thumbsupsmileyanim:

rawy

New member
حالا دیدیییییییییییین؟؟؟ من اونهمه جززززززز می زدم که همه چی کنترل شده باشه واسه همچین روزهایی بود چون این روزها رو می دیدم, حالا هی بگید انعطاف پذیر باشه بهتره , الان به نظر خودتون خیلیییییییییی منعطف نشدین؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آقای هاوش دیشب با اونهمه مشغلشون به وعده شون وفا کردن خیلی هم مرتب تست گذاشتن ( تو صفحه 165) و یه جمله مثبت زیبا و شعر قشنگ, یعنی هیچکیییییییییییییی نمی خواد جواب تستاشون رو بده؟؟؟؟؟؟؟
همین شماها بودید مطالعه گروهی دوس داشتید دیگه نه؟؟؟ :New (6):

aylinn

New member
درود بی کران

قبل از هر چیز به خاطر چند روز غیبت و عدم پاسخگویی به تست ها از همه ی دوستان معذرت می خوام. متاسفانه مسائلی پیش اومده که وقت زیادی ازم میگیرن و همین مسئله باعث شده نتونم زیاد به تاپیک سر بزنم. ولی طبق قرار قبلی سعی می کنم هر جور شده جمعه ها بر حسب وظیفه تست های خودمو بذارم. امیدوارم بعد از عید و با برطرف شدن درگیری های فعلی بتونم بیشتر به تاپیک سر بزنم. حتی نمی دونم فرصت می کنم منابع کنکور وزارت علوم رو به خوبی بخونم یا نه!!!:sadsmiley:

1. واکنش نشان دادن خلق، حساسیت به طرد در روابط بین فردی و فلج خشک از علایم کدام یک از اختلالات خلقی است.

الف) دوقطبیI ب)افسردگی آتیپیک ج)افسردگی مالیخولیایی د)دوقطبیII
....................................................................................................................

2.کدام یک از خصایص بالینی زیر پیش بینی کننده ی اختلال دوقطبی نیست.

الف) افسردگی روانپریشانه پیش از 25 سالگی ب) افسردگی بدون کندی بارز روانی حرکتی ج)شروع و خاتمه ی سریع دوره های افسردگی د) افسردگی عود کننده.
.......................................................................................................................

3. از روش تحریک عصب واگ چپ (VNS) برای درمان کدام یک از اختلالات زیر استفاده می شود.

الف) اختلال افسردگی اساسی عود کننده ب) اختلال بی اشتهایی عصبی ج) اختلال پر اشتهایی عصبی د) اختلال خواب
....................................................................................................................

4. کدام یک از نظریه پردازان زیر رویا را شاهراهی به سوی یکپارچگی می داند؟

الف) فروید ب)پرلز ج)ادلر د) یونگ
سوال 1 گزینه ب
سوال 2 گزینه ج
سوال 3 گزینه الف
سوال 4 گزینه ب

hamidehjoon

New member
حمیده جوووووووون, شما خودت بوی تک رقمی می دی عزیزم, خود از متهمین ردیف اولی, صب کن اینایی رو که گفتی رو یادداشت کنم نوبت خودت به همین ترتیب سفارش بدم :thumbsupsmileyanim:

راوی جونم سلام
حتما توهم بویاییه قربونت برم
شایدم بوی یکی دیگه ازبچه هاست

hamidehjoon

New member
حمیده جون چندوقتیه نیست..
دلم براااااش تنگ شده. تازه دیگه وقتی که هست شوخی نمی کنه:dadad4:
امیدوارم هر جا هست سلامت باشه و درساشو بخونه.....

سلااااام پرندی
من اینجام پشت میزمطالعه کوچیکم
قربونت برم عزیزم
گفته بودم متحول شدم فازتحول ولتاژش بالابودهنوزتوفازتحول درنیومدم
امیدوارم تو هم خوووووب بخونی

hamidehjoon

New member
حالا دیدیییییییییییین؟؟؟ من اونهمه جززززززز می زدم که همه چی کنترل شده باشه واسه همچین روزهایی بود چون این روزها رو می دیدم, حالا هی بگید انعطاف پذیر باشه بهتره , الان به نظر خودتون خیلیییییییییی منعطف نشدین؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آقای هاوش دیشب با اونهمه مشغلشون به وعده شون وفا کردن خیلی هم مرتب تست گذاشتن ( تو صفحه 165) و یه جمله مثبت زیبا و شعر قشنگ, یعنی هیچکیییییییییییییی نمی خواد جواب تستاشون رو بده؟؟؟؟؟؟؟
همین شماها بودید مطالعه گروهی دوس داشتید دیگه نه؟؟؟ :New (6):
راوی جون من قراربودسه شنبه هابیام تست بذارم
درموردجواب دادن به تستاهم اونایی که بلدنیستم که هیچ بقیه اش هم براخودم جواب میدم تابچه هاجواب تستاروبگن
اخه هم باموبایل تونت اومدن سخته وهم خیلی وقت میبره
یه مدت که میومدم حس کردم نبایداینقدربیام اینجا
تاسه شنبه بای

aylinn

New member
Golvaje-Amouzande_Doostiha-IR-4.jpg

آخرین ویرایش:

aylinn

New member
سلااااام پرندی
من اینجام پشت میزمطالعه کوچیکم
قربونت برم عزیزم
گفته بودم متحول شدم فازتحول ولتاژش بالابودهنوزتوفازتحول درنیومدم
امیدوارم تو هم خوووووب بخونی
سلام حمیده جون
خوشحالم که داری خوب میخونی
امیدوارم مووفق باشی.

balzak

New member
سلام بچه کنکوریای گل
ایلین جان من این سوالوازدوستم پرسیدم گفت توسلیگمن جلدیکش نوشته نوعی سرکوبی ناقص درافراددارای شخصیت چمدگانه دیده میشه
من سلیگمنوندارم
دسرهم باشه باهاش
همچین ادم قانعی هستم من

سلام حمیده جون.امیدوارم خوبه خوووووووووووووووووب بشی
پس از الان سفارش دادی!!!چششششم.ببینم چیزه دگیه ای نمی خوای!!!تعارف نکنیااا گارسون این جا هستش چی میخوای بگوو تا سفارش بدم.:p7977cujr38iyymsu8:
چقدم ماشالا قانعی هاااااااا.دختر چشم نخوری

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا