مطالعه گروهي ارشد آمار زيستي93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

rahele.t

New member
سلام به همه دوستان عزیز. گزارش این هفته: باتاچاریا فصل 8 و 9 و 10، ریاضی تمرینات فصل حد، احتمال فصل 4و 5 و فصل 6 ( بجز تمریناتش)، نمونه ادامه فصل 3 بجز تمریناتش. ساعت مطالعه: 41 ساعت.

rahele.t

New member
بچه ها شما نمونه رو چطوری میخونین؟ البته من میخوام یه دور دیگم بخونمش ولی کلا خیلی واسم فراره. پارسالم همین مشکلو داشتم! واسه همین خیلی کند پیش میره.

pegii

New member
سلام دوستانم.....من این هفته سرماخوردم شدیییید!مجبور شدم جند روز استراحت کنم با این حال سعی خودمو کردم :فصله 7و8و9 احتمال پردازش با تستاش البته فصله9نصفشو زدم وفصله3و4و5 ناپارامتری....همین:14::dadad4: خیلی سعی میکنم زیاد بخونم اما نمیشششششششه:sad:

henri

New member
سلام شما کتاب خوبی برای آمار زیستی میشناسید که خیلی تخصصی خودتون نباشه و یه کتاب تست که راه حل تشریحی داشته باشه؟؟

biosta

Well-known member
سلام شما کتاب خوبی برای آمار زیستی میشناسید که خیلی تخصصی خودتون نباشه و یه کتاب تست که راه حل تشریحی داشته باشه؟؟

سلام دوست عزیز ، رشته ی شما که روانشناسی هست حتما" حتما" حتما" بایستی کتاب های آماری که برای رشته ی روانشناسی طرح شده را بخوانید
کتاب های ما آماری ها چندان برایتان مفید نخواهد بود چون شما موضوعات و نکاتی رو در درس روش تحقیق و آمارتان می خوانید که ما اصلا" نمی خوانیم
و مطالبی که ما می خوانیم هر چند ابتدایی می تواند جزو سر فصل های کنکور شما در درس آمار نباشد پس حتما" ببنید که مباحثی سالهای قبل تست کنکور بوده و از روی کتابهای آماری که برای رشته تان تالیف شده مطالعه کنید .

biosta

Well-known member
سلام دوستانم.....من این هفته سرماخوردم شدیییید!مجبور شدم جند روز استراحت کنم با این حال سعی خودمو کردم :فصله 7و8و9 احتمال پردازش با تستاش البته فصله9نصفشو زدم وفصله3و4و5 ناپارامتری....همین:14::dadad4: خیلی سعی میکنم زیاد بخونم اما نمیشششششششه:sad:

سلام ، اون روزهایی که مریض می شدم یا شرایط به گونه ای بود که تمرکز همیشگی رو نداشتم سعی می کردم دروس آسان تر را بخوانم یا به مرور بپردازم
با این کار دروسی که برایم سخت بود را نمی خواندم به جاش ساعات مطالعه ام را کاهش نمی دادم .

Narjes.Saghaei

New member
سلام به همه ی دوستان ...
من از این هفته تازه می خوام به صورت جدی شروع کنم ... می دونم که خیلی عقب هستم ...

انرژی لطفا :j58r36j3gcr4suxymup

rahele.t

New member
سلام نرجس خانوم. خوش اومدی. نگران نباش با یه کم تلاش بیشتر این عقب افتادگی جبران میشه هرچند هنوز 6 ماه و نیم وقت باقی مونده. مطمئن باش موفق میشی.

Narjes.Saghaei

New member
ممنونم راحله خانوم .... امیدوارم که هرکسی تلاش می کنه به نتیجه ی دلخواهش برسه ...:a2d3:

من برنامه ی این هفتمو ریختم ... قراره همه ی درسا رو با هم پیش ببرم ...
فعلا مشغول خوندن آمار بهبودیان و نمونه گیری 1 و رگرسیون و ریاضی هستم . زبان رو هم هر روز مطالعه دارم از روی کتاب 504

آخرین ویرایش:

SEM

New member
بچه ها کسی میدونه روش صحیح زبان انگلیسی خوندن چطوریه؟!
خیلی ها (از جمله خودم) وقت زیاد روی زبان گذاشتن ولی نتیجه دلخواه حاصل نشده و در آخر تصمیم گرفتن که زبان رو به کل کنار بذارن!

Immortal

New member
سلام دوستان
من آزمون های سنا رو ثبت نام کردم.....کیا دیگه ثبت نام کردن؟

Immortal

New member
دوست عزیز شما 504 رو با لزگی بخون دیگه کمتر از 50 درصد نمی زنی تضمینی

biosta

Well-known member
سلام به همه ی دوستان ...
من از این هفته تازه می خوام به صورت جدی شروع کنم ... می دونم که خیلی عقب هستم ...

انرژی لطفا :j58r36j3gcr4suxymup

چشم هایت رو ببند و آنچه که بعد از قبولی و از خاطر قبولی بدست می آوری رو تجسم کن

biosta

Well-known member
سلام دوستان
من آزمون های سنا رو ثبت نام کردم.....کیا دیگه ثبت نام کردن؟

چند تا دیگه از دوستان انجمن هم ثبت نام کردند
داوطلبان خودتون را با تقسیم بندی های مراحل کنکور آزمایشی هماهنگ کنید ،
یعنی برنامه تان بشود خواندن مباحث بیان شده در هر کنکور آزمایشی
" اگر وقت داشتید آمار ریاضی رو بخوانید وگرنه پیشنهاد من حذف این درس از برنامه تان و گذاشتن وقت درس آمار ریاضی بر روی زبان انگلیسی هست "
زبان انگلیسی رو جدی بگیرید چرا که بعد از قبولی بتوانید دروس تان را از روی منابع انگلیسی اش بخوانید که معمولا" منبع فارسی مناسبی برایش نیست .
کلا" هر چقدر که در این دورانی که برای کنکور آماده می شوید کوتاهی صورت گیرد بعد از قبولی در دوره ی ارشد بایستی جبران شود .

biosta

Well-known member
کاربر پرستو رتبه ی دو کنکور 92هست
زبان انگلیسی رو هم به گمانم 50 در صد زده بودند
صحبت هایشان ارزش مند هست و بسیار مفید حتما" گوش کنید

29 هفته ی دیگه که استرس نداره ، حتی خود جلسه کنکور هم استرس زیادی نداره
جو رو برای خودتون تغییر دهید ،
استرس کمش خوبه اما استرسی که باعث عدم انجام درست امور شود برای کسانی می تواند وجود داشته باشد که می خواهند تازه بروند کنکور بدهند برای ورود به دانشگاه
نه شما که تجربه دارید و کنکور تا به حال دادید و سنتان 18 سال نیست
حتی از یک زمانی به بعد من پیشنهاد می کنم که روز شما معکوس کنکور برای خودتان بزنید ، بعد با عبارت 29 هفته شما دچار استرس می شوید
در نگاه تان به کنکور تغییر ایجاد کنید با این طرز فکر نمی توانید در حد توانایی هایتان در جلسه کنکور حاضر شوید .

آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا