مطالعه گروهی ارشد روانشناسی بالینی 93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

parand

Well-known member
:25r30wi: هیچی نشده شوخی کردم بابا
همون بهتر که نخوندین
همینو گفته بودم دیگه "هنوز شماها به دنیا نیومده بودید من درس می خوندم" :rolleyessmileyanim:
وقتتون رو نگیرم, حتما کلی کار دارید, روز و شبتون خوش هم شما هم هم همگی بچه ها که خیلی وقته کم میان و دلم براشون تنگیده, مخصوصا پرند که غیبتش مشهوده :ad54ad:

مرررررررررررسی راوی جونم بیادمی دوست خوبم...
heartshape2.gif

rawy

New member
نفرمایید خانم. نمی دونستم نسبت به این جمله حساسیت دارید.:riz513::riz513:
مصفا؟ سعادت آشنایی نداشتم باهاشون. معرفی می فرمایید لطفا

مگه میشه کسی پرفسور بالتار رو نشناسه؟ "مدیر مدیره .......... خود مدیره" این از سروده های ایشون هست چطور نمی دونستید :25r30wi: (منو گول زدن که ازشون شیرینی نگیرم) منم که به راحتی گول می خورم
ایشون نابغه ی همگروهیه سال گذشته ما هستند, از بین ماهایی که اینجا باهم دوست بودیم و باهم درس می خوندیم فقط ایشون (و البته بیتا جون که کمتر میومدن) بهداشت قبول شدن
کلا ایشون نباشن من با کی کل کل کنم؟ :rolleyessmileyanim:

rawy

New member
سلااااااااااااااااااااااام راوی جونم و اقای هاوش...
خوبید؟؟؟؟
چخبر؟؟

سلاااااااااام پرندی
خوبی؟؟؟
کجایی تو؟؟؟
چند روزه نیستی
حتی فانوسی هم که همیشه هم پای من بود دیگه نمیاد
428920_cray.gif

انجمن هم انجمن های قدیم
نه پرندجون ازش خبر ندارم , اما تا جایی که عقلم قد می ده فکر می کنم امسال می خواد می خواد ما رو از خوشحالی بکشهههههههه با خبرهای جورواجور قبولی و تک رقمی شدن تو انواع و اقسام آزمونها, ایشالاااااااااا

parand

Well-known member
مگه میشه کسی پرفسور بالتار رو نشناسه؟ "مدیر مدیره .......... خود مدیره" این از سروده های ایشون هست چطور نمی دونستید :25r30wi: (منو گول زدن که ازشون شیرینی نگیرم) منم که به راحتی گول می خورم
ایشون نابغه ی همگروهیه سال گذشته ما هستند, از بین ماهایی که اینجا باهم دوست بودیم و باهم درس می خوندیم فقط ایشون (و البته بیتا جون که کمتر میومدن) بهداشت قبول شدن
کلا ایشون نباشن من با کی کل کل کنم؟ :rolleyessmileyanim:

راوی منم دلم واسه کل کل کردناتون تنگ شده...
راوی حالا که اقای مصفا اومدن تهران یه روز برو دانشگاه ازشون شیرینی بگیر...
چون خیلی سر این قضیه کل کل میکردید:25r30wi:

havash

New member
عاغا من دیگه باید برم چون خیلی کار ریخته سرم. فععععععلا:smiliess (10):

rawy

New member
راوی منم دلم واسه کل کل کردناتون تنگ شده...
راوی حالا که اقای مصفا اومدن تهران یه روز برو دانشگاه ازشون شیرینی بگیر...
چون خیلی سر این قضیه کل کل میکردید:25r30wi:

آرههههه رفیق نیمه راه بود, بعضی وقتها هم زننده حرف می زد :25r30wi:
هدف من از اون کل کل فقط این بود که یه آقای اصفهانی بگن باشه شیرینی می دم, که آخرش گفتن و من دیگه کوتاه اومدم :rolleyessmileyanim:
ولی از شوخی گذشته همون اوائل به من گفته بودند که یه شیرینی غیرخوراکی ارزشمند که یه کتاب بود برای بچه ها تو ذهنشون بود که فکر می کنم کسی همت نکرد بره بگیره والا آمادگیشون رو اعلام کرده بودن, ایشالا که همه بچه ها هرجا هستن سلامت باشن و موفق, هرچند که جای همشون خالیه :sad:

parand

Well-known member
سلاااااااااام پرندی
خوبی؟؟؟
کجایی تو؟؟؟
چند روزه نیستی
حتی فانوسی هم که همیشه هم پای من بود دیگه نمیاد
428920_cray.gif

انجمن هم انجمن های قدیم
نه پرندجون ازش خبر ندارم , اما تا جایی که عقلم قد می ده فکر می کنم امسال می خواد می خواد ما رو از خوشحالی بکشهههههههه با خبرهای جورواجور قبولی و تک رقمی شدن تو انواع و اقسام آزمونها, ایشالاااااااااا

مرررررررررسی عزیزدلم....
این چند روز طبق معمول امسال مریض شده بودم سردرد داشتم و دهنمم افت زده بود. ولی الان خوب شدم.
چندبار اومدم سایت ولی نمیتونستم به مانیتور نگاه کنم زود میرفتم.
2 روز هم درس نخوندم تا حالم خوب شه.

ایشاااااااااااااااااالا امسال همه قبول شن و این اخرین کنکور ارشدمون باشه...
123 عزیزمم هر جایی هست سلامت باشه و با خبرای خوب بیاد پیشمون.
اره بچه ها کم میااااااااان. کی میشه تابستون بیاد دوباره همگی بریم زنگ تفریح.......
هی صفحه اضافه کنیم...:motat:

مثل اینکه مهمون اومد من برم....

rawy

New member
گرفتم چی شد. ولی منظورم از بزرگ کار آمد و لایق بودنتون بود. البته بهتره دیگه این بحث رو ادامه ندم چون فک کنم ناراحتتون میکنه.

:rolleyessmileyanim: شما لطف دارید.
شوخی بود, خودمو لوس کردم :tonguesmiley: من رک تر از اونم که ناراحت بشم و سکوت کنم, آیلین در جریانه :25r30wi:

rawy

New member
مرررررررررسی عزیزدلم....
این چند روز طبق معمول امسال مریض شده بودم سردرد داشتم و دهنمم افت زده بود. ولی الان خوب شدم.
چندبار اومدم سایت ولی نمیتونستم به مانیتور نگاه کنم زود میرفتم.
2 روز هم درس نخوندم تا حالم خوب شه.

ایشاااااااااااااااااالا امسال همه قبول شن و این اخرین کنکور ارشدمون باشه...
123 عزیزمم هر جایی هست سلامت باشه و با خبرای خوب بیاد پیشمون.
اره بچه ها کم میااااااااان. کی میشه تابستون بیاد دوباره همگی بریم زنگ تفریح.......
هی صفحه اضافه کنیم...:motat:

مثل اینکه مهمون اومد من برم....

آخییییییییی, توهم آفت می زنی؟ یه داروی ترکیبی بلدم که یه شربت و یه آمپول و گرد دوتا کپسول رو مخلوط می کنی و غرغره می کنی, اگه بلد نیستیش بذار بگردم دستورش رو که پیدا کردم بهت میگم, خیلی زود آفت رو درمان می کنه.
مراقب خودت باش
ایشاااااااااالا
به سلامت گلم, شبت خوش

henri

New member
سلام دوستان خوبید؟ بازم قبل اینکه حرفی بزنم ازتون عذر میخام اینقدر حالم بده که در حال گریستنم و دارم می نویسم راستش داشتم اولین صفه ها رو میخوندم اینکه تابستون بود و الان آذر شده ی آفرین به شما میگم که از همون اولش با انگیزه درس خوندید البته خیلیارو که اسمشونو دیدم الان نیستن کاش منم زودتر با شما آشنا میشدم اگه منم ار تابستون عضو میشدم شاید الان وضم این نبود من اون موقعی که وقت داشتم می تونستم بخونم و جبران سال تحصیلی کنم رو از دست دادم و حالام که تو کارای دانشگامم موندم جز ناامیدی و گریه کردن و کلا بیخیالی کاری ازم بر نمیاد.آدمیم هستم که در شراط استرسزا از روش اجتناب خیلی خوب استفاده می کنم و بعد هم کلی عذاب وجدان میکشم نمیدونم چرا اینجوریم اینارو نمی گم که شما رو بی انگیزه کنم یا استرس بگیرین یا وقتتون تلف شه فقط احساس کردم دلم میخاد با کسی درد و دل کنم چون به کسی هم نگفته بودم تصمیم دارم کنکور بدم مسلما وقتی اینقدر روحیم داغون میشه نمی تونم با کسیم حرف بزنم خلاصه داشتم میترکیدم فقط بعد خدا شماها رو داشتم که میشد باهاتون درد و دل کرد تو رو خدا برام دعا کنید لااقل حالا که همه فرصتامو از دست دادم و نمیتونم بخونم و امسال قبول نمیشم بتونم اعصابمو کنترل کنم و به دانشگام برسم این روزا کاری جز گریه کردن و خابیدن ندارم برا خودم ی کیس افسرده شدم واقعا.:riz513::riz513:
بعد اینکه هر روز گفتم بالاخره از ی درس شرو میکنم مثلا از کاپلان بعد ی هفته دیدم نه از کاپلان چیزی میفهمم نه به پایان نامم رسیدم گفتم رواندرمانی بخونم اونم نشد اصن تو سرم جنگیه بین درسا هیچ کدومم نمیتونم اینجوری فشرده بخونم دیگه فعلا تا آخر امتحانای این ترم ینی تا آخر دی میخام اصن فکر ارشدم نکم البته اگه کابوساش بذاره شمام برام دعا کنید تا ببینم چی میشه.
برا همتون آرزوی آرامش میکنم آرزویی که خودم خیلی میخام بهش برسم.دوستتون دارم :riz304:

henri

New member
شانس به سادگی به سوی شما نمی آید........
خود گام به گام آن را به وجود می آورید
خواه شانس در دوستی و خواه شانس در به دست آوردن فرصت ها.
" مری کی اش"

rawy

New member
سلام دوستان خوبید؟ بازم قبل اینکه حرفی بزنم ازتون عذر میخام اینقدر حالم بده که در حال گریستنم و دارم می نویسم راستش داشتم اولین صفه ها رو میخوندم اینکه تابستون بود و الان آذر شده ی آفرین به شما میگم که از همون اولش با انگیزه درس خوندید البته خیلیارو که اسمشونو دیدم الان نیستن کاش منم زودتر با شما آشنا میشدم اگه منم ار تابستون عضو میشدم شاید الان وضم این نبود من اون موقعی که وقت داشتم می تونستم بخونم و جبران سال تحصیلی کنم رو از دست دادم و حالام که تو کارای دانشگامم موندم جز ناامیدی و گریه کردن و کلا بیخیالی کاری ازم بر نمیاد.آدمیم هستم که در شراط استرسزا از روش اجتناب خیلی خوب استفاده می کنم و بعد هم کلی عذاب وجدان میکشم نمیدونم چرا اینجوریم اینارو نمی گم که شما رو بی انگیزه کنم یا استرس بگیرین یا وقتتون تلف شه فقط احساس کردم دلم میخاد با کسی درد و دل کنم چون به کسی هم نگفته بودم تصمیم دارم کنکور بدم مسلما وقتی اینقدر روحیم داغون میشه نمی تونم با کسیم حرف بزنم خلاصه داشتم میترکیدم فقط بعد خدا شماها رو داشتم که میشد باهاتون درد و دل کرد تو رو خدا برام دعا کنید لااقل حالا که همه فرصتامو از دست دادم و نمیتونم بخونم و امسال قبول نمیشم بتونم اعصابمو کنترل کنم و به دانشگام برسم این روزا کاری جز گریه کردن و خابیدن ندارم برا خودم ی کیس افسرده شدم واقعا.:riz513::riz513:
بعد اینکه هر روز گفتم بالاخره از ی درس شرو میکنم مثلا از کاپلان بعد ی هفته دیدم نه از کاپلان چیزی میفهمم نه به پایان نامم رسیدم گفتم رواندرمانی بخونم اونم نشد اصن تو سرم جنگیه بین درسا هیچ کدومم نمیتونم اینجوری فشرده بخونم دیگه فعلا تا آخر امتحانای این ترم ینی تا آخر دی میخام اصن فکر ارشدم نکم البته اگه کابوساش بذاره شمام برام دعا کنید تا ببینم چی میشه.
برا همتون آرزوی آرامش میکنم آرزویی که خودم خیلی میخام بهش برسم.دوستتون دارم :riz304:

سلام عزیزم, از ناراحتیت کلی غصه خوردم, چرا اینطوری می کنی با روحیه خودت آخه؟
بابا جان اگه جای من بودی چی کار می کردی؟ تااااااازه هنوز دانشجویی, چرا انقد عجله داری؟؟؟
خیلی خوبه که به فکر پیشرفتت هستی و براش برنامه داری اما هنوز خیلی زوده برای اینکه بخوای برای ارشد گریه کنی
من چی بگم پس؟
صد برابر شماها سنمه, صد سالم هست که پشت کنکورم, عین خیالمم نیست نگاااااااااااااااااه :whistle:
شما تلاشت رو کنار درسهای دانشگاه انجام بده, شد شد, نشد سال دیگه, چه خبره مگه؟؟؟
خورد خورد با کاپلان پیش برو که باهاش دوست شی, اینطوری بدتر ازش زده می شی, حتی شده یه فصل رو انننننننننقددددددر طولش بده که حسابی روی اون مبحث مسلط بشی بعد بری مرحله بعد و فصل بعد.
عزیزم, فقط ارشد رفتن ملاک نیست, اگه آمادگیش رو نداشته باشیم اونجا خیلییییییییییی اذیت می شیم, هم تو مسلط بودن روی درسهای مرضی و آسیب و روان درمانی, هم زبان و آمار, بنابراین وقتی آماده نیستیم در واقع قبول نشدن دانشگاه خودش یه نعمته, چون اونجا دیگه جای برگشتن و دوباره خوندن نیست.
موفق باشی, مراقب خودت باش

Negar carol

New member
سلام بچه ها خوبین ؟ این تست هایی که گذاشتم هر دوش گزینه 3 کاهش قند خون ؛ژیگانتیسم جواب بود منابعش هم فیزیولوژی .اون تست های که بچه ها گذاشتن متاسفانه نخوندم یعنی وقت نشد اینجا بیام ,از این به بعد هم فکر نکنم سر بزنم شاید هفته ای یکبار نمیدونم!

rawy

New member
هنریییییییییییییییییی :New (6):
شما چرا ارتباطت نیمه وصله؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بیا ببینم حرف حسابت چیه دختر :13:

balzak

New member
جواب سوالااااااااااااااااااا:4d564ad6:ا
1) نظریه اپی ژنزیس اریکسون نزدیک به کدام دیدگاه بهنجاری است؟
1.بهنجاری به منزله سلامت
2.بهنجاری به منزله کمال مطلوب
3.بهنجاری به منزله متوسط
* 4.بهنجاری به منزله فرایند
خلاصه کاپلان ج1.ص29
===============================

2)کدام یک از مکانیزم های دفاعی در تشکیل رویا نیز دخالت دارند؟
1.واپس روی * 2. جابه جایی 3.فرافکنی 4.درون فکنی

نظریه های شخصیت فیست ص 52
«جابه جایی در تشکیل رویا نیز دخالت دارد، مثل زمانی که امیال ویرانگرانه ی خواب بیننده نسبت به پدر و مادر، متوجه سگ و گرگ می شود»

3) کدام یک از پیک های عصبی علاوه بر اینکه پیک تحریکی است میتوان بازدارنده هم باشد؟
* 1.استیل کولین 2.نوراپی نفرین 3.دوپامین 4.سروتین

هیلگارد صفحه 76

4)کدام یک از غده ها در خلق و سطح انرژی و توان مقابله با فشار روانی نقش پر اهمیتی دارد؟
1.غده های جنسی *2.فوق کلیه 3.هیپوفیز 4.هیپوتالاموس
هیلگارد صفحه 91
==============================

5)طبق نظریه ماهلر در مراحل جدایی-تفرّد،تمایز(differentiation) در چند ماهگی روی می دهد؟
1. 2تا 5 ماهگی
* 2. 5تا 10 ماهگی
3. 10 تا 18 ماهگی
4. 18 تا 24 ماهگی
کاپلان ج1.ص48. جدول 2/2-8
« موفق باشید و شادکام»

آخرین ویرایش:

henri

New member
سلام راوی جون خوبی؟ شما چه موقع هایی میای اینجا تا منم بیام عزیزم؟ مرسی از اینکه وقتتو برام گذاشتی باور کن خیلی روحیم بهتر شد من انگار هر چند وقت ی بار یاد بدبختیام میوفتم رو هم که جمع میشه یهو نیاز به ی تخلیه هیجانی شدید پیدا می کنم

parand

Well-known member
آخییییییییی, توهم آفت می زنی؟ یه داروی ترکیبی بلدم که یه شربت و یه آمپول و گرد دوتا کپسول رو مخلوط می کنی و غرغره می کنی, اگه بلد نیستیش بذار بگردم دستورش رو که پیدا کردم بهت میگم, خیلی زود آفت رو درمان می کنه.
مراقب خودت باش
ایشاااااااااالا
به سلامت گلم, شبت خوش
اره راوی جون گهگداری افت میزنم که فکر میکنم ماله استرسه چون همیشه تو مواقع استرس ظاهر میشه...
مررررررررسی راوی جونم که انقد مهربونی...:thanks::heart:
فعلا که خوب شدم هر موقع دوباره افت زدم دستورشو میگرم ازت عزیزم.الان فقط درساتو بخوون..:smilies-azardl (181

آخرین ویرایش:

rawy

New member
اره راوی جون گهگداری افت میزنم که فکر میکنم ماله استرسه چون همیشه تو مواقع استرس ظاهر میشه...
مررررررررسی راوی جونم که انقد مهربونی...
فعلا که خوب شدم هر موقع دوباره افت زدم دستورشو میگرم ازت عزیزم.الان فقط درساتو بخوون..:

منم از بچگی داشتم, البته الان خیلیییییییی کم شده, خدا رو شکر که خوب شد, البته منم اصن یادم نیست کجا نوشتمش, می گردم پیدا می کنم واسه وقتی که ایشالا که هیچ وقت باشه :rolleyessmileyanim: یه بار استفاده کردم از این خیلی خوب بود بعد دیگه یادم رفت جیا بودن :riz513::14:
امروز خوب درس خوندم (اون منم دارم درس می خونم؟) :thumbsupsmileyanim: از خودم راضیم الان

rawy

New member
سلام راوی جون خوبی؟ شما چه موقع هایی میای اینجا تا منم بیام عزیزم؟ مرسی از اینکه وقتتو برام گذاشتی باور کن خیلی روحیم بهتر شد من انگار هر چند وقت ی بار یاد بدبختیام میوفتم رو هم که جمع میشه یهو نیاز به ی تخلیه هیجانی شدید پیدا می کنم

سلام عزیزم, چه عججججب یه دفه خطت دوطرفه شد
والا من که همین گوشه نشستم درس می خونم همش اینجام, لازم بود تو پیام خصوصی بهم بگو یا آی دی تو بده
خوشحال شدم که بهتری, بدبختی؟؟؟!!! :(50)::65d6a5d6s: منظورت همیناییه که گفتی؟ الان شما بدبختی؟؟؟ :New (6):

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا