سلام دوستان خوبید؟ بازم قبل اینکه حرفی بزنم ازتون عذر میخام اینقدر حالم بده که در حال گریستنم و دارم می نویسم راستش داشتم اولین صفه ها رو میخوندم اینکه تابستون بود و الان آذر شده ی آفرین به شما میگم که از همون اولش با انگیزه درس خوندید البته خیلیارو که اسمشونو دیدم الان نیستن کاش منم زودتر با شما آشنا میشدم اگه منم ار تابستون عضو میشدم شاید الان وضم این نبود من اون موقعی که وقت داشتم می تونستم بخونم و جبران سال تحصیلی کنم رو از دست دادم و حالام که تو کارای دانشگامم موندم جز ناامیدی و گریه کردن و کلا بیخیالی کاری ازم بر نمیاد.آدمیم هستم که در شراط استرسزا از روش اجتناب خیلی خوب استفاده می کنم و بعد هم کلی عذاب وجدان میکشم نمیدونم چرا اینجوریم اینارو نمی گم که شما رو بی انگیزه کنم یا استرس بگیرین یا وقتتون تلف شه فقط احساس کردم دلم میخاد با کسی درد و دل کنم چون به کسی هم نگفته بودم تصمیم دارم کنکور بدم مسلما وقتی اینقدر روحیم داغون میشه نمی تونم با کسیم حرف بزنم خلاصه داشتم میترکیدم فقط بعد خدا شماها رو داشتم که میشد باهاتون درد و دل کرد تو رو خدا برام دعا کنید لااقل حالا که همه فرصتامو از دست دادم و نمیتونم بخونم و امسال قبول نمیشم بتونم اعصابمو کنترل کنم و به دانشگام برسم این روزا کاری جز گریه کردن و خابیدن ندارم برا خودم ی کیس افسرده شدم واقعا.:riz513::riz513:
بعد اینکه هر روز گفتم بالاخره از ی درس شرو میکنم مثلا از کاپلان بعد ی هفته دیدم نه از کاپلان چیزی میفهمم نه به پایان نامم رسیدم گفتم رواندرمانی بخونم اونم نشد اصن تو سرم جنگیه بین درسا هیچ کدومم نمیتونم اینجوری فشرده بخونم دیگه فعلا تا آخر امتحانای این ترم ینی تا آخر دی میخام اصن فکر ارشدم نکم البته اگه کابوساش بذاره شمام برام دعا کنید تا ببینم چی میشه.
برا همتون آرزوی آرامش میکنم آرزویی که خودم خیلی میخام بهش برسم.دوستتون دارم :riz304:
سلام عزیزم, از ناراحتیت کلی غصه خوردم, چرا اینطوری می کنی با روحیه خودت آخه؟
بابا جان اگه جای من بودی چی کار می کردی؟ تااااااازه هنوز دانشجویی, چرا انقد عجله داری؟؟؟
خیلی خوبه که به فکر پیشرفتت هستی و براش برنامه داری اما هنوز خیلی زوده برای اینکه بخوای برای ارشد گریه کنی
من چی بگم پس؟
صد برابر شماها سنمه, صد سالم هست که پشت کنکورم, عین خیالمم نیست نگاااااااااااااااااه

شما تلاشت رو کنار درسهای دانشگاه انجام بده, شد شد, نشد سال دیگه, چه خبره مگه؟؟؟
خورد خورد با کاپلان پیش برو که باهاش دوست شی, اینطوری بدتر ازش زده می شی, حتی شده یه فصل رو انننننننننقددددددر طولش بده که حسابی روی اون مبحث مسلط بشی بعد بری مرحله بعد و فصل بعد.
عزیزم, فقط ارشد رفتن ملاک نیست, اگه آمادگیش رو نداشته باشیم اونجا خیلییییییییییی اذیت می شیم, هم تو مسلط بودن روی درسهای مرضی و آسیب و روان درمانی, هم زبان و آمار, بنابراین وقتی آماده نیستیم در واقع قبول نشدن دانشگاه خودش یه نعمته, چون اونجا دیگه جای برگشتن و دوباره خوندن نیست.
موفق باشی, مراقب خودت باش