مطالعه گروهی ارشد روانشناسی بالینی 93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

parand

Well-known member
مکانیزم های دفاعی که فرد از آنها استفاده میکند در کدامیک از محورهای 5 گانه dsm کدگذاری میشوند؟
الف. 1
ب . 2
ج . 4
د. 5
گزینه دال
ایلین جونم مطمئنی محور 5 میشه؟؟؟؟؟:33:
میشه بی زحمت منبعو بگی؟؟؟؟؟
اخه تو مرضی پوران و بالینی سنجش نوشته محور 2 . :smiliess (11):
تو یه کتاب منبع هم خوندم نوشته محور 2. ولی الان هر چی فکر میکنم یادم نمیاد کدوم کتابه..:smiliess (12):
ولی محور 5 هم به چشمم خورده.
پارسال دقیقا من همین سوالو شک داشتم از اینازجون پرسیدم. نمیدونم منبع ایناز چی بود ولی اینازم گفت محور 2 میشه!

آخرین ویرایش:

rawy

New member
سلام بچه ها کسی می دونه داستان این آزمون چیه؟؟؟
یعنی آزمون ارشد روانشناسی ای هست که من ازش خبر ندارم؟؟؟ :25r30wi:

hamidehjoon

New member
محور پنج که قطعا نیست چون فقط عملکرد فرد روبایدمطرح کرد تواین محور
یامحورچهاره یا دو

rawy

New member
راووووی جونم کتاب کاپلان خریدی؟؟؟؟؟؟؟؟

نه عزیزم, اون کار یه روز دو روز نیست من تقریبا خوندن اون کتاب رو تموم کردم, برای دوره که خواستم بخونمش با 2007 مقایسه می کنم, به دلیل اینکه تازه مطالب رو خوندم هم احتمال تداخل الان زیاده, فعلا کتابهای دیگه رو می خونم تا نوبت به مرور برسه, ضمن اینکه از اونجایی که ما هیچگونه امنیت جانی و مالی و ... نداریم, ممکنه امسال دفترچه ها بیاد و یه خواب دیگه برامون ببینند, هرچند که احتمال تغییر دادن کاپلان از یک درصد هم ضعیف تره اما تا من برسم به دوره ی اون تقریبا دیگه دفترچه ها هم اومده, اینه که بهتره الان ذهنم رو درگیرش نکنم چون زمان و انرژیم رو می گیره
مررررررررسی قربوووووونت برم که به فکر بودی :28:

parand

Well-known member
نه عزیزم, اون کار یه روز دو روز نیست من تقریبا خوندن اون کتاب رو تموم کردم, برای دوره که خواستم بخونمش با 2007 مقایسه می کنم, به دلیل اینکه تازه مطالب رو خوندم هم احتمال تداخل الان زیاده, فعلا کتابهای دیگه رو می خونم تا نوبت به مرور برسه, ضمن اینکه از اونجایی که ما هیچگونه امنیت جانی و مالی و ... نداریم, ممکنه امسال دفترچه ها بیاد و یه خواب دیگه برامون ببینند, هرچند که احتمال تغییر دادن کاپلان از یک درصد هم ضعیف تره اما تا من برسم به دوره ی اون تقریبا دیگه دفترچه ها هم اومده, اینه که بهتره الان ذهنم رو درگیرش نکنم چون زمان و انرژیم رو می گیره
مررررررررسی قربوووووونت برم که به فکر بودی :28:

امنیت جانی و مالی رو خوب اومدی در مورد تغییر منابع...:25r30wi:
البته گاهی اوقات از طریق همین تغییر منابع خودمو اروم میکنم برای نخوندن منابع بهداشت تا بعد از کنکور علووم:whistle:
امیدوارم امسال انتستیتو قبـــــــــــــــول شی عزیزدلم...

parand

Well-known member
راوی جون شما در مورد تستی که ایلین جون گذاشتن نظرت چیه؟
به نظرت محور 2 هست یا 5؟؟؟؟؟

rawy

New member
راوی جون شما در مورد تستی که ایلین جون گذاشتن نظرت چیه؟
به نظرت محور 2 هست یا 5؟؟؟؟؟

من اینو سالها پیش که شما به دنیا نیومده بودید خوندم
تا جایی که یادمه فکر می کنم محور 2 هست, چون کاملا ذکر شده که روی این محور هست

parand

Well-known member
حل شد بچه ها ذهنتون رو درگیر نکنید
آسوده بخوابید شهر در امن و امان است :thumbsupsmileyanim:

چقد زود حل شد!
صفحش هنوز برای من باز نشده..
سرعت سایت واسه من خیلیییییی اومده پایین.
فکر کنم بازم باید تایپک بزنم مثل تابستون....:smiliess (11):

rawy

New member
چقد زود حل شد!
صفحش هنوز برای من باز نشده..
سرعت سایت واسه من خیلیییییی اومده پایین.
فکر کنم بازم باید تایپک بزنم مثل تابستون....:smiliess (11):

سرعت کل سایتها برای من پایین اومده, و یه دفه به کلی نت قطع می شه, با پشتیبانی تماس گرفتم گفتن سرعت از طرف ما کم شده
گفتم دستتون درد نکنه, خیر دنیا و آخرت ببینید

aylinn

New member
تو یه کتاب منبع هم خوندم نوشته محور 2. ولی الان هر چی فکر میکنم یادم نمیاد کدوم کتابه..:smiliess (12):
پارسال دقیقا من همین سوالو شک داشتم از اینازجون پرسیدم. نمیدونم منبع ایناز چی بود ولی اینازم گفت محور 2 میشه!
کتاب روانشناسی بالینی دکتر عبدالحسن فرهنگی چاپ هفتم انتشارات پوران پژوهش صفحه 14:
(عین متن کتاب):محور5 :میزان، کیفیت و ارزیابی کلی فرد در برابر عوامل فشار روانی مشخص میشود. مکانیزم های دفاعی نیز در این محور مطرح میگردد.

کتاب روانشناسی بالینی دکتر عبدالحسن فرهنگی چاپ هفتم انتشارات پوران پژوهش صفحه 25
18. در سنجش چند محوری dsm کدام محور برای ذکر مکانیسم دفاعی بیمار هنگام مصاحبه بالینی در نظر گرفته شده است؟ (آزاد 83)
محور 5
پاسخ تشریحی : با توجه به اینکه محور 5 شامل ارزیابی کلی عملکرد مراجع در برابر فشار روانی میباشد بنابراین مکانیزم دفاعی نیز در این محور مطرح میگردد.

rawy

New member
کتاب روانشناسی بالینی دکتر عبدالحسن فرهنگی چاپ هفتم انتشارات پوران پژوهش صفحه 14:
(عین متن کتاب):محور5 :میزان، کیفیت و ارزیابی کلی فرد در برابر عوامل فشار روانی مشخص میشود. مکانیزم های دفاعی نیز در این محور مطرح میگردد.

کتاب روانشناسی بالینی دکتر عبدالحسن فرهنگی چاپ هفتم انتشارات پوران پژوهش صفحه 25
18. در سنجش چند محوری dsm کدام محور برای ذکر مکانیسم دفاعی بیمار هنگام مصاحبه بالینی در نظر گرفته شده است؟ (آزاد 83)
محور 5
پاسخ تشریحی : با توجه به اینکه محور 5 شامل ارزیابی کلی عملکرد مراجع در برابر فشار روانی میباشد بنابراین مکانیزم دفاعی نیز در این محور مطرح میگردد.

فرهنگی این رو اشتباه کرده آیلین جان, به کاپلان مراجع کن (مشاور تحصیلی مون این مورد رو برامون توضیح داده بودن)

aylinn

New member

پرند جون من مرضی پوران و بالینی سنجش رو دارم میشه بگی کدوم صفحه نوشته محور 2 میشه؟
من واقعا گیج شدم.....

rawy

New member
پرند جون من مرضی پوران و بالینی سنجش رو دارم میشه بگی کدوم صفحه نوشته محور 2 میشه؟
من واقعا گیج شدم.....

کتاب من که با کتاب شما فرق می کنه اما تو فصل 9 کاپلان طبقه بندی در روانپزشکی
محور دو رو بخون : شامل اختلالات شخصیت و عقب ماندگی ذهنی است. استفاده عادتی از مکانیسم های دفاعی خاص را می توان روی محول دو ثبت کرد.

aylinn

New member
فرهنگی این رو اشتباه کرده آیلین جان, به کاپلان مراجع کن (مشاور تحصیلی مون این مورد رو برامون توضیح داده بودن)

سلام راوی جون خوبی عزیزم؟
مطمئنی اشتباه کرده؟
چون من تو یه منبع دیگه هم خوندم نوشته بود محور 5 اما هر چقدر فکر میکنم یادم نمیاد کجا.
میشه بگی کدوم صفحه کاپلان و جلد چند؟

aylinn

New member
کتاب من که با کتاب شما فرق می کنه اما تو فصل 9 کاپلان طبقه بندی در روانپزشکی
محور دو رو بخون : شامل اختلالات شخصیت و عقب ماندگی ذهنی است. استفاده عادتی از مکانیسم های دفاعی خاص را می توان روی محول دو ثبت کرد.

مرسی راوی جون میرم چک میکنم
یعنی اشتباه به این بزرگی واقعا که..............:13:
ولی مسئله اینه که من به جز پوران یه جای دیگه هم اینو دیدم ولی هر چقد دنبالش میگردم نمیتونم پیداش کنم.

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا