زنگ تفریح ارشد روانشناسی

نظرتون چیه زنگ تفریح تا آزمون ارشد ۹۳ بسته شه؟؟

• مجموع رای دهندگان
    0
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

rawy

New member
سلام دوستای خوبم.راوی. فانوسی. پرند. ایلین. قاصدکی. الی..و همه ی دوستای خوبه دیگه.. چطورید؟ دلم واسه همتون تنگ شده بود.
چه خبرا؟ چیکارا میکنید ا درسا..؟ منم که به قول فانوسی جوون اینقدر کار ریخته رو سرمون که حال خودم و هم نمیدونم. واقعا ارشد سخته بچه ها . نه اینکه خود درس ها سخت باشه نه ..حجم کاری بالاس... دوستای خوبم یه توصیه میکنم بهتون اگر زبانتون خوب نیست ارشد نخونید. تا میتونید زبانتون و روش تحقیق رو تقویت کنید. چون ارشد واقعا جز مقاله و ترجمه و زبان چیز دیگه ای نیست...
امیدوارم همتون هرچا هستید شاد و سالم باشید و موفق . همتون رو دوست دارم.. خیلی دوست داشتم از جناب یزدان و دکتر مصفا خبر داشتم. اما چه میشه کرد.

سلااااااااااااام عزییییییزمممممممم خوبی؟؟؟؟
نمی دونی چقد دلم براتون تنگ شده, چقد دلم هوای پارسال و کرده
از راهنماییت بی نهایت سپاسگزارم
هم شما هم همه ی بچه ها ایشالا که هرجا هستید موفق و سلامت باشید :riz304:

aylinn

New member
سلام دوستای خوبم.راوی. فانوسی. پرند. ایلین. قاصدکی. الی..و همه ی دوستای خوبه دیگه.. چطورید؟ دلم واسه همتون تنگ شده بود.
چه خبرا؟ چیکارا میکنید ا درسا..؟ منم که به قول فانوسی جوون اینقدر کار ریخته رو سرمون که حال خودم و هم نمیدونم. واقعا ارشد سخته بچه ها . نه اینکه خود درس ها سخت باشه نه ..حجم کاری بالاس... دوستای خوبم یه توصیه میکنم بهتون اگر زبانتون خوب نیست ارشد نخونید. تا میتونید زبانتون و روش تحقیق رو تقویت کنید. چون ارشد واقعا جز مقاله و ترجمه و زبان چیز دیگه ای نیست...
امیدوارم همتون هرچا هستید شاد و سالم باشید و موفق . همتون رو دوست دارم.. خیلی دوست داشتم از جناب یزدان و دکتر مصفا خبر داشتم. اما چه میشه کرد.

سلام آیناز عزیز دلم برات خیلی تنگ شده بود
امیدوارم تو مسیری که انتخاب کردی هر چقدر هم که سخت باشه موفق باشی
حق با شماست زبان خیلیییییییییییییی مهمه یعنی تنها راهیه که میتونی بوسیله اون با دنیا ارتباط برقرار کنی ....ممنون از راهنماییت.
وقت کردی بازم بیا دلمون برات تنگ میشه.

fanoosi

New member

سلام آیناز جونم
خوبی عزیزم؟
خوش میگذره؟؟؟البته میدونم درس بهت امون نمیده که خوش بگذرونی....
خداییش فشار ارشد بالاست ولی امیدوارم هممون از این مرحله با موفقیت بگذریم

ainazhz

New member
قربونتون برم دوستای خوبم... منم بد نیستم... خیلی مراقب خودتون باشید . ایشالله که همتون امسال قبول میشید تو بهترین دانشگاه ها . دوستون دارم. میام سایت اما میبینم خبری نیست دلم میگیره و میرم.

rawy

New member
دوستی گلدانی است
که نشسته است در ایوان سحر
ودمی است در او بازه گلی
چهار فصلش همه سبز
آشتی شاخه او
عطری از عاطفه در او جاری
تارش از مرمر عشق
پودش از مخمل ابر
سینه اش برکه باران بلور
دامنش از شبنم پر گوهر
بر لب هر برگش نقشی از خنده شیرین بهار
از طراوت سرشار
بشکند روزی اگر شاخی از این گل سرخ
دل ما میشکند
دوستی می میرد
آشتی میرود از خانه ما
میشود پای خزان باز به کاشانه ما

hamidehjoon

New member
سلام بچه ها
شما کسی روکه دانشگاه علوم بهزیستی میخونه میشناسین؟؟
دکترمهدی چمی کارپوراستاداونجاس اومده توشهرمون کارگاه گذاشته میخام بدونم چه جوریه؟؟؟؟ سواد وتجربه واینا

ghasedak69

New member
سلام دوستای خوبم
چقدر دلم برای همه تون تنگ شده....
فانوسی و آیناز جووون باز خداروشکر دانشگاه خوبی قبول شدید و از اساتید و .... تو این مدت می تونید استفاده کنید.
وقتی یادم میاد چقدر کاپلان و فیست و... خوندم ولی حالا.... غصه ام می گیره... خیلی از بچه های مون اصلا تا حالا کاپلان رو ندیدن.... خیلی از درس هایی که اساتید میدن رو بلدم.... اصلا احساس نمی کنم وارد یه مرحله بالاتر شدم.... خوندن برای ارشد خیلی بیشتر کمکم کرده تا خود خوندن ارشد...همه بچه ها مقالاتشون رو برای ترجمه میدن بیرون ترجمه کنن....حتی دانشجوهای ترم 3 هم هنوز تو فکر پایان نامه نیستن... اصلا احساس خوبی ندارم.... خیلی بی انگیزه شدم...همش افسوس می خورم کاش پول داشتم لااقل همون پردیس علوم بهزیستی رو می رفتم...:sadsmiley::dadad4:

rawy

New member
سلام بچه ها
شما کسی روکه دانشگاه علوم بهزیستی میخونه میشناسین؟؟
دکترمهدی چمی کارپوراستاداونجاس اومده توشهرمون کارگاه گذاشته میخام بدونم چه جوریه؟؟؟؟ سواد وتجربه واینا

سلام عزیزم
تا جایی که یادمه فکر کنم ماریا جون اونجا قبول شده بودن (درسته بچه ها؟)
براشون مسیج خصوصی بذار, البته ایمیلشون رو هم فکر می کنم گذاشته بودن تو همون تاپیک شیوه های مطالعه چون گویا دیگه انجمن نمیان

rawy

New member
سلام دوستای خوبم
فانوسی و آیناز جووون باز خداروشکر دانشگاه خوبی قبول شدید و از اساتید و .... تو این مدت می تونید استفاده کنید.
وقتی یادم میاد چقدر کاپلان و فیست و... خوندم ولی حالا.... غصه ام می گیره... خیلی از بچه های مون اصلا تا حالا کاپلان رو ندیدن.... خیلی از درس هایی که اساتید میدن رو بلدم.... اصلا احساس نمی کنم وارد یه مرحله بالاتر شدم.... خوندن برای ارشد خیلی بیشتر کمکم کرده تا خود خوندن ارشد...همه بچه ها مقالاتشون رو برای ترجمه میدن بیرون ترجمه کنن....حتی دانشجوهای ترم 3 هم هنوز تو فکر پایان نامه نیستن... اصلا احساس خوبی ندارم.... خیلی بی انگیزه شدم...همش افسوس می خورم کاش پول داشتم لااقل همون پردیس علوم بهزیستی رو می رفتم...:

سلاااااااااام قاااااااااااصدک جووووووووونم خوبی؟؟؟
مننننننممممممممم
امروز که وارد زنگ تفریح شدم, صفحه اول برام باز شد, دیدم عههههه بچه ها یه عالمه پست گذاشتن, بعد دیدم نه صفحه اوله :sad:
عزیزم, مهم اینه که وقتت پشت کنکور تلف نمی شه, شما به اونا نگاه نکن به ما نگاه کن :25r30wi:
ضمن اینکه اونطور که خود بچه ها دارن میگن تو ارشد استاد کار خاصی انجام نمی ده, فقط یه عااااااااااالمه کاااااااار و بار انداختن سر دانشجوها که تشریف ببرید و یاد بگیرید, و چون مجبور هستن انجامش می دن, به نظر من اگر شرایطت اینطوری هست که میگی و علاقه داری که بیشتر کار کنی, با بچه ها هماهنگ شو و با جزئیات ازشون بپرس که چه کاری دارن انجام می دن و شما هم همگام باهاشون پیش برو, حتی اگه شده با اساتیدتون صحبت کن و یه پروژه و کاری رو که دوست داری برای انجام پیشنهاد بده و ازشون نمره بگیر :a2d3: چرا که نه :28:

ainazhz

New member
سلام دوستای خوبم
وقتی یادم میاد چقدر کاپلان و فیست و... خوندم ولی حالا.... غصه ام می گیره... خیلی از بچه های مون اصلا تا حالا کاپلان رو ندیدن.... خیلی از درس هایی که اساتید میدن رو بلدم.... اصلا احساس نمی کنم وارد یه مرحله بالاتر شدم.... خوندن برای ارشد خیلی بیشتر کمکم کرده تا خود خوندن ارشد...همه بچه ها مقالاتشون رو برای ترجمه میدن بیرون ترجمه کنن....حتی دانشجوهای ترم 3 هم هنوز تو فکر پایان نامه نیستن... اصلا احساس خوبی ندارم.... خیلی بی انگیزه شدم...همش افسوس می خورم کاش پول داشتم لااقل همون پردیس علوم بهزیستی رو می رفتم...:sadsmiley::dadad4:
سلام قاصدکی جونم. خوبی ؟ قاصدکی باور کن اصلا اینطور نیست که کی کدوم دانشگاس. به خدا منم اوائل مثله تو بی انگیزه شده بودم. اما یهو به خودم اومدم گفتم من همونم که ارزو داشتم ارشد قبول شم. پس الان چی شده که اینقدر بی انگیزه ام. وقتی تلاش همکلاسی هامو دیدم کم کم انگیزه ام بیشتر شد. چون واقعا درس خونن.. قاصدکی جون ارشد همینه . من تو همه ی پستام گفتم چیزه اضافه بر سازمانی یاد نمیگیری. یکم وسیع تر یکم. ارشد فقط و فقط مقاله و پایان نامش مهمه... من در کنار خوندن درسام میخوام تمام تلاشم و بکنم تا بتونم مقاله بدم با همکلاسی هام. فعلا با استادم میخوام همکاری کنم تو یه مقاله. همین خودش به انگیزه شده واسم. من بهت پیشهناد میکنم فقط و فقط به خودت نگاه کن. برو با استادات که میدونم استادای عالی هستن مشورت کن. از همین الان شروع کن و تو مقاله باهاشون همکاری کن. خیلی خوبه... هیچ عیبی نداره که بعضی وقت ها مقاله هاتو بدی بیرون واست ترجمه کنن. چون بعضی وقت ها انقدر حجم مقاله ها بالاس که وقت نداری . خود من الان واسه هر درسیم باید حداقل از 4 تا مقاله جدید استفاده کنم. به جز اون همکاریم با استادم که خیلی مقاله های جدید نیاز داره.. پس تمام تلاشت رو بکن که خودت ترجمه کنی که یاد بگیری اما اگر نشد و وقت واسه چند تاییش نداشتی هیچ ایرادی نداره... ایشالله که دکتراتم بگیری که همیشه وقت نداری خودت همه ی مقاله هاتو ترجمه کنی.
از الان تو فکر موضوع پایان نامه و انتخاب استاد راهنمات باش. به اونا فکر نکن که ترم 3 هنوز نمیدونن چیکار کنن. من استاد راهنمامو مشخص کردم. و ترم بعد باید رو پروپوزالم کار کنم. پس توام خودت فعال باش. حوزه علاقتو مشخص کن و با استادت مشورت کن.
ارشد همینه. باید قبول کرد که سیستم اموزشی ما مشکل داره نه خود درس خوندن.
موفق باشی عزیزم

ghasedak69

New member
راوی و آیناز عزیز... ممنون از دل گرمی که بهم دادید... حق باشماست ... خودم باید فعال باشم ... این روزها کارم(غیردرسی) فشار خیلی بالایی برام ایجاد کرده و هیچ انرژی برام باقی نمی گذاره ولی انشالله از ترم روند رو خودم کمی تغییر میدم...

ghasedak69

New member
دوستانی که براتون توفیق اجباری شده و مجبور شدید یک بار دیگه بخونید...از فرصت پیش اومده خوب استفاده کنید که همه این درس ها سال دیگه خیلی زیاد به کارتون میاد... همه درس ها از نظریه ها تا آزمون ها و زبان و آمار و.....
انشالله همه تون موفق موفق باشید
کاش الی و 123 و .... یه سر کوچولو لااقل میومدن خیلی وقته نیستن

fanoosi

New member
بچه ها این جمله منو خیلی آرووووووووووم کرد...تو این فشار سختی که به خاطر ارشد دارم تحمل میکنم...امیدوارم برای شما هم امیدبخش باشه...

aylinn

New member
بچه ها این جمله منو خیلی آرووووووووووم کرد...تو این فشار سختی که به خاطر ارشد دارم تحمل میکنم...امیدوارم برای شما هم امیدبخش باشه...

سلام فانوسی جون
مرسی خیلی عالی بود.
فانوسی جون دلم برای شما همینطور قاصدک جون و آیناز جون خیلی تنگ شده . دوستای دیگمون هم درسته که خیلی کمتر میان ولی بالاخره میان ولی شماها که قبول شدین وقتتون کمتره و خیلی کمتر میتونین بیاین سایت.

fanoosi

New member
سلام فانوسی جون
مرسی خیلی عالی بود.
فانوسی جون دلم برای شما همینطور قاصدک جون و آیناز جون خیلی تنگ شده . دوستای دیگمون هم درسته که خیلی کمتر میان ولی بالاخره میان ولی شماها که قبول شدین وقتتون کمتره و خیلی کمتر میتونین بیاین سایت.

سلام عزیزم
خوبی آیلین جونم؟درسها خوب پیش میره؟؟؟؟؟
منم خیلی دلتنگتم...برای همه ی بچه ها دلم تنگ شده و کمابیش از هیچکس (به جز خانوم مدیر گل) خبر ندارم...اینم از کم سعادتیمه...با اینکه سرم شلوغه یه گوشه از ذهنم همیشه اینجاست و به یادتونم
انشالله همگی موفق و موید باشید

ghasedak69

New member
فانوسی جووون اون روز که چادرت به پله برقی مترو گیر کرد آخرش با چی تمیز شد؟؟؟؟
منم به همون درد مبتلا شدم...:14:

ghasedak69

New member
آیلین جونم منم دلم برا شما و بقیه دوستان خیلی تنگ شده....
راستی مربا زرشک دارم.... کسی نمی خواد بیاد خونه مون؟؟؟

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا