دلت به چی خوشه؟
marlik New member 2013-11-20 #2 دلم به خدا .خونوادم دوستام خوشه امیدوارم هیچکدومشون تنهام نذارن وهمچنین به آیندم که ایشالا همون طور که دوس دارم بشه خدایا من میخام تا آیندم خوب باشه تو هم بخاه تا بشه
دلم به خدا .خونوادم دوستام خوشه امیدوارم هیچکدومشون تنهام نذارن وهمچنین به آیندم که ایشالا همون طور که دوس دارم بشه خدایا من میخام تا آیندم خوب باشه تو هم بخاه تا بشه
mw.ashel New member 2013-11-22 #15 از آنچه هستی شادمان باش…. و به خاطر آنچه داری شکرگذار….. باور نـمی کنـم … خـالـق نظـم دانـه هـای انـار ، زنـدگـی مـرا … بـی نظـم چیـده باشـد
از آنچه هستی شادمان باش…. و به خاطر آنچه داری شکرگذار….. باور نـمی کنـم … خـالـق نظـم دانـه هـای انـار ، زنـدگـی مـرا … بـی نظـم چیـده باشـد
pari20 New member 2013-11-23 #17 نوتر گفت: دلم به خدا خونوادم و خودت بگو خوشه کلیک کنید تا باز شود... خودت بگو!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!چیچینا!
نوتر گفت: دلم به خدا خونوادم و خودت بگو خوشه کلیک کنید تا باز شود... خودت بگو!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!چیچینا!
M mamai86 New member 2013-11-23 #19 به خدا كه ميدونم حتي شده؛ دقيقه ٩٠ به دادم مي رسه و به مهربوني همسرم