مطالعه گروهی برای ارشد مامایی 93

به نظر شما سخت ترین دروس آزمون ارشد مامایی کدامند؟؟(میت

• مجموع رای دهندگان
    0
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

fagoli

New member
سلام بچه ها ....خسته نبااااشید !!

:thanks: ایشالا سال دیگه پیش مااااایین ...

راستی پشتیبان خواستید من در خدمتم م م م :bunnyearsmiley:

پیام بدین

سلام مامان متن عزیز.میشه برنامه یدرس خوندنتوبرام بذاری.اینکه چقدر در هفته درس میخوندی؟چه درسایی رو بیشتر.چه کتابایی میخوندی؟راستی شما همزمان بادرس خوندنتون طرح هم میرفتی؟
ممنون میشم جوابمو بدین.
باتشکر

mw.ashel

New member
زنگ تفریح

simjTT_300.jpg

karshenasgh

New member
سلام دوستان
من بلاخره تصمیم گرفتم در رشته مشاوره مامایی شرکت کنم برای شروع میخوام از 4 مهر استارد بزنم چون میخوام برم مسافرت .... یه برنامه ریزی کردم میشه بگید خوبه یا بد؟
برنامه من:
بارداری و زبان رو میخوام هر روز بخونم و درس های بهداشت نوزادان روانپزشکی و زنان رو در 90 روز تقسیم کنم

سلام دوستان مامایی.. خوبین؟ خسته نباشین..
بچه ها! معصومه از دوستان خیلی خوب من هست که چون در زمینه کنکور ارشد نیاز به کمک شما دوستان عزیز داشت به اینجا معرفیش کردم.. لطفاً هواشو داشته باشین تا بتونه با توجه به مشکلی که در حال حاضر داره موفق بشه...
سپاسگزار از همه شما...
موفق باشید...:riz304::ad54ad:

obstetrician88

New member
بچه ها! معصومه از دوستان خیلی خوب من هست که چون در زمینه کنکور ارشد نیاز به کمک شما دوستان عزیز داشت به اینجا معرفیش کردم.. لطفاً هواشو داشته باشین تا بتونه با توجه به مشکلی که در حال حاضر داره موفق بشه...
سپاسگزار از همه شما...

سلام....چشم....ولی خبر از ایشان نیست اصلا

karshenasgh

New member
سلام....چشم....ولی خبر از ایشان نیست اصلا

ممنون از شما... فکر کنم علتش اینه که زیاد به اینترنت دسترسی نداره و نمیتونه زیاد اینجا سر بزنه... من این پیغام شما رو بهش می رسونم و علت رو جویا میشم..
سپاسگزار از توجه تون..:rose:

mw.ashel

New member
سپاسگزار از همه شما...

سلام دوست خوبم. ممنونم ، شما هم خسته نباشی.

همکار خوبمون معصومه خانم ، بهم پیام خصوصی دادند و من امروز به محض ورودم انجمن پیام ایشون رو خوندم و جواب هم دادم ولی بازم هر کمکی از دستمون بر بیاد نه تنها برای ایشون بلکه همه کاربران انجمن علوم پزشکی انجام میدیم.

شاد و سربلند باشی
:riz304:

karshenasgh

New member
سلام دوست خوبم. ممنونم ، شما هم خسته نباشی.

همکار خوبمون معصومه خانم ، بهم پیام خصوصی دادند و من امروز به محض ورودم انجمن پیام ایشون رو خوندم و جواب هم دادم ولی بازم هر کمکی از دستمون بر بیاد نه تنها برای ایشون بلکه همه کاربران انجمن علوم پزشکی انجام میدیم.

شاد و سربلند باشی
:riz304:

ممنون آشل جان... سپاسگزار از لطفتتون... ان شاءالله که همتون موفق و شاد و سربلند باشین...:rose:

obstetrician88

New member
برنامه اجرایی از 18 آبان تا 24 آبان که متاسفانه 3روزش برای ایام محرم مراسم بودم و نتونستم مطالعات داشته باشم
فصل 16 ویلیامز تمام شد...و فصل 14 نصف و نمیمه مانده
مهارت 8 لزگی و حفظ 215 کلمه کتاب504 و مرور...مرور کلماته مهارت 7 لزگی

یه دوره تست سال 74-75 نوزادان
فصل 21 بهداشت که هنوزم چند صفحش مانده....

موفق باشین همه.....
:dadad4:

آخرین ویرایش:

mw.ashel

New member
برنامه اجرایی از 18 آبان تا 24 آبان که متاسفانه 3روزش برای ایام محرم مراسم بودم و نتونستم مطالعات داشته باشم
فصل 16 ویلیامز تمام شد...و فصل 14 نصف و نمیمه مانده
مهارت 8 لزگی و حفظ 181 کلمه کتاب504 و مرور...مرور کلماته مهارت 7 لزگی

یه دوره تست سال 74-75 نوزادان
فصل 21 بهداشت که هنوزم چند صفحش مانده....

موفق باشین همه.....
:dadad4:

سلام محبوبه جان..........ناراحت نباش میدونم که اون چند روز رو که عقب موندی جبران میکنی و میخونی .منم برای همه شما آرزوی موفقیت میکنم:riz304::riz304::riz304:

mid.rm

New member
دوستان سلام . یه سول داشتم:برای زبان تمام منابع اعلام شده ی پارسالو دارم ولی حجمشون زیاده به نظرتون لزگی بیشتر جواب میده یا اونا؟:dadad4:

mw.ashel

New member
دوستان سلام . یه سول داشتم:برای زبان تمام منابع اعلام شده ی پارسالو دارم ولی حجمشون زیاده به نظرتون لزگی بیشتر جواب میده یا اونا؟:dadad4:

سلام همکار خوبم.....به نظر من اگر لزگی بخونی بهتر باشه و منسجم تر هست.
در صورت تمایل هم میتونی به این تایپیک ها هم یه نگاهی بندازی.
موفق باشی:rose:

زبان در آزمون کارشناسی ارشد

http://olumpezeshki.ir/thread9774.html

http://olumpezeshki.ir/thread9828.html

mamaie

New member
سلام یه سوال...؟ من اگه بخوام خلاصه نویسی کنم از رو مطالبی که میخونم(رفرنس) خیلی وقتم گرفته میشه به نظر شما واسه دوره کردن چی کار کنم؟ از رو درسنامه خوبه دوره کنم کامل هست؟خواهشا اگه تجربه ای دارین به من بگین... در ضمن کتاب نواک من مال 2007 خیلی تغییر کرده یا همونو بخونم؟؟ممنونم دوستان.... موفق باشین

آخرین ویرایش:

mw.ashel

New member
سلام یه سوال...؟ من اگه بخوام خلاصه نویسی کنم از رو مطالبی که میخونم(رفرنس) خیلی وقتم گرفته میشه به نظر شما واسه دوره کردن چی کار کنم؟ از رو درسنامه خوبه دوره کنم کامل هست؟خواهشا اگه تجربه ای دارین به من بگین... در ضمن کتاب نواک من مال 2007 خیلی تغییر کرده یا همونو بخونم؟؟ممنونم دوستان.... موفق باشین

سلام همکار خوبم تا زمان آزمون نسبتا وقت کافی برای خلاصه برداری دارید و اگر نتونستید میتونید کنار مطالب مهم علامت و تیک بزنید تا وقتی برای مرور دوباره مراجعه میکنید وقتتون رو از دست ندید .
بعضی قسمت های نواک تغییر کرده و امسال هم از همون قسمت ها سوال طرح کرده بودند و اگر براتون مقدور باشه برای اینکه بتونید به نواک جدید دسترسی داشته باشید ، کتاب درسنامه زنان دکتر تقی زاده و شیرمحمدی که الان در مرحله چاپ هست تهیه کنید و بخونید. در مورد بقیه منابع خوندن رفرنس های اصلی رو پیشنهاد میکنم.
شما نیز موفق باشید.:riz304:

mamaie

New member
ممنونم از راهنماییتون... این کتاب کی میاد مال کدوم انتشاراته؟؟؟

mw.ashel

New member
ممنونم از راهنماییتون... این کتاب کی میاد مال کدوم انتشاراته؟؟؟

درسنامه جامع بیماریهای زنان دکتر تقی زاده و شیر محمدی ، انتشارات رفیع که تا اواخر ماه آینده فکر کنم چاپ جدیدش آماده میشه و میتونید تهیه کنید.

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا