هر چه می خواهد دل تنگت بگو (تاپیکی برای بچه های آمار زیستی)

Minaa.Gh

New member
هیچوقت فراموش نکنید ... هیچ وقت ! وگرنه مطمین باشید دنیا میچرخه و یه روزی خودتون دقیقا" در اون شرایط قرار میگیرید ... 1459222_744139462268012_1175974266_n.jpg

NB92

New member

اين روزها جواب صداقت را با دروغ ميدهند !جواب محبت را با بي محبتي مي دهند !جواب با وفايي را با بي وفايي !و جواب دوستي را با دشمني !چه خوب آرايه “تضاد” را به کار مي برند !
اين روزها پوستم کمي نازکتر شده ، اين روزها طاقتم کمي بي حوصله تر شده ، اين روزها انتظارم کمي بي صبرتر شده ،اين روزها شبهايم کمي بي ماه تر شده ، اين روزها دست هايم کمي خالي تر شده ، اين روزها وجودم پر از تَرک شده ...تلنگر نزن ، مي شکنم ...
دوس دارم يه اطلاعيه پشتم بچسبونم و روش بنويسم :
“تا اطلاع ثانوي خسته ام”
غم که نوشتن ندارد …
نفوذ مي کند در استخوان هايت ، جاسوس مي شود در قلبت و آرام آرام از چشم هايت مي ريزد بيرون …
شنيديد که ميگن : اوني که گريه مي کنه يه درد داره اما اوني که ميخنده هزار تا ؟
من ميگم : اوني که ميخنده هزار تا درد داره ولي اوني که گريه ميکنه به هزار تا از دردهاش خنديده اما جلوي يکيشون بدجوري کم آورده …
اونايي که خنده هاشون گوشه فلک رو کر مي کنه …همونايي هستن که صداي گريه هاي آرومشونو حتي بالشتشون نمي شنوه …
بعضي از اشيا حس دارند …گريه مي کنند … مثل بالش من …هرشب غرق اشکه !
هميشه وقتي دلتنگ ميشوم باران مي بارد بگذار اين بار باران دل تنگ شود و من ببارم !
دلم به لکنت افتاده مدام هق هق ميکند !!!
اين روزها زيادي ساکت شده ام ؛ حرفهايم نمي دانم چرا به جاي گلو از چشمهايم بيرون مي آيند !
اين نيز بگذرد …اما بعضي چيزها هست که هر چقدر هم بگذرد ، “نمي گذرد” و داغشان تا ابد بر دل آدم ميماند !
آدمها فراموش نميکنند … فقط ديگر ساکت ميشوند … همين !
از اين تکرار ساعتها از اين بيهوده بودنها از اين بي تاب ماندنها از اين ترديدها نيرنگها شکها خيانتها از اين رنگين کمان سرد آدمها
از اين مرگ باورها و روياها پريشانم …
دلم پرواز ميخواهد !

آخرین ویرایش:

Sama7

New member
بالاخره یاد می گیری از یک دوستت دارمِ ساده، برای دلت یک خیالِ رنگارنگ نبافی... که رابطه یعنی بازی و اگر بازیگری نکنی، می بازی... ... که داستان های عاشقانه، از یک جایی به بعد رنگ و بوی منطق به خود می گیرند... که سر هر چهار راهِ تعهد، یک هوسِ شیرین چشمک می زند... یاد می گیری که خودت را دریغ کنی تا همیشه عزیز بمانی... که آدم جماعت چه خواستن های سیری ناپذیری دارد...و چه حیله هایی برای بدست آوردن... که باید صورت مسئله ای پر ابهام باشی، نه یک جوابِ کوتاه و ساده... که وقتی باد می آید باید کلاهت را سفت بچسبی، نه بازوی بغل دستی ات را... روزی می فهمی در انتهای همه گپ زدن های دوستانه، باز هم تنهایی... و این همان لحظه ای ست که همه چیز را بی چون و چرا می پذیری با رویی گشاده و لبخندی که دیگر خودت هم معنی اش را نمی دانی...

rahele.t

New member
برای خودم مردی شده ام! این روزها در سکوت،سخت بی صدا گریه میکنم.... ولی دنیا مواظبم باش!!! قلبم هنوز زنانه می تپد......

pegii

New member
عاقبت باید رفت.....باید از این همه دلتنگیه هر روز غروب به تکاپوی زمانه رو کرد....
باید از عشق سرود
با چکاوک رقصید......لحظه ها را در کوچه ی دنیا طی کردو به ایستگاه آینده رسید....
باید از عشق سرود ....از صدای نفس باران گفت
از شقایق از رز از گله میخکو یاس..
از صدای گذر ثانیه ها باید گفت....
که چه بیرحمانه بر سرجاده ها میگذرند .......
وصد افسوس که ما به تماشای زمان مینگریم!!!.....و فقط مینگریم......

rahele.t

New member
درد دارد وقتی مـی رود و هـمه می گویند دوستت نداشـت... و تو نمـی توانی ثابت کنی که هرشـب با عاشقانـه هایش خوابـت می کرد….

sanaz

New member
مهم نیست بقیه چی میگن و ما موظف نیستیم به بقیه ثابت کنیم این نظره منه راحله جان
:tsimuzpzwoap1t9y3o7

pari20

New member
یعنی بقیه:smiliess (6):فقط آمار زیستی ها
ما دل نداریم دیگه..............................اوکی

rahele.t

New member
ساناز جان راستش خودم هنوز تجربه نکردم همچین چیزی رو. دیروز دوستم اینو با پیام فرستاد منم داشتم فکر میکردم واقعا چه حسی به آدم دست میده تو همچین شرایطی. همینطوری گذاشتمش اینجا. به پای من ننویسینش.

rahele.t

New member
پری جان شما هروقت دلت خواست بیا اینجا. ورود برای عموم آزاد است!

بالا