مطالعه گروهی ارشد روانشناسی بالینی 93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

rawy

New member
آقا منم دیگه باید برم. چون دو ساعت دیگه باید درس بخونم و از اونجایی که هر روزی برناممو اجرا نکنم به خودم کلی فححححححححححش می دم پس بهتره که برم تا بعدا مجبور نشم ...
:smiliess (10):

خوب بخونید, شب خوش :smiliess (10):
(منکه کنکور ندارم :rolleyessmileyanim:)

parand

Well-known member
:25r30wi: جووووووووووونم پررررررررررند
سلام خوبی؟
پرررررررررند دلم واسه همهههههه بچه ها تنگ شده
دلم واسه پارسال تنگ شده :sadsmiley:
سلااااااااااااااام خانووم مدیر ...
خوبی؟؟؟؟؟
یه ذره امون بدین ...چند صفحه رفتین جلو...
از دست این حمیده جون. منو عصبانی میکنه هنوز رو 35 هست...
منم خیلییییییییییی دلم تنگ شده..
واسه الی ۱۲۳ که دیگه نمیاااااان...
هی روزگار...

parand

Well-known member
بچه ها منم یه اعتراف تلخ کنم...
دیروزو امروز کم خوندم...
همش سرگیجه دارم و چشام سیاهی میره...
girl_cray.gif

پارسال یه حکیم داشتیم برامون نسخه می پیچیدن...
امسال کسی نیست منو راهنمایی کنه؟؟

parand

Well-known member
اونا که کلا اینجا رو بیخیال شدن
بچه های دیگه هم که میومدن دیگه نمیان
فانوسی قاصدک و ... :sad:
فانوووسی و قاصدک میرن دانشگاه حتما خسته میشن نمی تونن بیاان...
ایشالا الی و 123 هر جا هستن سلامت باشن و درساشونو بخونن بیان خبر قبولیشون رو بهمون بدن.:smilies-azardl (113

rawy

New member
بچه ها منم یه اعتراف تلخ کنم...
دیروزو امروز کم خوندم...
همش سرگیجه دارم و چشام سیاهی میره...
girl_cray.gif

پارسال یه حکیم داشتیم برامون نسخه می پیچیدن...
امسال کسی نیست منو راهنمایی کنه؟؟

الهییییییییییییی
ایشالا زود خوب بشی
شما همینجا شرح حالتو بگو خودش میاد نسخه می ده
مراقب خودت باش پرندجون

rawy

New member
اینو میگم ومیرم
راوی جون اگه تونسی یه نفرو پیداکنی من باهاش شوخی نکرده باشم بهت یکی از ویلاهامو توشمال میدم
بخدا همش شوخیه یزدانم میدونه من شوخی میکنم
من هیچی ته دلم نیست یه دل نازکی دارم که بهش دست بزنی میشکنه همچین ادم مهربونیم
عاغا اصلا اعلان عمومی میکنم من باهمه شوخی میکنم یزدان هم بچه بی ازاریه وبه قول راوی ارومه
دیگه من رفتم بای
(عه این جا مونده بود)
باااااااااشه حالاااااااااا
بوووووووووودییییییییییی
دیگه چرا انقد بابت شوخی هات عذرخواهی می کنی؟؟؟
اگه شوخی نبود که من می دونستم و تو و ویلاهای شمالت :25r30wi:
اینا رو گفتم برای اینکه خودمم قبلا همینطوری سر به سرش می ذاشتم ولی بعدا نادم و پشیمان شدم :25r30wi:
فقط تا جایی که من خبر دارم یه عیب داره که اونم نمی گم اگه برخوردین بهش خودتون می فهمید :25r30wi: (الان خودش بیاد بخونه می دونه چیو میگم)

balzak

New member
همونی که باباگوریو رو نوشته؟ میشه چندتا دیگه از روماناشو معرفی کنید. لطفا

آره همونه.راستش من کتابای زنبق دره-مادام دولاشانتری-عشق کیمیاگر(در جستجوی مطلق)-باباگوریو و دختر چشم طلایی رو خوندم.ایشون جزو برگترین نویسندگان دنیا هستن که خیلی از کتاباش شاهکارن. عهد بسته بود 100 کتاب بنویسن اما عمرش قد نداد و 93 کتابی فقط نوشتش!!!

balzak

New member
سلام بالزک خان
ببینم ظرفا رو شستی اومدی اینجا؟؟؟
الان فهمیدم تو هم قلی هسی مثل هاوش ویزدان
راسی اواتارت هم عشق بزرگتون بالزک هستن عایا؟؟

راستش هنوز یه ظرف مونده!!!:smilies-azardl (181
نه دیگه ایشون بالزاک نمی باشن.آواتارم جانی دپ هستش بازیگر هالیودی یا همون جک گنجیشکه ی دزدان دریای کارائیب(عشق دووممه):25r30wi::tonguesmiley:

parand

Well-known member
حمیده جون و پرند عزیز از این که باعث شدم در کشف هویتم سردرگم شین عذر میخام پرند جان من آقا نیستم و این اسم رو از اسم آقای هنری موری که نظریه اش تو کتاب شخصیتم بود گرفتم چون یادمه تو مایه های روانکاوی بود و تست تی ای تی رو هم تو نظریه اش گفته بود من خوشم اومد اما بیشتر از این که احساس کردم مظلوم واقع شدن و خاستم اسمشو زنده نگه دارم این اسم رو گذاشتم ریشه روانیشم اینه که استاد این فصلو بین اون همه فصل که بیشتر و سختترم بود تو امتحان برامون حذف کرد منم اول دلم برا خودم بعد برا هنری سوخت و ...... ادامه ماجرا:rose:
سلااااام هنری خانومی...
شرمنده...
از تصویر اواتارت حدس زدم دختر باشی. ولی بازم گفتم چه ربطی داره! هنری اسم پسره...
چه جالب....
روح هنری مورای شاد شد با این کارت.
اینم روح هنری مورای هست که شاد شده اون دنیا.
fly2.gif

parand

Well-known member
یعنیییی هاوش اقاست؟؟؟؟؟؟؟؟:5:
من فکر میکردم خانومه...

henri

New member
بچه ها یهویی چه سریع چند صفه رفتین جلو من تا لحطه قبل از بیرون رفتنم اینجا بودم صفه 109 بود فک کنم تا رسیدم دوباره اومدم دیدم کلی جلو رفته دمتون گرم بابا ولی یکی نیست به من بگه بچه جون از اینجا که ازت امتحان نمی گیرن پاشو برو لااقل 1 صفه درستو بخون نمی دونم چه مرضیه من گرفتم 2 دقیقه هم پشت کتاب بند نمی شم شاید ریتالین لازمم اما شانسم ندارم که می ترسم بخورم کج و کوله هم بشم دیگه بیا و درستش کن.
یه چیز دیگه فقط مسخرم نکینینا ولی اگه خاستین بهم بخندین من نمی فهمم منظورتون مثلا از 35 درصد بودم و این چیزا چیه یکم منو با اصطلاحاتتون آشنا کنید تا ضایع تر از این نشدم دیگه:smiliess (9):

rawy

New member
بچه ها یهویی چه سریع چند صفه رفتین جلو من تا لحطه قبل از بیرون رفتنم اینجا بودم صفه 109 بود فک کنم تا رسیدم دوباره اومدم دیدم کلی جلو رفته دمتون گرم بابا ولی یکی نیست به من بگه بچه جون از اینجا که ازت امتحان نمی گیرن پاشو برو لااقل 1 صفه درستو بخون نمی دونم چه مرضیه من گرفتم 2 دقیقه هم پشت کتاب بند نمی شم شاید ریتالین لازمم اما شانسم ندارم که می ترسم بخورم کج و کوله هم بشم دیگه بیا و درستش کن.
یه چیز دیگه فقط مسخرم نکینینا ولی اگه خاستین بهم بخندین من نمی فهمم منظورتون مثلا از 35 درصد بودم و این چیزا چیه یکم منو با اصطلاحاتتون آشنا کنید تا ضایع تر از این نشدم دیگه:smiliess (9):

نه عزیزم مسخره چیه؟
منظور از درصد مقداریه که روزانه درس خوندیم و از خودمون راضی بودیم به درصد هر روز گزارش بدیم, این حمیده خانم هم گیر کرده تو سی درصد بیرون نمیاد چند روزه

Negar carol

New member
آره اون خوب شد 3 روزی خوب بودم دوباره اینجوری شدم گلوم میسوزه ایندفعه فکنم نوع جدید سرماخوردگی طولانی شده

parand

Well-known member
آره اون خوب شد 3 روزی خوب بودم دوباره اینجوری شدم گلوم میسوزه ایندفعه فکنم نوع جدید سرماخوردگی طولانی شده

ایشالا زود خوب میشی.
من سردرد و احساس خستگیه خیلی زیاد میکنم...
باید برم دکتر. البته باید تا شنبه صبر کنم چون فردا جمعس...

parand

Well-known member
حسان جون سلااااااااام...
خوبی؟؟
با ارشد چیکار میکنی؟؟؟؟
(لایک کردی فهمیدم هستی)

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا