rawy
New member
منم عاشق شخصیتم ولی خداییش خیلی سنگینه
با جی برگ بخونی سوسکه :tonguesmiley:
منم عاشق شخصیتم ولی خداییش خیلی سنگینه
من کرد نیستم ولی کردارو دوست دارم :heart:
راوی جون و هاوش خان(خان به خاطر قلی بودنته بیشتربهت میاد)من دیگه برم
امیدوارم فرداشب همگی با دست پربیایم اینجا اصلا امیدوارم همه مون امسال یه سیلی جانانه بزنیم توگوش کنکور
بااااااای
راوی جون و هاوش خان(خان به خاطر قلی بودنته بیشتربهت میاد)من دیگه برم
امیدوارم فرداشب همگی با دست پربیایم اینجا اصلا امیدوارم همه مون امسال یه سیلی جانانه بزنیم توگوش کنکور
بااااااای
با جی برگ بخونی سوسکه :tonguesmiley:
من اداره تشخیص هویت مزاحم میشم
میشه شاهم هویت خودتون رومشخص کنید؟؟
کی این حرفو زده راوی جوندیگه باید بسازی عزیزم, موارد متعددی هستند که من عاشقشونم
از جمله روانشناسی و کامپیوتر که معمولا همه یه سوال عجیب ازم می پرسن که شاااااااااخ در میارم (الان تو دلم مونده بود نمی دونستم به کی بگم) اینکه روانشناسی چه ربطی به کامپیوتر داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :65d6a5d6s: نمی دونم کجا نوشته که علائق آدم باید بهم ربط داشته باشن!!!
بله عزیزم همونه
راستش من آقا هستم(البته از نوع شازده کوچولوش):dadad4:
علت اینکه اسم بالزاک رو انتخاب کردم بخاطر عشقی که به این نویسنده ی فرانسوی و رماناش دارم. واسه همین این اسمو گذاشتم.(چیکار کنم بخشی از شخصیتم شده):motat: :4d564ad6:
راستش من آقا هستم(البته از نوع شازده کوچولوش):dadad4:
علت اینکه اسم بالزاک رو انتخاب کردم بخاطر عشقی که به این نویسنده ی فرانسوی و رماناش دارم. واسه همین این اسمو گذاشتم.(چیکار کنم بخشی از شخصیتم شده):motat: :4d564ad6:
کی این حرفو زده راوی جون
شما از هرچی خوشت اومدعاشقش باش خودم جوابشونومیدم اصلا کی گفته به علایق مدیرجونمون گیربدن
ولی راوی جون به توهم توصیه میکنم سربه سر.......
:25r30wi: بهترین توصیفی بود که در مورد این اختراع خارق العاده تا حالا خوندمخلاصشوبگم جی برگ وسیله ایست برای تبدیل گودزیلا به سوسک
کی آقا یزدان؟؟؟
باووووورت نمی شه چقد خودش آرومه, اینجا شلوغ می کنه یه کم اما کلا آدم آرومیه البته به قول خودش وای به روزی که اون روش بیاد بالا که خوشبختانه ما هنوز اون روشون رو ندیدیم
کی آقا یزدان؟؟؟
باووووورت نمی شه چقد خودش آرومه, اینجا شلوغ می کنه یه کم اما کلا آدم آرومیه البته به قول خودش وای به روزی که اون روش بیاد بالا که خوشبختانه ما هنوز اون روشون رو ندیدیم
نگفتم پسر خوبیه .....؟
سلام
عاغا من تا الان تونستم برنامه ی درسیمو به طور کامل اجرا کنم. :applause: .... خیلی عجیبه!!!......... آخه کم پیش میاد از این اتفاقا بیفته ولی حس خیلی خوبی داره اگه بتونم همینطور پیش برم خییییییلی عالی میشه. البته نا گفته نمونه که ظاهرا اون دوتا پست دیشب پرند کارگر اوفتاده.
پرندجون و راوی جون شماچشاتون رو ببندید
من دیروز 35 درصدبودم