مطالعه گروهی ارشد روانشناسی بالینی 93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

havash

New member
راوی جون و هاوش خان(خان به خاطر قلی بودنته بیشتربهت میاد)من دیگه برم
امیدوارم فرداشب همگی با دست پربیایم اینجا اصلا امیدوارم همه مون امسال یه سیلی جانانه بزنیم توگوش کنکور
بااااااای

یا حق:smiliess (10):

rawy

New member
راوی جون و هاوش خان(خان به خاطر قلی بودنته بیشتربهت میاد)من دیگه برم
امیدوارم فرداشب همگی با دست پربیایم اینجا اصلا امیدوارم همه مون امسال یه سیلی جانانه بزنیم توگوش کنکور
بااااااای

ایشالا
شبت خوش گلم
خوب بخونی

balzak

New member
من اداره تشخیص هویت مزاحم میشم
میشه شاهم هویت خودتون رومشخص کنید؟؟

راستش من آقا هستم(البته از نوع شازده کوچولوش):dadad4:

علت اینکه اسم بالزاک رو انتخاب کردم بخاطر عشقی که به این نویسنده ی فرانسوی و رماناش دارم. واسه همین این اسمو گذاشتم.(چیکار کنم بخشی از شخصیتم شده):motat: :4d564ad6:

hamidehjoon

New member
دیگه باید بسازی عزیزم, موارد متعددی هستند که من عاشقشونم
از جمله روانشناسی و کامپیوتر که معمولا همه یه سوال عجیب ازم می پرسن که شاااااااااخ در میارم (الان تو دلم مونده بود نمی دونستم به کی بگم) اینکه روانشناسی چه ربطی به کامپیوتر داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :65d6a5d6s: نمی دونم کجا نوشته که علائق آدم باید بهم ربط داشته باشن!!!
بله عزیزم همونه
کی این حرفو زده راوی جون

شما از هرچی خوشت اومدعاشقش باش خودم جوابشونومیدم اصلا کی گفته به علایق مدیرجونمون گیربدن
ولی راوی جون به توهم توصیه میکنم سربه سر.......

havash

New member

علت اینکه اسم بالزاک رو انتخاب کردم بخاطر عشقی که به این نویسنده ی فرانسوی و رماناش دارم. واسه همین این اسمو گذاشتم.(چیکار کنم بخشی از شخصیتم شده):motat: :4d564ad6:

همونی که باباگوریو رو نوشته؟ میشه چندتا دیگه از روماناشو معرفی کنید. لطفا

hamidehjoon

New member

سلام بالزک خان
ببینم ظرفا رو شستی اومدی اینجا؟؟؟
الان فهمیدم تو هم قلی هسی مثل هاوش ویزدان
راسی اواتارت هم عشق بزرگتون بالزک هستن عایا؟؟

hamidehjoon

New member
[QUخلاصشوبگم جی برگ وسیله ایست برای تبدیل گودزیلا به سوسک
جی برگ همون فلش کارته.تویه تاپیک توضیحش کاملش بودراوی لینکش میکنی؟؟؟
یعنی نکته های مهم رو روی برگه های کوچیک به صورت یه طرف سوال یه طرف جواب مینویسی وتوی فاصله های زمانی مشخصی مطالعه میکنی
اینجوری توحافظه بلندمدتت میرهOTE=havash;378080]توضیح بیشتر لطفا .... آخه من نمی دونم جی برگ چیه!!!؟[/QUOTE]

rawy

New member
کی این حرفو زده راوی جون

شما از هرچی خوشت اومدعاشقش باش خودم جوابشونومیدم اصلا کی گفته به علایق مدیرجونمون گیربدن
ولی راوی جون به توهم توصیه میکنم سربه سر.......

کی آقا یزدان؟؟؟
باووووورت نمی شه چقد خودش آرومه, اینجا شلوغ می کنه یه کم اما کلا آدم آرومیه البته به قول خودش وای به روزی که اون روش بیاد بالا که خوشبختانه ما هنوز اون روشون رو ندیدیم

havash

New member
کی آقا یزدان؟؟؟
باووووورت نمی شه چقد خودش آرومه, اینجا شلوغ می کنه یه کم اما کلا آدم آرومیه البته به قول خودش وای به روزی که اون روش بیاد بالا که خوشبختانه ما هنوز اون روشون رو ندیدیم

نگفتم پسر خوبیه .....؟

hamidehjoon

New member
کی آقا یزدان؟؟؟

اینو میگم ومیرم
راوی جون اگه تونسی یه نفرو پیداکنی من باهاش شوخی نکرده باشم بهت یکی از ویلاهامو توشمال میدم
بخدا همش شوخیه یزدانم میدونه من شوخی میکنم
من هیچی ته دلم نیست یه دل نازکی دارم که بهش دست بزنی میشکنه همچین ادم مهربونیم
عاغا اصلا اعلان عمومی میکنم من باهمه شوخی میکنم یزدان هم بچه بی ازاریه وبه قول راوی ارومه
دیگه من رفتم بای

parand

Well-known member
سلام
عاغا من تا الان تونستم برنامه ی درسیمو به طور کامل اجرا کنم. :applause: .... خیلی عجیبه!!!......... آخه کم پیش میاد از این اتفاقا بیفته ولی حس خیلی خوبی داره اگه بتونم همینطور پیش برم خییییییلی عالی میشه. البته نا گفته نمونه که ظاهرا اون دوتا پست دیشب پرند کارگر اوفتاده.

:auizz3ffy9vla57584x:a2d3::4d564ad6:

havash

New member
آقا منم دیگه باید برم. چون دو ساعت دیگه باید درس بخونم و از اونجایی که هر روزی برناممو اجرا نکنم به خودم کلی فححححححححححش می دم پس بهتره که برم تا بعدا مجبور نشم ...
:smiliess (10):

parand

Well-known member
پرندجون و راوی جون شماچشاتون رو ببندید
من دیروز 35 درصدبودم

nea.gif
...........
Laie_70.gif

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا