دانلود نوحه با لهجه لری لینک 1 دانلود نوحه با لهجه لری لینک 2
mohammad63 Well-known member 2013-11-10 #1 دانلود نوحه با لهجه لری لینک 1 دانلود نوحه با لهجه لری لینک 2
G ghazal26 New member 2013-11-10 #2 محرم آمد و آن مونس و همدم کجاست؟ شمع می پرسد ز پروانه گل نرگس کجاست؟ در عزای جد خود یابن الحسن یکدم بیا تا نپرسند این جماعت، بانی مجلس کجاست... ممنون محمد جان..زنده باد شیعیان غیور لرستان:auizz3ffy9vla57584x
محرم آمد و آن مونس و همدم کجاست؟ شمع می پرسد ز پروانه گل نرگس کجاست؟ در عزای جد خود یابن الحسن یکدم بیا تا نپرسند این جماعت، بانی مجلس کجاست... ممنون محمد جان..زنده باد شیعیان غیور لرستان:auizz3ffy9vla57584x
mohammad63 Well-known member 2013-11-10 #5 karshenasgh گفت: هر دو تا لینک یکی هستن یا با هم فرق می کنن؟ کلیک کنید تا باز شود... هر دو لینک یکی هستند.............. برای دانلود راحتتر دو لینک رو گذاشتم
karshenasgh گفت: هر دو تا لینک یکی هستن یا با هم فرق می کنن؟ کلیک کنید تا باز شود... هر دو لینک یکی هستند.............. برای دانلود راحتتر دو لینک رو گذاشتم
karshenasgh New member 2013-11-10 #6 mohammad63 گفت: هر دو لینک یکی هستند.............. برای دانلود راحتتر دو لینک رو گذاشتم کلیک کنید تا باز شود... ممنون... هر چند که من زیاد متوجه نشدم چی میگه، اما آهنگش قشنگ بود...:ad54ad:
mohammad63 گفت: هر دو لینک یکی هستند.............. برای دانلود راحتتر دو لینک رو گذاشتم کلیک کنید تا باز شود... ممنون... هر چند که من زیاد متوجه نشدم چی میگه، اما آهنگش قشنگ بود...:ad54ad:
mohammad63 Well-known member 2013-11-11 #7 karshenasgh گفت: ممنون... هر چند که من زیاد متوجه نشدم چی میگه، اما آهنگش قشنگ بود...:ad54ad: کلیک کنید تا باز شود... خوب دیگه ............. با لهجه لری هست و چون با ریتم تند میخونه
karshenasgh گفت: ممنون... هر چند که من زیاد متوجه نشدم چی میگه، اما آهنگش قشنگ بود...:ad54ad: کلیک کنید تا باز شود... خوب دیگه ............. با لهجه لری هست و چون با ریتم تند میخونه