مطالعه گروهی ارشد مجموعه زیست شناسی 93-92

sa@@ra

New member
بچه ها من گتاب نجات مهدیه رو گرفتم که واسه علوم بخونم اما اصلا نمیتونم باهاش کنار بیام البته اصلا زنتیک نمیخوام اما چیکارش کنم ؟
:sdasdasd:فصلای مولکولیش که صلولی واسش کافیه
اما بقیه بخشهاا این همه بیماری ولسم ژن:mad_majidonline:

sa@@ra

New member
بچه ها اینچا کسی وزارت علوم ثبت نام کرده؟؟؟؟؟؟؟؟؟وای خدا از دیشب هرچی میخوام ثبت نام کنم وقتی سریال کارت رو وارد میکنم یه کثلث اخطار میاد کنارش میگه باید ابتدا کارت خریداری شه در صورتی که من خریدم و وقتی میخوام مشخصات کارتمو ببینم میگه مشکل در سایت

پروانه

New member
سلام
من ثبت نام کردم، اما چنین مشکلی نبود...فقط ظهر وقتی خواستم کارت بخرم بعد از وارد کردن اطلاعات کارت و تایید، ارور 404 داد و بعد از مدتی دوباره پولو برگردوندن به حسابم و شب کارت خریدم.
برو به سایت سنجش و از این قسمت ثبت نام کن و سوالتو بپرس، انشاءالله که درستش میکنن.

sa@@ra

New member
مرسی اکی شده فقط یک سوال اگه رشته شناور ثبت نام کنیم و بعد نریم میشه؟ازمونش جداس مگه نه؟

darab

New member
سلام بچه ها . تفاوت بیوشیمی بالینی که امسال زیرگروه دامپزشکی گذاشتن با بیوشیمی بالینی وزارت بهداشت چیه؟ از نظر مباحث درسی آیا مربوط به بیماریهای دامی میشه آیا؟؟؟؟؟؟:smiliess (6):

بچه ها من گتاب نجات مهدیه رو گرفتم که واسه علوم بخونم اما اصلا نمیتونم باهاش کنار بیام البته اصلا زنتیک نمیخوام اما چیکارش کنم ؟

ژنتیک فقط از کلاسیک تا ژنومیک حسن اکرمی
بهترین منبع ژنتیک

sa@@ra

New member
ژنتیک فقط از کلاسیک تا ژنومیک حسن اکرمی
بهترین منبع ژنتیک

بیسش پایه هست؟اخه واسه وزارت علوم برعکس بهداشت سوالای ژنتیک پزشکی زیاد نمیدن اصن داشتم میخونئدم دیدم نمیشه اکرمی زیاد نیس؟اونم تو این مدت تا ازمون:smiliess (6):

پروانه

New member
بیسش پایه هست؟اخه واسه وزارت علوم برعکس بهداشت سوالای ژنتیک پزشکی زیاد نمیدن اصن داشتم میخونئدم دیدم نمیشه اکرمی زیاد نیس؟اونم تو این مدت تا ازمون:smiliess (6):

ژنتیک دکتر اکرمی زیاد هست و خیلی خوب توضیح دادن، البته برای خوندنش زمان میبره و فک میکنم به سریع خوندن و کند خوندن هم بستگی داره.
در مورد رشته شناور هم راستش نمیدونم که مشکلی باشه یا نه اما فکر میکنم مشکلی نباشه و فقط داوطلب اون موقع پول اضافی داده! آزمونشم جداست و سوالاتش با رشته اصلی فرق میکنه.
موفق باشی.

Aysel

New member

منم همین مشکل رو برا ژنتیک دارم!!!
بخاطر حجم زیاد اکرمی اونو نخریدم
از روی برای کنکور میخونم ولی کلا باهاش مشکل دارم خیلی فراره
:wacsmiley:

sa@@ra

New member

اره ایسل دقیقا وقتی میخونم کلا انگار نه انگار :wacsmiley:

sa@@ra

New member

اره ایسل دقیقا وقتی میخونم کلا انگار نه انگار :wacsmiley:

s861276

New member
مرسی اکی شده فقط یک سوال اگه رشته شناور ثبت نام کنیم و بعد نریم میشه؟ازمونش جداس مگه نه؟

نه عزیزم هیچ مشکلی نداره هر رشته شناور مثل رشته های اصلی یه آزمون داره که توی یه روز جدا از رشته اصلی برگزارمیشه در واقع رشته های شناور رو گذاشتن که هر کسی شانس امتحان دادن تو دو تا رشته رو داشته باشه که متاسفانه برای زیست این شانس بیشتر که نشده هیچ کمتر هم شده !!!!!!!!!!

آخرین ویرایش:

مهلا1991

New member
بچه ها برای بیوشیمی یه کتب بمن معرفی کنید که بتونم باهاش 20درصدی بزنم
نمیخام زیاد وقت بزارم چون کنکور اصلیم وزار بهداشته

niloo77

New member
دوستان برای ویروس و قارچ و ایمنی کتاب های خوبی سراغ دارید که حجمش زیاد هم نباشه؟ مثلا بشه در حد 30 40 زدش ! کتاب تستی هم هست براش؟!

Immunity

Well-known member
دوستان برای ویروس و قارچ و ایمنی کتاب های خوبی سراغ دارید که حجمش زیاد هم نباشه؟ مثلا بشه در حد 30 40 زدش ! کتاب تستی هم هست براش؟!

راستشوبخای مشکل منم همینه......ولی م د ر س ا ن یکتاب داره احتمالا بدرد بخور باشه

اکرمی کاملترین منبع ژنتیکه علومه! دیگه به جز تست به هیچ کتاب دیگه ای احتیاج ندارین؛ راحت میتوانید بالای 70بزنید اگه دقیق بخونید. اما برا بهداشت فقط بخشهای مولکولی و مهندسی را بخوانید+ منابع خود بهداشت
من بیوشیمی برای کنکور را خوندم که1 کتابه آبی رنگ کوچک است اما بسیار پر نکته و کامل.برای هم علوم خوبه هم بهداشت:)

بالا