ترین های سایت (ورژن جدید)

Fariba 90

New member
شیطون ترین آواتار:محسن ن ک
پشمک:با تفاهم ترین فرد با من در انتخاب آواتار( که خوبه الان آواتارشو عوض کرد دیگه داشتم کم کم هنگ میکردم پستای پشمک رو فکر میکردم پستای خودمه!خخخخ)
نایک:محجوب ترین پزشک و خوش اخلاق ترین انجمن وهمینطور لایک کننده ترین
qom:همون عمو قمو خودمون:بامزه ترین پزشک انجمن
خودم و aManofDetail در آینده:کم پیدا ترین!خخخ

آخرین ویرایش:

BBT

New member
اااا نشد انگار یه باردیگه باید ترینهارو بگم!(ورژن جدید نطرات خودم!):

آشل: آبجی ترین
آرام: مهربونترین
فریبا: جواب سلام دهنده ترین در چت باکس!
نایک: پزشکی ترین
غزل(که دیگه کم میاد): نرمالترین!
هانیه: دادوبیداد کننده ترین
ماجده: محترمترین
نوتر و امانوف: شلوغ ترین!
نگار91: مدیرترین(در بین مدیران علمی رشته ها)
تارا و a67: متعادل ترین
مهنام: ترینشو نمیدونم ولی میدونم دلش پاکه
BBT: استادترین(در زمینه پیچوندن کاربرها و شناسایی اهداف حضورشون در انجمن و گزارش تخلفات)
سارا77: برای من که خندان کننده ترین(تا حالا نشد تایپیکی ازشون بخونم ولی نخندم! از بس خندیدم دیگه تایپیکهای جدی شونم با خنده میخونم)
مکسین: بهترین کاربر انجمن(میانگین گرفتم: هرچند در یکی دومورد باهاش اخلاف دارم!!)
زوت: کاردرمانترین
Leylii: کم ادعا ولی با ایمان
پی اس 2020: ترینشو نمتونم قضاوت کنم ولی مفید هستند برا انجمن
خانمهای بهار: بهاری ترین
زیرو: باجنبه ترین(اما نمدونم چرا حس میکنم بزنمش!!خخخخ)
پرستار مهربون: معتقد ترین
پرند: متعادله
بیوشیمی93: بیوشیمیست ترین!
آوا: که دیگه نمیاد و امیدوارم همیشه موفق باشند مفیدترین از لحاظ ایجاد فضای معنوی در انجمن
مهرشاد نامدارجان: ارادتمند ترین به امام رضا(ع)
خانم بابا برقی: هرچی خودشون بگند!

بقیه دوستان هم برا اینکه زیاد نمیشناسمشون فقط اسمهاشونو میارم تا بدونند دوستم هستند:
آقایون: آدمین، میلاد، حمید.وت، وت لب ساینس، ایمونو(که از انجمن رفت)،بیوستا، محسن1368 م، ...
خانمها: شیواخانم(که چری روز از انجمن خداحافظی کردند)،ماهی،گلی6969،سیمین69،شوکا88،سارا25،شادی ها و سپیدها! نگین کا، کتاب سبز(آبی ترین!!) و ...

:5::5::5::5:

Fariba 90

New member
جدي من رو نديديد؟ خيلي عجيبه واقعا جطور من رو نديد با اين همه شهرت؟:)‏ من براي ديتيل كفتم كت شلواري ترين
من کت و شلوار ترین رو گفتم.فکر کردم خودتو گفتی.بابا میشناسم ولی ندیدمت دیگه!خخخ میدونم اصالتا با من همشهری هستی آقا مهرشاد!:tonguesmiley:

آخرین ویرایش:

هانیه

Well-known member
فریبا مرضی لیلی الهام مهربونترین ....شوکا صمیمی ترین ....سانی وناصر با اعتمادترین ...نیک شلوغترین .....عمو قم باحالترین .......مناف دیتیل دیشب تغییر زیادی کرد باید با فریبا مشورت کنم........... عادل هم خوبترین .........هانیه این هفته اصلن اعصاب نداشتم نمیدونم چرا .......................ولی در کل منم خیلیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی خوبم هرچند شوماها نگید:25r30wi:

آخرین ویرایش:

amiir

New member

امیر مورد اعتمادترین

ممنون ستایش جان... لطف داری... من خیلیا رو میشناسما ولی حال ندارم برا تک تک بنویسم، فقط یکی دونفر که دوست خوبمن مینویسم:
setayesh مهربونترین، بی نظیرترین، تک ترین... کلا این ستایش خیلی ترینه
a67 باشخصیت ترین
sara منظورم ای سارا شیرازیو هسا ک ی مدته نمیبینمش، بامزه ترین

aManofDetail

New member
فریبا مرضی لیلی الهام مهربونترین ....شوکا صمیمی ترین ....سانی وناصر با اعتمادترین ...نیک شلوغترین .....عمو قم باحالترین .......مناف دیتیل دیشب تغییر زیادی کرد باید با فریبا مشورت کنم........... عادل هم خوبترین .........هانیه این هفته اصلن اعصاب نداشتم نمیدونم چرا .......................ولی در کل منم خیلیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی خوبم هرچند شوماها نگید:25r30wi:

:25r30wi::25r30wi:

نوتر

New member

رضا:هههههه گو ترین، تو چت باکس
313119_ok.gif

setayesh71

New member
خب به من چه ستایش جون ما تو رفت و آمدمون تفاهم داریم!:tonguesmiley:یعنی تو هم میای اونوقتا!؟خب خودتم پرحضورترین فرد تو انجمنی دیگه!:25r30wi:

نچ نچ نچ ! من می بینم اسمت تو چت باکس هست . همش که خودم نمیام حرف بزنم !!!:thumbsupsmileyanim:

آخرین ویرایش:

Fariba 90

New member
هانیه از مهربونترین هاست:(40):
منم موافقم بااون ترین هایی که اشاره کردی هانیه جون:smilies-azardl (113
آره هانیه منم در مورد مناف دیتیل هنوز تو این حالتم!:5:

Fariba 90

New member
نچ نچ نچ ! من می بینم اسمت تو چت باکس هست . همش که خودم نمیام حرف بزنم !!!:thumbsupsmileyanim:

مهم اینه که تو سایت و چت باکس چرخی زدی و بودی!ههه.کمیت مهم نیست کیفیت مهمه!حرف زدنت مهم نیست حضورت مهم بوده!:thumbsupsmileyanim:

منتظر 67

New member
اینجا چه خبره؟؟؟؟؟؟
دیدم همه هستین گفتم شاید چت باکسو منتقل کردن اینجا..............هههههههه
من چی؟ترین ندارم؟؟؟؟؟

آخرین ویرایش:

zErOOn3

Well-known member
من نبودم ؟؟؟؟؟
سلام ...
همون صفــه 18 بودیــن خــو ...
اونایی کـت اسمشون نبودــو گفتیم ... (بابا دیروز کلا منگــ بودیم : کلا بیدار بودیم صبـــ یــ 2ساعتی تونشیم بخسبیم ...)

Majid : رکــ ترین و با حال ترین معلم ...

داداش زیرو خلاق ترین تو نوشتن کلمات .

حیفـــ اجــازه نداریم و را اومدیم با بروبــچ دیه ... (F!NGoOoL!SH)

منمونیوم آجی ...

آخرین ویرایش:

zErOOn3

Well-known member
اااا نشد انگار یه باردیگه باید ترینهارو بگم!(ورژن جدید نطرات خودم!):
زیرو: باجنبه ترین(اما نمدونم چرا حس میکنم بزنمش!!خخخخ)

سلام ...
منمونیوم در حــد تیم ملی ... ( : رفِِِّّّّّّــــیم جام جهانی خــو : ):auizz3ffy9vla57584x

بــ وژنین وبینیوم خــوشمزــش :whistle: حتمن می چشبه ...

:28:

...................

GLCHN : بامرام ... مشتی ... ترین ...

آخرین ویرایش:
بالا