aylinn
New member
salaaaaaaaaam bacheha ...arshad kheilyyyyyyyyyyyy sakht .. khodetuno amade konid :ahi5slcgm04mi8jqqkl
سلام بیتا جون
کجایی ؟؟؟؟؟؟؟ دلمون برات تنگ شده بود . میدونم سرت شلوغه و خیلی درس داری ولی فراموشمون نکن .
salaaaaaaaaam bacheha ...arshad kheilyyyyyyyyyyyy sakht .. khodetuno amade konid :ahi5slcgm04mi8jqqkl
حتما , کار دیگه ای ازمون برنمیاد به جز دعا
مطمئنا ناراحته, انقد که قید هدفش رو زده, فقط امیدوارم هرچه زودتر سلامتیشون رو به دست بیارن که بین تلاش هایی که پرند تا حالا داشته خیلی فاصله نیفته و لطمه بخوره
دوستان گرامی به خاطر مسئله ای که برای پرند عزیز پیش اومده می خوام از همگی خواهش کنم که یه دعای جمعی برای سلامتی همه ی بیمارها مخصوصا مادربزرگ پرند داشته باشیم, معمولا وقتی انرژی دعا جمعی باشه تاثیر بیشتری می ذاره, هرکسی به هر روشی که خودش دوست داره و راحته دعا کنه , فقط قرارمون باشه برای ساعت ده تا یازده شب از امشب تا هر وقتی که ایشالا پرند دوباره خوشحال برگرده و بگه داره درس می خونه
سلام آیناز خانوم:ad54ad:با بیتا جون وموافقم :wacsmiley:
- - - Updated - - -
خیلی کار خوبیه. چشم حتما .من اینجا نیستم این ساعت اما دعا میکنم
سلام ایلیلن جونم. قربونت خوبمسلام آیناز خانوم:ad54ad:
چه خبرا؟
کنار خونواده خوش میگذره؟
مرسی آیناز جان منم خوبمسلام ایلیلن جونم. قربونت خوبم
اره خیلی خوب کنار خونواده... دلم واسه همشون تنگ شده بود. اخه زیاد تجربه دوری از خونوادرو نداشتم
شما خوبی؟
قربوت چشمت عزیزم, ممنونخیلی کار خوبیه. چشم حتما .من اینجا نیستم این ساعت اما دعا میکنم
بچه ها من نمی تونم وارد سایت سنجش بشم
شما هم این مشکل رو دارید؟
سلام خوبی من وارد سایت شدم
عزیزم هنوززوده برا ثبت نام تادقیقه نودخیلی مونده
منم اسم ننوشتم
بچه ها من نمی تونم وارد سایت سنجش بشم
شما هم این مشکل رو دارید؟
دلم واسه همممممممتووووووووون تنگ شده بچه هااااااااا :sad::sadsmiley:
سلام دوستای عزیزم
خوبید؟
عزاداریهاتون مقبول حق...
چه خبرا؟اینجا چرا اینقدر خلوت شده؟؟؟؟؟؟؟
راستش من این چند روز دل و دماغ هیچی رو نداشتم....دلم برای همتون تنگ شده....حسابی...
آیناز جون تو خوبی؟کی برمیگردی اهواز؟ حتما برات سخته...من وقتی از خوابگاه میرفتم خونه و دو روز می موندم...سختم بود برگردم خوابگاه...