عكس خوابگاه

شوکا88

New member
خخخخخخخخ

اولین خاطره خوابگاهی من:
داشتیم بادوستان صبحونه میخوردیم.. یه هو دیدم یه مهمون ناخونده اومد تو اتاق... من خودمو خیلی کنترل کردم جیغ بنفش نکشم با یه جیغ صورتی به هم اتاقی ها فهموندم ک موش اومده تو اتاق.. اون موقع بود ک تخت های طبقه دوم طرفدار پیدا کرد...همه اتاق رو ریختیم بیرون از موشه خیری نشد ک نشد...
( عاقا موشه ژست بلد نبود ک عکسش بگیرم بذارم اینجا)

خاله منم خابگا بودم همینطور بود.هرچی من میگفتم شب اززیرتخت صدای خش خش موش میاد تایه هفته بمن میگفتن توهم میزنی..یه شب دیگه زیریه تخت دیگه ازدوستامم همینطورصدا میومد بعد دوستم شنید بقیه میگفتن توهم شوکا به تو هم رسیدع...بعد که من وسایلمو جمع کردم اومدم خونه و درسم تموم شد چنروزبعدش مشخص شد عاغا موشه دیواروسوراخ کرده بود با چمدون لباساو دیوار دررفتو امدبود........اخرش دیگه خودمم داشت باورم میشد فقط من توهم میزنم.....اخه کلا من نسبت به سروصداخیلی تیزم اونوردنیا یه صدایی بیاد من کامل میشنوم ولی بقیه هم اتاقیام ازین نعمت برخوردار نبودن:25r30wi:

آخرین ویرایش:

نوتر

New member
اولین خاطره خوابگاهی من:
داشتیم بادوستان صبحونه میخوردیم.. یه هو دیدم یه مهمون ناخونده اومد تو اتاق... من خودمو خیلی کنترل کردم جیغ بنفش نکشم با یه جیغ صورتی به هم اتاقی ها فهموندم ک موش اومده تو اتاق.. اون موقع بود ک تخت های طبقه دوم طرفدار پیدا کرد...همه اتاق رو ریختیم بیرون از موشه خیری نشد ک نشد...
( عاقا موشه ژست بلد نبود ک عکسش بگیرم بذارم اینجا)

خاله منم خابگا بودم همینطور بود.هرچی من میگفتم شب اززیرتخت صدای خش خش موش میاد تایه هفته بمن میگفتن توهم میزنی..یه شب دیگه زیریه تخت دیگه ازدوستامم همینطورصدا میومد بعد دوستم شنید بقیه میگفتن توهم شوکا به تو هم رسیدع...بعد که من وسایلمو جمع کردم اومدم خونه و درسم تموم شد چنروزبعدش مشخص شد عاغا موشه دیواروسوراخ کرده بود با چمدون لباساو دیوار دررفتو امدبود........اخرش دیگه خودمم داشت باورم میشد فقط من توهم میزنم.....اخه کلا من نسبت به سروصداخیلی تیزم اونوردنیا یه صدایی بیاد من کامل میشنوم ولی بقیه هم اتاقیام ازین نعمت برخوردار نبودن:i:

حسان و شوکا نمیشه باید عکس موش رو بذارید تا باورمون بشه:25r30wi::25r30wi:

از قدیم گفتن شنیدن کی بود ماندن دیدن!!!

بفرمایید این گربه رو سالم میدم سالم تحویل میگیرم بندازید تو اتاقتون یه ربع بعد برید اتاقتون پاک سازی شده
266919_smileycat2.gif

313119_ok.gif

آخرین ویرایش:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: حسان

حسان

Well-known member
حسان و شوکا نمیشه باید عکس موش رو بذارید تا باورمون بشه:25r30wii:

از قدیم گفتن شنیدن کی بود ماندن دیدن!!!

بله بله بله نوتر گرامی...
همین الان یه عکس از موش گرامی پیدا کردم.. هم اتاقی های عزیز هم براش کلاه بافتند...
600x375_AksTubeCom_688fca6eaa61241257cd426373868875c42551ac.jpg

و اما اینم عکسش بعد پذیرایی در اتاق...
1262.jpg

حسان : خب ای موش اعتراف کن ببینم به دستور چه کسی پا در اتاق ما نهادی؟ به دنبال چه میگشتی؟ :smiliess (8):

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: نوتر

qom

New member
من نه خوابگاه رفتم . نه خونه داتشجویی داشتم و نه خونه مجردی :dadad4:

شهاب

New member
من در کل ناراضی نبودم از غذاهای کارشناسیمون.
ولی جاتون خالی یه دفه خورش گوشتش چنان بوی تعفنی میداد که . . . هووووععع.بالا نیارید لطفا!!!

FARNAZz

Member
زباله دونیه نه اثرهنری
عاغا من میخام اعاده هیثیت کنم ازخوابگاهیا
بخداخوابگاه جای خوبی بودجای زندگی بود
عاغا حالا من یه چیزی بگم؟؟ باشه می گم. من تازه الان فهمیدم هیثیت هم این جوری نوشته می شه هم این جوری (حیثیت)!!
حمیده جون والا من بی احترامی نکردم به اهالی خوابگاه... اصن خوابگاهی ها گلن.. رو سر ما جا دارن!
فقط بعضی وقتا اتاقشون به هم ریخته میشه با مزه میشه دیگه... اونم فدای سرشون... اصن خوابگاهی که به هم ریخته نباشه خوابگاه نیست که.. هتله

ROJO

New member
من یه بار رفتم خوابگاه که مثلأ با دوستام فیزیک میانترم بخونیم، چنتا تمرین حل کردم دیدم نمیتونم بمونم برگشتم خونه، اتاقشوون 2 نفره و تمییز بود ولی من افسردگی گرفتم تو همون یکساعت:dadad4:

profsor

New member
ذوق رو حال میکنی؟
اسمارتیز نودی 90 در خوابگاه

آخرین ویرایش:

hamidehjoon

New member
عاغا حالا من یه چیزی بگم؟؟ باشه می گم. من تازه الان فهمیدم هیثیت هم این جوری نوشته می شه هم این جوری (حیثیت)!!
حمیده جون والا من بی احترامی نکردم به اهالی خوابگاه... اصن خوابگاهی ها گلن.. رو سر ما جا دارن!
فقط بعضی وقتا اتاقشون به هم ریخته میشه با مزه میشه دیگه... اونم فدای سرشون... اصن خوابگاهی که به هم ریخته نباشه خوابگاه نیست که.. هتله

سلام حالا من یه چیزی بگم
وقتی اقا رو عاغا می نویسن قران رو غرعان و ... حیثیت رو هم هیثیت می نویسن اصن غلط املایی مد شده به غرعان:25r30wi:
اخه عزیزم این دیگه بهم ریختگی نیست اصلا کلمه ای درخور این اوضاع اسفناک به ذهنم خطور نمیکنه
من خوابگاه رو خیلی دوست داشتم چون به نظرم تجربه هفتادو دوملت توش میشد کسب کرد:riz304::4d564ad6::thanks:

آخرین ویرایش:

FARNAZz

Member
سلام حالا من یه چیزی بگم
وقتی اقا رو عاغا می نویسن قران رو غرعان و ... حیثیت رو هم هیثیت می نویسن اصن غلط املایی مد شده به غرعان:25r30wi:
اخه عزیزم این دیگه بهم ریختگی نیست اصلا کلمه ای درخور این اوضاع اسفناک به ذهنم خطور نمیکنه
من خوابگاه رو خیلی دوست داشتم چون به نظرم تجربه هفتادو دوملت توش میشد کسب کرد:riz304::4d564ad6::thanks:
نه جدی گفتم!! حیثیت و هیثیت هر 2 تاش درسته.
خوابگاه خوبه در صورتی که هم اتاقی های با حالی داشته باشی.

شوکا88

New member

اینم موکت خابگاموووووون و اخرهفته ای ک مثلا میخاستیم درس بخونیمو حوصلمون سر میرفت:25r30wi:

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: sane
بالا