miis.s
New member
اوکی یادت رفتاصلا برو با همونا شب بخیر بای :dadad4:
میگم عمو فیلم من مادر هستم رو دیدی یه عمو توش داره خیلی بده! خوبه شما اون طوری نیستی!
اوکی یادت رفتاصلا برو با همونا شب بخیر بای :dadad4:
یادم نمیاد! ولی مسلما گزی که از آن یاد میکنید فاقد هرگونه پسته یا مغزهای دیگر بوده!
salam doostan))))
سلام حبی جون خوش اومدی :rose:salam doostan))))
نه متاسفانه ندیدم . خیلی دوس دارم ببینم . با توجه به پیش زمینه ای که نسبت به فیلم دارم . فک کنم بتونم حدس بزنم عمو عه چیکاره بوده . دوس ندارماوکی یادت رفت) اوکی بای
))
میگم عمو فیلم من مادر هستم رو دیدی یه عمو توش داره خیلی بده! خوبه شما اون طوری نیستی!
چی میبینم؟ این موقع شب؟ زود اومدی هبی جون . یکم صبر داشته باش خانم . بذار پیامت تو سایت لود بشه . جواب هم میدیم.
اصفهانی که میزبانی تواند کند، اصفهانی نیست علی آقاگز باید گز باشد، گزی که هرگونه مغزی درونش باشد گز نیس!
سلام حبی جون خوش اومدی :rose:[/QUOTE
azizam mc .delam vasat tang shode bod.....esmet chi bod?yadam nmia(((
الان از یک جمله من چه برداشتی میشه کرد که شما فیلم رو تو ذهنت ساختی و پرداختی و نتیجه گیری کردی و شخصیت عمو رو دوست نداشتی؟!نه متاسفانه ندیدم . خیلی دوس دارم ببینم . با توجه به پیش زمینه ای که نسبت به فیلم دارم . فک کنم بتونم حدس بزنم عمو عه چیکاره بوده . دوس ندارم
دستت درد نکنه دیگه! چطور وقتی اسمم یادت نمیاد میتونی دلتنگم باشی؟ برو دوست ناباب! اسمم میس هستسلام حبی جون خوش اومدی :rose:[/QUOTE
azizam mc .delam vasat tang shode bod.....esmet chi bod?yadam nmia(((
amo emshab chon qarare zod bekhabam vase hamin mese hamishe qabl az khab beheton sar zadam)))
salam doostan))))
دستت درد نکنه دیگه! چطور وقتی اسمم یادت نمیاد میتونی دلتنگم باشی؟ برو دوست ناباب! اسمم میس هست
eeeeeeesmet soraya bod?:*
سلام میس ماریا خانم....حالا که تازه اومدید، یهو نریدا!!:دی
تازه قاف رو q مینویسه ولی خ رو kh مینویسه!فارسی بنویس. فک کردی ما راحت تریم فارسی تایپ کنیم؟ ای بابا مردم فقط به فکر راحتی خودشونن .
فارسی بنویس. فک کردی ما راحت تریم فارسی تایپ کنیم؟ ای بابا مردم فقط به فکر راحتی خودشونن .
آره دیگه عزیزم وقتی شما میگی مگه میشه غلط باشه :*eeeeeeesmet soraya bod?:*
تازه قاف رو q مینویسه ولی خ رو kh مینویسه!
جدی؟ دیگه بد ترتازه قاف رو q مینویسه ولی خ رو kh مینویسه!
خوب فارسی خوندنش راحت تره دیگه .:d عمو حالا چرا فارسی؟