ali.esf
New member
باز کار سخته افتاد به من :New (6):
منقلو به پا کردید یا نه؟!:New (6):
باز کار سخته افتاد به من :New (6):
میزبانی کردن سخت تره یا کباب خریدن؟
میزبانی که کباب نخره که میزبان نیس اسمش!میزبانی کردن سخت تره یا کباب خریدن؟
زنگ زدیم از بیرون میارن آقا علی شما عصبانی نشو نوروترنسمیترهات هدر میرهمنقلو به پا کردید یا نه؟!:New (6):
زنگ زدیم از بیرون میارن آقا علی شما عصبانی نشو نوروترنسمیترهات هدر میره)
علی آقا شما تکلیف ما رو روشن کن، شما قراره حضور گرمت رو به ما برسونی یا شکم خود را به سیخ های کباب؟ایییولپس تا نیوردن تماس بگیرید برای بنده 2سیخ اضافه تر بار بذارن که بیشتر و بهتر حضور گرممو برسونم
![]()
علی آقا شما تکلیف ما رو روشن کن، شما قراره حضور گرمت رو به ما برسونی یا شکم خود را به سیخ های کباب؟
البته این نکته را هم ذکر کنید که شما حتی الامکان از میزبان شدن پرهیز مینماییدتا گرمای سیخهای کباب به شکمم نرسد نمی توانم حضور خود را در مجلس گرم کنم!)
البته نمیدانم چرا وقتی میزبان می شوم سیر می شوم و بدون کباب تا هر غذای دیگری بازهم حضورم گرم است!!:دی
میزبانی که کباب نخره که میزبان نیس اسمش!
نایک اون مریض خانوم 83 سالتون خیلی باحال بود) روزی 3 بسته سیگار میکشیده
)
البته این نکته را هم ذکر کنید که شما حتی الامکان از میزبان شدن پرهیز مینمایید)
بخوای با دختر ما با بی مهری رفتار کنی میدیم شکنجه ات کننا .آری با من قهری عایا هنوز؟!:smiliess (4)::sad:
من کباب خیلی دوس دارم . با گوجه پیاز دووووغ .
- - - Updated - - -
میشه چند پک در سال؟!
نایک اون مریض خانوم 83 سالتون خیلی باحال بود) روزی 3 بسته سیگار میکشیده
)
یادم نمیاد! ولی مسلما گزی که از آن یاد میکنید فاقد هرگونه پسته یا مغزهای دیگر بوده!کم لطفی میفرمایید...ما مگر یکدفعه شما رو به صرف گز آن هم یکدانه، دعوت نکردیم؟!:دی
بعد پیرزنه سرحال و قبراق داشته سوالا رو جواب میداده! والا برا ما از 60 سال به بالاها کلا توانایی حرف زدن و گیت مستقل از بین رفته چه برسه به سرحال بودن! خیلی به دردم خورد نایک احتمالا واسه امتحانم همین برگه تورو تحویل بدم:a2d3:اونو سال بالايیامون دادن بهمون گفتن بايد اين شکلی نوشت؛فک نکنم وجود خارجی داشته باشه:25r30wi:
اصلا برو با همونا شب بخیر بای :dadad4:شما میتونی بری در همان مهمانی هایت کباب میل کنی و اصلا برو با همونا!
میشه سالی خیلی!