مطالعه گروهی ارشد روانشناسی بالینی 93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

parand

Well-known member
به رازداری جلسات مشاوره ی درمان اعتیاد تو جلسه اول تاکید می شه
با اولین لغزش باید با مراجع قاطع برخورد بشه, براش توضیح می دیم که لغزش به این معنی نیست که برگشته سرخونه اول چون حقیقتا اینطور نیست و نیازی نیست که خودش رو سرزنش کنه و تصور کنه که دیگه تموم شد من نمی تونم, اما بااااااید در مورد راز داری قاطع بود و دقیقا تذکر داد که مثبت بودن آزمایش فقط تو بار اول به خانواده اطلاع داده نمی شه , در صورت تکرار حتما خانواده مطلع خواهند شد.

تو مورد ازدواج چرا نباید بگه؟ :33:

چون ممکنه ترک کنه...
چون بحث یه زندگی مطرحه..
اگه به خانومش بگن باعث میشه رفتارش نسبت به همسرش تغییر کنه یا طلاق بگیره و یا روی بچه ها تاثیر بزاره....
هر چند فکر کنم خانومش حتما فهمیده مگه میشه نفهمه.....

yazdan

New member
دستت درد نکنه پرند جون
یعنی نمی گی از کدوم کتابه؟؟؟
فصل خواب کاپلانه؟
به هر حال نخوندمش ولی باز میرم بالای منبر استدلال می کنم
تو دوتا گزینه فلوکستین ذکر شده, بنابراین یا یک درسته یا چهار
فکر می کنم چهار باشه

همین فرمون تو آزمون جواب بدی برگرو سیاه تحویل میدی.خب جواب نده وقتی شک داری.بجاش پرندو تحریک کن یا تهدید کن جوابو بگه.تو آزمون باید مراقب جواب منفی باشیم.

- - - Updated - - -

یزدان تونمیتونی توذوق بچه مردم نزنی؟؟؟
یعنی ضدحال زدی درحدالمپیک

خب این باعث میشه بقیه بین بجای راوی ابراز علاقه کنن.
بیاوو خوبی کن

- - - Updated - - -

یزدان تونمیتونی توذوق بچه مردم نزنی؟؟؟
یعنی ضدحال زدی درحدالمپیک

خب این باعث میشه بقیه بین بجای راوی ابراز علاقه کنن.
بیاوو خوبی کن

parand

Well-known member
دستت درد نکنه پرند جون
یعنی نمی گی از کدوم کتابه؟؟؟
فصل خواب کاپلانه؟
به هر حال نخوندمش ولی باز میرم بالای منبر استدلال می کنم
تو دوتا گزینه فلوکستین ذکر شده, بنابراین یا یک درسته یا چهار
فکر می کنم چهار باشه

گزینه 4 میشه عزیزم...
اگه من سوال طرح همه قبولن...
با این گزینه های تابلویی که میارم...:25r30wi:
فصل اختلالات خلقیه عزیزم

yazdan

New member
امسال چندنفر گرفت؟راستی نشنیدی بخوان بازم ظرفیتو کم کنن؟من حدس میزنم بازم اینکارو بکنن.چون خیلی کیفیتو به کمیت ترجیح میدن

hamidehjoon

New member
به رازداری جلسات مشاوره ی درمان اعتیاد تو جلسه اول تاکید می شه
با اولین لغزش باید با مراجع قاطع برخورد بشه, براش توضیح می دیم که لغزش به این معنی نیست که برگشته سرخونه اول چون حقیقتا اینطور نیست و نیازی نیست که خودش رو سرزنش کنه و تصور کنه که دیگه تموم شد من نمی تونم, اما بااااااید در مورد راز داری قاطع بود و دقیقا تذکر داد که مثبت بودن آزمایش فقط تو بار اول به خانواده اطلاع داده نمی شه , در صورت تکرار حتما خانواده مطلع خواهند شد.

تو مورد ازدواج چرا نباید بگه؟ :33:

کسی دختربه متادونی نمیده

hamidehjoon

New member
بچه ها فردا نظراتتون رومیخونم
شب همگی خوش
راوی جون وپرندجون واقایزدان واستادمصفا
بای

mosaffa7

New member
امسال چندنفر گرفت؟راستی نشنیدی بخوان بازم ظرفیتو کم کنن؟من حدس میزنم بازم اینکارو بکنن.چون خیلی کیفیتو به کمیت ترجیح میدن

انستیتو 9 تا گرفت ولی احتمالش هست چون هرچه تعداد کمتر باشه بهتر میشه از خدمات آموزشی درمانگاه استفاده کرد

parand

Well-known member
بچه ها دقت کردین من اون سوالو راوی رو برعکس جواب دادم.......:25r30wi:

yazdan

New member
دوستان من چندروزی سرکارم براهمین گزارش نمیدم مگه اینکه گزارش سطلای رنگ مصرفیو بخواید:25r30wi:.بعدش دیگه سرم بره گزارشم نمیره.

rawy

New member
سلام راوی جان و همه ی دوستان عزیز
دقیقا درست میفرمایید
پس بیش از اینکه دروسی که الان میخونید توی کنکور ارشد کمکتون کنه توی مقطع ارشد کمکتون خواهد کرد...پس بخونید و بخونید و بخونید با کیفیت و خوب...

سلام
امشب مهتاب از کدوم ور در اومده
همه راشونو گم کردن؟
خوبید آقای مصفا؟
چه خبر؟
تو قسمت پذیرفته شدگان منتظر بودیم ببینیم تو دانشگاه شما چه خبره انگار خبری نیست :tonguesmiley:
بازم بیاین از اینورا
مزاحم چیه مراحمی

rawy

New member
دقیقا درسته نمیشه ادم خودشودرگیرمسایلی که هم عواقب طولانی مدت داره هم عواقبش بارسنگینی رودوش درمانجوودرمانگرمیزاره کنه.
عاغامن سریه تست مورفین امفتامین سادهکه مریضای زن مرکزبایدبگیرم دارم تهدیدمیشم که اگه به دکتربگی تستم مثبته به داداشم میگم بیاداعدامت کنه اینکه دیگه جای خودداره

حمیده جون خیلی مقابل مراجعات کوتاه اومدی
می خوای بیام یه گردگیری بکنم؟؟؟ :New (6):

yazdan

New member
انستیتو 9 تا گرفت ولی احتمالش هست چون هرچه تعداد کمتر باشه بهتر میشه از خدمات آموزشی درمانگاه استفاده کرد

مصفا جان لطفآ ی پیشنهادی درباره نحوه یمطالعه ی زبان بدید.من دارم504 میخونم(البته لغاتشو)درکنارش ی آیلتسم دارم میرم که البته بی ربطه و لی ممکنه بتونه بار قواعدمو بالا ببره و بعد504 میخوام لغت لزگیو بخونم و دوماهآخرم فقط متن بخونم اونم تو زمان محدود که سرعتکم زیاد بشه.چوره؟پیشنهاد شما چیه؟

mosaffa7

New member
سلام راوی جان
اتفاقا راه رو پیدا کردیم...
حال همه ی ما خوب است، اما تو باور مکن...
شما خوبید؟
خبری که نیست...اصولا هیچ جا خبر خاصی نیست...خبرها در اینجاست نه آنجا و آنجا ها؛ به درون توست مصری که تویی شکرستانش....
بروی چشم...باعث افتخار و مسرت ماست سر زدن به اینجا

mosaffa7

New member
مصفا جان لطفآ ی پیشنهادی درباره نحوه یمطالعه ی زبان بدید.من دارم504 میخونم(البته لغاتشو)درکنارش ی آیلتسم دارم میرم که البته بی ربطه و لی ممکنه بتونه بار قواعدمو بالا ببره و بعد504 میخوام لغت لزگیو بخونم و دوماهآخرم فقط متن بخونم اونم تو زمان محدود که سرعتکم زیاد بشه.چوره؟پیشنهاد شما چیه؟

بنده در مرود زبان صلاحیت پاسخگویی رو ندارم ولی به نظرم از همین ابتدا با متن شروع کنید خیلی بهتر هست تا اینکه بخواید کلمه ی خارج از متن حفظ کنید یا قواعد بخونید...بنظرم از همین الان آروم آروم با لزگی شروع کنید

rawy

New member
عاغا خوندن خالی فایده نداره
بایدنظربذارید
هردیدی بازدیدی داره

آفرین حمیده جون به نکته ی قشنگی اشاره کردی
بلکه بتونی یه سری تفاوتهای رفتاری در ایشون ایجاد کنی
موفق باشی, خدا پشت و پناهت :tsimuzpzwoap1t9y3o7

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا