مطالعه گروهی بیوشیمی بالینی-ارشد 93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

عسل 69

New member
سلام بچه ها خوبید؟؟ اوضاع درسا چطوره؟؟؟؟
بچه ها من متاسفانه نمیخوام دیگه بیام چون وقتم زیاد میره اینجا
وقتی میام اینجا که کنکور داده باشم
همتون خوب بخونید
موفقیت از آن ماست

naarenj

New member
باا درود

یه سوال دارم درباره ی دکتری تخصصی وزارت علوم...بهتر دیدم که اینجا مطرح بشه،امیدوارم دوستانی که اطلاعی دارن کمک کنن...

من دفترچه ی ثبت نامی رو مطالعه کردم،اما هیچ قسمتی در مورد رشته های مجاز برای رشته ها وجود نداشت...این به این معناست که دکتری هم مثله کارشناسی ارشد محدودیت مدرک نداره؟ و با هر رشته ای میشه در دکتری رشته ی دیگه شرکت کرد؟

سپاااس

farzaneh848

New member
سلام تبریک میگم میشه روش ونحوه برنامه ریزیت رو به ما هم بگی؟:33:[/quoteسلام عزیزم من کلا دوماه خوندم اما کامل خوندم سعی کنید هرروز بیوشیمی تو برنامتون باشه رو زبانم تمرکز
کنید بدون علاقه وارد این رشته نشید

- - - Updated - - -

سلام تبریک میگم میشه روش ونحوه برنامه ریزیت رو به ما هم بگی؟:33:[/QUOTEسلام عزیزم من کلا دوماه خوندم اما کامل خوندم سعی کنید هرروز بیوشیمی تو برنامتون باشه رو زبانم تمرکز

farzaneh848

New member
سلام تبریک میگم میشه روش ونحوه برنامه ریزیت رو به ما هم بگی؟:33:[/quoteسلام عزیزم من کلا دوماه خوندم اما کامل خوندم سعی کنید هرروز بیوشیمی تو برنامتون باشه رو زبانم تمرکز

milaaaad

New member
کنید بدون علاقه وارد این رشته نشید[/QUOTE] سلام فرزانه خانوم تو این 2 ماه چی خوندین ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چه کتاب بیوشیمی خوندین که 2 ماهه تموم شد ؟؟؟؟؟؟؟؟ :65d6a5d6s::65d6a5d6s::65d6a5d6s:

fidelity

New member
فرزانه جان میشه بگید چه منابعیو خوندید که با دو ماه خوندن موفق شدین.رتبتون چند شده ؟

farzaneh848

New member
سلام بجه های درس خون خسته نباشید صد شدم البته قبل از اون واسه ارشد علومم خوندم. اما برابهداشت 2 ماه.کلا لنینجرو بیوشدمی برای کنکورو یکمم البته شما هرچه بیشتر بخونید بهتره

roz69

New member
اینجا چرا انقدر سوت و کوره:65d6a5d6s:[/I]
بچه ها پس چرا دیگه گزارش نمیدینن
دیگه بیشتر انرژی منفی میده اینجا

kakooooo

New member
سلام دوستان
من برای ارشد نانو اماده میشم و پایه ای از بیوشیمی ندارم
از لنینجر شروع کردم
بنظرتون کتاب مناسبیه برا من؟
قسمت کادرهاشو هم باید خوند؟
و اینکه بنظرتون طبق فصل های خودش خوند بهتره یا تلفیقی مثلا کربوهیدرات و بعدشمتابولیسم کربوهیدرات؟

athena65

New member
عسل جان ترو خدا سوالای منو جواب بده بعد برو
تا حالا کدوم فصلای بیوشیمی رو خوندی؟
از شیمی عمومی چه ای داری میخونی ؟ وچقد خوندی ؟
ازآلی چه ای رو میخونی وچقد ازش خوندی؟
از زبان هم چقد وچی خوندی ؟
دوستان اگه هر کدومتون خبر دارین ، جواب بدین خیلی بهم کمک میشه ، ممنون مرسی

BBT

New member
سلام دوستان
من برای ارشد نانو اماده میشم و پایه ای از بیوشیمی ندارم
از لنینجر شروع کردم
بنظرتون کتاب مناسبیه برا من؟
قسمت کادرهاشو هم باید خوند؟
و اینکه بنظرتون طبق فصل های خودش خوند بهتره یا تلفیقی مثلا کربوهیدرات و بعدشمتابولیسم کربوهیدرات؟

شاید از کتاب های ساده و روان که کسی گه تا به حال بیوشیمی نخونده بخواد شروع کنه باهاش همین لنینجر باشه در صورتی که بخواین رفرنس خونده باشین برای این درس

خیر کادرا لازم نیست

اگه طبق فصل های کتاب بخونین بهتره

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا