کلید نهایی آزمون

jupiter_sps

New member
درسته سولای زبان صبح 5شنبه خیلی غلط ذاشت که فقط 1کیشو تغییردادن تازه همونم غلطه دوباره..بچه ها من واقعا دیگه نمیدونم چی بگم؟؟اینا متن کتابم قبول ندارن.بخدا ما گناه داریم .سوال غلط میدن.بعد هزار جور تغییرش میدن اصلا معلوم نیس چی کار میکنن.گند زدن به هرچی کنکوره.آدم به اون چیزی که حقشه نمیرسه.آخه این چه وضعشه؟؟؟؟؟؟؟؟

منم موافقم همون یکی سوال زبانی رو هم که درست کردن---> همونم غلطه!!!!!!!! به نطر من که میشد carbohydrate! :thumbsdownsmileyani

jupiter_sps

New member
من نمیدونم چرا اینقدر ناراحتید بچه ها
واسه همه اشتباه بوده ....:21:

اقا محسن!!!! اینطور نیست که واسه همه یکسان باشه! اتفاقا به نفع یه عده ای می شه!!!! کسی که جواب اشتباه رو زده باشه (و جالب اینکه خودشم فهمیده اشتباهه) ولی سنجش پاسخ اشتباه رو سهوا درست بگیره!!!!!! مسلم که به نفع اون فرد و به ضرر کسی می شه که درست جواب داده!!!!! عیبی نداره! از دست ما کاری ساخته نیست! راضی هستیم به رضای او!---> در نهایت لبخند می زنیم!

jo-boy

New member
اقا محسن!!!! اینطور نیست که واسه همه یکسان باشه! اتفاقا به نفع یه عده ای می شه!!!! کسی که جواب اشتباه رو زده باشه (و جالب اینکه خودشم فهمیده اشتباهه) ولی سنجش پاسخ اشتباه رو سهوا درست بگیره!!!!!! مسلم که به نفع اون فرد و به ضرر کسی می شه که درست جواب داده!!!!! عیبی نداره! از دست ما کاری ساخته نیست! راضی هستیم به رضای او!---> در نهایت لبخند می زنیم!

موافقم کاملاااااا..اصن شاید اگه کلیدو کامل درست میکردن یه عده نور چشمی ضرر میکردن خوب.. در ضمن اگه میخواستن همه غلطارو درست کنن که کنکور مسخرشون زیر سوال میرفت

samar.sh

New member
واقعا حال آدم بهم میزنن تو 2تا تکس جواب صریحا اعلام شده گزینه کاملا مخالف جوابه بعد میگن چرا نیروهای جوون ما برا تحصیل میرن اونور آب؟:14:

samar.sh

New member
من که دیگه میخام گیاه خوار بشم از :riz513:بس که ما رو خر فرض کردن

ali tafakori

New member
سلام دوستان من واقعا نمیدونم چی بگم غرورشون بخوره تو سرشون با این کلید و سوالای چجرتشون ایشتال به حق همین ماه رمضان خدا حق ما رو ازشون بگیره

eli

New member
واقعن که خسته نباشن نه خیلی سوالا استاندارد بود انتظاری نمیرفت کلیدشون درست باشه .هر سال بدتر از پارسال ما ایرانیا اینجوری هستیم ظرفیت پذیرش خطای خودمون نداریم

من که خسته شدم از این همه ..............................

بالا