زنگ تفریح ارشد روانشناسی

نظرتون چیه زنگ تفریح تا آزمون ارشد ۹۳ بسته شه؟؟

• مجموع رای دهندگان
    0
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

rawy

New member
فک کنم فانوسی باز رفته مسافرت خبری ازش نیست, یعنی این بچه یه دیقه یه جا نمی شینه هااااااااااا

ainazhz

New member
آیناز جان اگه وضع به همین منوال ادامه پیدا کرد بگو که ی چندتا روشخیلی باکلاس برا خودکشی سراغ دارم که خبرش مث توپ بترکونه دم آخری ی کمی مشهور بشیم.خواستی بگو سی دی آموزشیشو برات بفرستم
1041.gif

budo.gif
:25r30wi: منکه فکر نمیکن اوضاع چندان تغییری بکنه. پس شما جلو جلو روش ها تونو بگید تا بررسی کنم

rawy

New member
سلااااااااام برو بچ :ad54ad:
صبح جمعه تون بخیر
چی می شد جمعه دو روز بود, یا حتی سه روز؟ بلکه هم بیشتر

ainazhz

New member
بچه ها نظرتون رو راجع به حوزه علوم شناختی بگید . من خیلی علاقه دارم . تا جایی که فکر میکنم بخوام دکترامو( هنوز هیچی نشده به فکر دکترام. یکی نیست بگه بچه تو بشین فعلا مقاله هاتو ترجمه کن حرف از دکترا نزن.:dadad4:) علوم اعصاب و شناختی بخونم. میخوام پایان نامه ارشدم هم تو همین زمینه باشه.و نظر لطفا

ainazhz

New member
صبح جمعه تون بخیر
سلام عزیزم خوبیییی؟ظهر جمعه ات بخیر. اره واقعا مثله خارجیا دو روز تعطیل اخر هفته داشتیم. البته هیچ جای دنیا مثله ایران تو طول سال تعطیلی رسمی نداره خداییی:smiliess (6):

parand

Well-known member
صبح جمعه تون بخیر
سلااااااااااااام راوی جونم و ایناز عزیزم....
خوبید؟
راووووی واسه ما که بیکاریم هر روز جمعس...:25r30wi:
حیف شدااااا من گفتم حتما یه عروسی افتادیم.....
درسا خوبن؟؟؟؟؟

rawy

New member
سلام عزیزم خوبیییی؟ظهر جمعه ات بخیر. اره واقعا مثله خارجیا دو روز تعطیل اخر هفته داشتیم. البته هیچ جای دنیا مثله ایران تو طول سال تعطیلی رسمی نداره خداییی:smiliess (6):

عههههه ظهره؟؟؟؟؟؟ چه زود گذشت :25r30wi::tonguesmiley:

rawy

New member
سلااااااااااااام راوی جونم و ایناز عزیزم....
خوبید؟
راووووی واسه ما که بیکاریم هر روز جمعس...:25r30wi:
حیف شدااااا من گفتم حتما یه عروسی افتادیم.....
درسا خوبن؟؟؟؟؟

مرسی گلم, شکر, شما چطوری؟
خوش به حالتون, البته کار منم همچین کاری نیست, 4 ساعت بیشتر مایه ی خجالته تا خستگی ولی دو ساعت الکی تو راهم
خب خیلی دوس داری بیا یه بنگاه شادمانی باز کنیم بریم تو انجمن بچرخیم این کبوترهای عاشق و بهم برسونیم
درسا؟؟؟ :dadad4:

aylinn

New member
عههههه عروسیه؟؟؟ ببین اگه دعوتیم به منم خبر بده, نه ولش کن من حوصله عروسی مروسی ندارم, من می رم خونه قاصدک اینا مربا می خورم شما برید عروسی

آیلیییییییییییین :New (6): یعنی اگه می گفتم یه درمانگر سایکوز می خوام می گفتی آخ جون راوی سایکوز شده؟؟؟ اون دوتا رو ببین چه زود لایک زدن
حالا آیلین از کی داری تشکر می کنی شکلک تشکر استفاده کردی؟؟؟؟؟
می دونی از دوجنبه می شه به این قضیه نگاه کرد, یکی اینکه از ما دیگه گذشته میدون و دادیم به شما جوونا :tonguesmiley:
اون یکی هم از اونجایی که خصلت های منو به پسرها نسبت می دن, نه بابااااااا ما دم به تله نمی دیم (حالا تو دلشون قند آب می شه ها) لوس می کنن خودشونو که پسرا دنبال ازدواج نیستن ولی دخترا در این زمینه تا حد خودکشی پیش می رن تو این مورد هیچ گونه عذرخواهی ای از آقایون نمی کنم چون روشون در این زمینه زیاده

خوب مگه چیه فکر کردم واسه خودت میخوای :dadad4:
حالا چرا میزنی:sdasdasd:

aylinn

New member
سلاااااااااااااااااااام
به به جمعتونم که جمعه
ولی با راوی قهرمااااااااااااااا:smiliess (7):

rawy

New member
بچه ها نظرتون رو راجع به حوزه علوم شناختی بگید . من خیلی علاقه دارم . تا جایی که فکر میکنم بخوام دکترامو( هنوز هیچی نشده به فکر دکترام. یکی نیست بگه بچه تو بشین فعلا مقاله هاتو ترجمه کن حرف از دکترا نزن.:dadad4:) علوم اعصاب و شناختی بخونم. میخوام پایان نامه ارشدم هم تو همین زمینه باشه.و نظر لطفا

آیناز جون زیر دیپلم صحبت کن بابااااا مام بفهمیم چی می گی
اولا که دفه آخرت باشه این حرفای بدت رو قرمز هم می کنی, دیگه تکرار نشه
بعد اینکه مسلمااااااااا این به علاقه ی خودت بر می گرده تمام گرایشها معایب و محاسن خودشون رو دارند ولی به هر حال باید فیلد مشخص کنیم که بالاخره چی کاره ایم و چون این فیلد رو شخص من نوعی باید انجام, منم که باید ببینم چی دوست دارم یا ندارم. با توجه به کلیاتی که ازش می دونم به نظر منم جالبه

parand

Well-known member
خوش به حالتون, البته کار منم همچین کاری نیست, 4 ساعت بیشتر مایه ی خجالته تا خستگی ولی دو ساعت الکی تو راهم
خب خیلی دوس داری بیا یه بنگاه شادمانی باز کنیم بریم تو انجمن بچرخیم این کبوترهای عاشق و بهم برسونیم
درسا؟؟؟ :dadad4:

مرسی عزیزم خداروشکر خوبم.....
ولی از بیکار بودن بهتره...:dadad4:
راوووووووی جون درساتو بخونیا البته شما 8 ماه فرصت دارید
من 4 ماه دیگه....
باشه بعد کنکورم یه فکری به حالشون میکنم..:thumbsupsmileyanim:

aylinn

New member

آیناز جون من که عااااااااااااشق نوروساینسم ولی حیف که تو ایران بازار کار نداره

parand

Well-known member
درسا؟؟؟

من 4 ماه دیگه....

rawy

New member
خوب مگه چیه فکر کردم واسه خودت میخوای :dadad4:
حالا چرا میزنی:sdasdasd:

مگه چیه؟؟؟ الان ملت اومدن از من عروسی می خواااااااان :13:
بفرما حالا قهرم کرد باید نازکشی هم کنیم
ناااااااااااازی نااااااااااازی :tsimuzpzwoap1t9y3o7

rawy

New member
من 4 ماه دیگه....

آره تو خونه بمونم اعصابم بهم می ریزه
پرند من خیلییییییییی بدم درس نمی خونم :sadsmiley:
نه که نخونما ولی صد رحمت به لاکپشت
منم علوم شاید شرکت کنم اما واسش نمی خونم , هرچند بهداشتم همینطوره :25r30wi:

rawy

New member
بچه ها ببخشید من باید برم, با اجازتون
جمعه ی خوبی داشته باشید

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا