مطالعه گروهي ارشد آمار زيستي93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

rahele.t

New member
همیشه سریعترینها و قویترینها موفق نیستند. موفق کسی است که میداند میتواند موفق باشد...

rahele.t

New member
درمقابل سختی‌ها همچون جزیره‌اى باش که دریا هم با تمام عظمت و قدرت نمى‌تواند سر او را زیر آب کند...

کرهانی

New member
انتگرالخور تمام شد:auizz3ffy9vla57584x
بالاخره ریاضی دست از سرم برداشت(هرچند نیاز به مرور کلی دارم):black_eyed:

dadasalar

New member
با سلام خدمت همه برو بچ پایه برای مطالعه درسهای آماری جهت قبولی در رشته آمار زیستی
خوبه که از همین الان شروع کردید انشالله که موفق باشید
من سال قبل با بچه های انجمن " مطالعه گروهی آمار زیستی 92" دیر آشنا شدم اما توی همون مدت کم مطالب خوبی گیرم آمد!!!!!ا
امیدوارم که مثل سال قبل بیوستا به این انجمن سر بزنه و بچه ها رو راهنمایی بکنه
در نوشابه براش باز نمیکنم ولی واقعا وقت گذاشت برای بچه ها
کارش درسته
ب هر جهت منم یکی از پایه هام

rahele.t

New member
سلام و خوشامد مجدد به دوست عزیز dadasalar. امیدواریم بیشتر اینجا ببینیمت و از تجربیاتت استفاده کنیم.

Immortal

New member
بالاخره تونستم کتاب بازرگان لاری رو هم پیدا کنم و این که نسبت به مونتگومری مثل موز می مونه :25r30wi: بابا این مونتگومری هر چی کتاب داده بیرون فقط قصدش این بوده که دهن سرویس کنه بلانسبت دوستان:tonguesmiley:

Immortal

New member
من ریاضی رو از روی مسعود آقاسی می خونم فکر کنم دیگه برا ارشد زیستی کفایت کنه

parasto104

New member
سلام دوستان
ممنون از دلگرمی Immortal و راهنمایی دوستان
این دانشگاه رفتن و آنالیز واقعا خسته کنندست :New (6):
من هفته قبل زبان تا درس 5 کتاب 504 خوندم
نمونه فصل اول
آمار مقدماتی چند صفحه اولش
آخر هفته هم مریض بودم و ریاضی و احتمال که میخواستم بخونم رو نتونستم بخونم
من با توجه به سطح(سختی و آسونی،قبلا خوندن یا نخوندن اون کتاب ) هر درس و تعداد صفحات کتاب ها برنامه ریزیم جوریه که از خوندن مقدار کم(مثلا هفته ای 30 صفحه از اون درس) برای هر درس شروع کردم اما هر هفته بخونم و مرورش کنم
البته اینجوری خودم بیشتر دوست دارم و بازدهی بالاتری نسبت به این دارم که یک یا دو درس رو شروع کنم و بخوام بعد چند هفته تمامش کنم
دوستان داخل سایت علوم پزشکی یه جاش هست آدرس ایمیل وارد میکنی و بعدا برات ایمیل میفرسته در مورد اطلاعیه ها ی آزمون های ارشد
جهت اطلاع رسانی گفتم

biosta

Well-known member
بالاخره تونستم کتاب بازرگان لاری رو هم پیدا کنم و این که نسبت به مونتگومری مثل موز می مونه :25r30wi: بابا این مونتگومری هر چی کتاب داده بیرون فقط قصدش این بوده که دهن سرویس کنه بلانسبت دوستان:tonguesmiley:

ان شا الله قسمت بشه کتاب نتر رو بخونی تو مقطع ارشد.

dadasalar

New member
سلام و خوشامد مجدد به دوست عزیز dadasalar. امیدواریم بیشتر اینجا ببینیمت و از تجربیاتت استفاده کنیم.

ممنون مدیر
تجربه خاصی ندارم
اما چشم دارم برنامه هامو جمع و جور میکنم که کم کم شروع کنم دوباره!!!!
سال قبل با 70 روز مطالعه قبول نشدم

dadasalar

New member
من ریاضی رو از روی مسعود آقاسی می خونم فکر کنم دیگه برا ارشد زیستی کفایت کنه

مسعود آقاسی رو بخونی خب دیگه میترکانی !!!! گرچه ریا نباشه من با کتاب ریاضی پیام کور هم 65 درصد ریاضی زدم!!!

NOVA*

New member
[سلام دو تا سوال داشتم از حضور دوستان کسی بتونه بهم جاب بده ممنون میشم
اولی اینکه من دارم ریاضی رو از کتاب پارسه میخونم .سرفصلاش ایناست
توابع2.حد وپیوستگی3.مشتق4.کاربرد مشتق5.دنباله وسری6.انتگرال7.کاربرد انتگرال8.توابع دو متغییره9.معادلات دیفرانسیل10.اعداد مختلط11.خط وصفحه12.ماتریس
کدوما رو به نظرتون بخونم کدوما رو حذف کنم یا اصلا همشو بخونم عایا؟

NOVA*

New member
اما سوال دومم برای آمار بیمه عایا باید آزمون آمار ریاضی رو شرکت کنیم وتو انتخاب رشته امار بیمه رو بزنیم یا از اول باید مشخص کنیم؟

simin30

New member
سوال اول: تابع حدوپيوستگي مشتق كاربرد مشتق انتگرال كاربرد انتگرال
سوال دوم:كنكور آماررياضي شركت ميكني(بهمن ماه) بعد انتخاب رشته ميكني و آمار بيمه رو انتخاب ميكني(ارديبهشت ماه)

atiarbab

New member
کتاب مونت و بازرگان از کجا گرفتی بالاخره این کتاب 2 هزار تومنی هم برو خوبه

atiarbab

New member
به نظر من اول امار واحتمال کامل خونده شه اذر و دی نمونه گیری و رگرسیون خونده شه بهتره. من دارم احتمال و کاربرد و روش و ریاضی و زبان (504 می خونم البته 504 سادست پارسال من وقت زیادی نداشتم رتبه ام 135 شد ازمون علوم سادست

biosta

Well-known member
قبولی از خود باوری شروع میشه

سلام دو تا سوال داشتم از حضور دوستان کسی بتونه بهم جاب بده ممنون میشم
اولی اینکه من دارم ریاضی رو از کتاب پارسه میخونم .سرفصلاش ایناست
توابع2.حد وپیوستگی3.مشتق4.کاربرد مشتق5.دنباله وسری6.انتگرال7.کاربرد انتگرال8.توابع دو متغییره9.معادلات دیفرانسیل10.اعداد مختلط11.خط وصفحه12.ماتریس
کدوما رو به نظرتون بخونم کدوما رو حذف کنم یا اصلا همشو بخونم عایا؟

وقتی که برای ارشد درسی رو شروع به خوندن می کردم ، گوشه چشمم به سوالات چند سال اخیر بود تا مطالعه ام را جهت دهم
پس برای رسیدن به جواب سوالتان می توانید چنین عمل کنید .

حکمتی هست که مستقیما" جوابتان را نمی دهم و برای رسیدن به جوابتان ارجاعتان می دهم به سوالات چند سال اخیر

اما سوال دومم برای آمار بیمه عایا باید آزمون آمار ریاضی رو شرکت کنیم وتو انتخاب رشته امار بیمه رو بزنیم یا از اول باید مشخص کنیم؟

کنکور امار وزارت علوم رو شرکت می کنی که یکی از گرایش هایش " آمار بیمه " هست .
که برگزاری کنکور اواخر بهمن ماه و انتخاب رشته اردیبهشت ماه هست .
که بدیهی هست برای هر گرایش ضریب دروس با گرایش دیگر فرق می کند.
:rose:

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا