مطالعه گروهي ارشد آمار زيستي93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

rahele.t

New member
من این هفته هم نتونستم خوب بخونم. همش دو ساعت بیشتر از هفته قبل خوندم. یعنی 22 ساعت. دو روزشو که اصلا نخوندم. فصل 3 باتاچاریا تموم شد و فصل 4 تازه امروز شروع کردم. نمونه تقریبا نصف فصل 2. ریاضی متن فصل توابع تموم شد. فعلا همین. سعی میکنم ایشالا این هفته بهتر بخونم.

nerci

New member
یه سوال:اگه روزی چند ساعت مفید بخونیم خوبه؟
کسی اینجا لزگی میخونه؟؟
من فصل یک نمونه و فصل سه مقدماتی بهبودیان رو خوندم.

Size]

کرهانی

New member
سلام دوستان، من بنا به دلایل شخصی شاید دیگه مجبور بشم پست نزارم اما میام و سر میزنم

rahele.t

New member
اگه روزی حداقل 6-7 ساعت مفید بخونین میشه هفته ای 42 تا 49 ساعت و ماهی 168-196 ساعت. با توجه به زمانی که داریم یعنی تا قبل عید، حدود 6 ماه میشه که با این ساعت مطالعه میتونی 1008 تا 1176 ساعت مطالعه منابع همراه با تست داشته باشین که مطمئنا تایم خیلی خوبیه. بعد از عید هم فقط مرور و تست. من پارسال روزی 5-6 ساعت میخوندم و تازه بعد از عیدم نتونستم منظم بخونم و کلا از اوایل اردیبهشت خوندنم قطع شد و فقط تونستم اون نمره رو بیارم.

nerci

New member
[SIZE=4]دوستان کتاب مونتگومری طرح آزمایشات ترجمه غلامحسین شاهکار تقریبا 680 صفحه هست.باید همشو بخونیم؟دقیقا تا صفحه ی چند میشه طرح یک؟؟؟[/SIZE]

sts92

New member
سلام به همه دوستان
من هم چند وقتی هست درس میخونم
اما گزارش دادن برام سخته
ولی خودم راضی هستم چون دارم خوب پیش میرم

Immortal

New member
رگرسیون و ریاضیات و طرح فعلا دارم می خونم روزی 4 الی 6 ساعت می خونم البته جمعه درس نمی خونم می رم دنبال عشقو حال و این که این درس طرح دهنم رو صاف کرده چرا انقد زیاده و پر نکته ایشالا بتونم زودتر تمومش کنم.
هفته بعد با جزئیات بیشتری ایشالا گزارش خواهم داد.

atiarbab

New member
د پاسخ صحیح درس چهارم 13
تعداد پاسخ غلط درس چهارم 9
تعداد سوال پاسخ نداده درس چهارم 18
درصد درس پنجم .00
تعداد پاسخ صحیح درس پنجم 0
تعداد پاسخ غلط درس پنجم 0
تعداد سوال پاسخ نداده درس پنجم 0
درصد درس ششم .00
تعداد پاسخ صحیح درس ششم 0
تعداد پاسخ غلط درس ششم 0
تعداد سوال پاسخ نداده درس چهارم1 0
درصد درس هفتم .00
تعداد پاسخ صحیح درس هفتم 0
تعداد پاسخ غلط درس هفتم 0
تعداد سوال پاسخ نداده درس پنجم1 0
درصد درس هشتم .00
تعداد پاسخ صحیح درس هشتم 0
تعداد پاسخ غلط درس هشتم 0
تعداد سوال پاسخ نداده درس ششم 0
درصد درس نهم .00
تعداد پاسخ صحیح درس نهم 0
تعداد پاسخ غلط درس نهم 0
تعداد سوال پاسخ نداده درس هفتم 0
سهمیه ازاد
نمره 102
نمره آخرین فرد پذیرفته شده در سهمیه آزاد 102.50
نتیجه مردود
دانشگاه
رتبه در سهمیه 135
رتبه در کل 135

Immortal

New member
اگه روزی حداقل 6-7 ساعت مفید بخونین میشه هفته ای 42 تا 49 ساعت و ماهی 168-196 ساعت. با توجه به زمانی که داریم یعنی تا قبل عید، حدود 6 ماه میشه که با این ساعت مطالعه میتونی 1008 تا 1176 ساعت مطالعه منابع همراه با تست داشته باشین که مطمئنا تایم خیلی خوبیه. بعد از عید هم فقط مرور و تست. من پارسال روزی 5-6 ساعت میخوندم و تازه بعد از عیدم نتونستم منظم بخونم و کلا از اوایل اردیبهشت خوندنم قطع شد و فقط تونستم اون نمره رو بیارم.

ایشالا امسال جز بهترین رتبه ها خواهی بود خانوم مدیر محترم:smiliess (3):

Immortal

New member
من که چیزی از این کارنامه دستگیرم نشد فکر کنم ایراد داره

آخرین ویرایش:

biosta

Well-known member
حیف وقتم که وارد چه بازی هایی میشوم .

بابا این همه توهین و افترا چی بود بهم زدید؟؟!!!
اومده میگه پول گرفتی تبلیغ کنی!!!!!!
بابا من تو فکر اینم کلاسم تشکیل بشه ،
این حرفا چیه ، چقد راحت آدمو تهمت میزنید ،
آقا یا خانم بیوستا قباحت داره بخدا ،
بچه ها بازم میگم اگه پایه هستین بیاین ،
اصلاً هرکی هم مشکل مالیشو داره من بعنوان یه دوست قرض میدم بهش(جهت اطلاع مدیییییررر!)
علوم پزشکی تهران ، اینم شمارش 88993564

عین پیام خصوصی که برای ایشان فرستادم در زیر آمده
پست نگذارید ، به خودتان جواب دهید که آیا این پیام خصوصی که در زیر فرستادم به قول ایشان ... داره

سلام تو انجمن تبلیغات ای رو کردن ممنوع هست .
شما که رشته ات امار هست و میخواهی عده ای رو برای های آمادگی کنکور در رشته ی آمار زیستی جمع کنی
تو همون انجمن امار فقط پست مربوطه را می گذاشتی ( نه این که تو 10 تا تاپیک رشته های دیگه )
با این جور پست گذاشتن در تاپیک های مختلف من که برداشتم این هست که داری پول می گیری تبلیغات اون را بکنی یا از افراد همون هستی .
ضمن این که کنکور ارشد ( و نیز چون رشته ی مورد نظرتان امار زیستی هست می گویم ) قبولی اش 3 سال قبل سخت بود نه الان .
با روند قبولی در سال های قبل و نوع سوالات و نوع مطالعه ای که هدفمند برای کنکور امار زیستی باشد به احتمال زیاد آشنا نیستی
و گرنه حتی اگر قیمت های مذکور به یک سوم هم کاهش می یافت حاضر نبودی وقتت را چنین هایی صرف کنی
در انجمن امار زیستی این سایت صد ها خط راهنمایی در رابطه با کنکور امار زیستی تایپ کردم
کمی وقت بگذار و نوشته های من رو بخوان .

rahele.t

New member
واسه طرح که از کتاب مونتگمری میخونین، فقط کافیه فصلهایی که تو دوره کارشناسی خوندینو بخونین. بقیش واسه اطلاعات بیشتره که بعد کنکور میتونین مطالعه شون کنین. اگه کتاب پیام نور رو دیده باشین که مولفش دکتر شاهکار هستن منطبق بر همین کتابه فقط خلاصه تره. من چک کردم تقریبا تمام تمرینات طرح پیام نور گزیده ای از تمرینات مونتگمریه.

parasto104

New member
سلام دوستان
من خیلی نگران خودم هستم
من باید دانشگاه برم برای همین وقت کمتری برای خوندن دارم
مثلا شنبه از ۷ صبح تا ۵ عصر دارم و ۴ روز دیگه هم صبح دانشگاه هستم
تقریبا هر روز فقط نصف روز وقت برای خوندن دارم
البته این روال فقط تا آخر دی هست
بنظر شما با این وقت میشه نتیجه خوب گرفت و مشهد یا تهران قبول شد؟

mgholyan

New member
خدايا هم درسا سخته هم خوندن سخته...انگيزه و علاقه هم هست ولي نميدونم چرا فشار خودشو نمياره!!!من از روزي 3 ساعت بيشتر نميتونم بخونم.فعلا واسه اينكه پايم قوي شه مباني احتمال وآمار دكتر پارسيانو ميخونم تقريبا داره تموم ميشه...
ازدست خودم خيلي ناراحتم ازونجايي كه تو يه هم پشتيبان آموزشي بچهاي كنكوري دبيرستاني هستم خيلي از خودم خجالت ميكشم كه حرفايي رو كه واسه اونا ميزنم يك دهمشو خودم اجرا ميكنم...

atiarbab

New member
[رصد درس اول 40.00
تعداد پاسخ صحیح درس اول 4
تعداد پاسخ غلط درس اول 0
تعداد سوال پاسخ نداده درس اول 6
درصد درس دوم 45.00
تعداد پاسخ صحیح درس دوم 10
تعداد پاسخ غلط درس دوم 3
تعداد سوال پاسخ نداده درس دوم 7
درصد درس سوم 34.17
تعداد پاسخ صحیح درس سوم 17
تعداد پاسخ غلط درس سوم 10
تعداد سوال پاسخ نداده درس سوم 13
درصد درس چهارم 25.00
تعداد پاسخ صحیح درس چهارم 13
تعداد پاسخ غلط درس چهارم 9
تعداد سوال پاسخ نداده درس چهارم 18
درصد درس پنجم .00
تعداد پاسخ صحیح درس پنجم 0
تعداد پاسخ غلط درس پنجم 0
تعداد سوال پاسخ نداده درس پنجم 0
درصد درس ششم .00
تعداد پاسخ صحیح درس ششم 0
تعداد پاسخ غلط درس ششم 0
تعداد سوال پاسخ نداده درس چهارم1 0
درصد درس هفتم .00
تعداد پاسخ صحیح درس هفتم 0
تعداد پاسخ غلط درس هفتم 0
تعداد سوال پاسخ نداده درس پنجم1 0
درصد درس هشتم .00
تعداد پاسخ صحیح درس هشتم 0
تعداد پاسخ غلط درس هشتم 0
تعداد سوال پاسخ نداده درس ششم 0
درصد درس نهم .00
تعداد پاسخ صحیح درس نهم 0
تعداد پاسخ غلط درس نهم 0
تعداد سوال پاسخ نداده درس هفتم 0
سهمیه ازاد
نمره 102
نمره آخرین فرد پذیرفته شده در سهمیه آزاد 102.50
نتیجه مردود
دانشگاه
رتبه در سهمیه 135
رتبه در کل 135

atiarbab

New member
چه صفحه بی روحیه ای. درس خوندن همینه یه چند وقت رو فرمی یه چند وقت نیستیی هرروز صبح که از خواب بیدار میشی از خدا بخواه تو درس خوندن کمکت کنه. مطمئن باشین همه قبول میشیم صد درصد اگه خدا بخواد و تلاش کنیم

Immortal

New member
واسه طرح که از کتاب مونتگمری میخونین، فقط کافیه فصلهایی که تو دوره کارشناسی خوندینو بخونین. بقیش واسه اطلاعات بیشتره که بعد کنکور میتونین مطالعه شون کنین. اگه کتاب پیام نور رو دیده باشین که مولفش دکتر شاهکار هستن منطبق بر همین کتابه فقط خلاصه تره. من چک کردم تقریبا تمام تمرینات طرح پیام نور گزیده ای از تمرینات مونتگمریه.

اگر این جوریه که خیلی خوبه کاشکی زودتر از شما می پرسیدم چون واقعا حجم سنگینی داره و خیلی زیاده......ایشالا از این به بعد فقط فصل هایی رو که توی کارشناسی خوندم می خونم که از روی کتاب پیام نور بهمون درس دادن.....خیلی ممنون.

Immortal

New member
سلام دوستان
من خیلی نگران خودم هستم
من باید دانشگاه برم برای همین وقت کمتری برای خوندن دارم
مثلا شنبه از ۷ صبح تا ۵ عصر دارم و ۴ روز دیگه هم صبح دانشگاه هستم
تقریبا هر روز فقط نصف روز وقت برای خوندن دارم
البته این روال فقط تا آخر دی هست
بنظر شما با این وقت میشه نتیجه خوب گرفت و مشهد یا تهران قبول شد؟

نگران نباش پرستو خانوم نمی خوام دل گرمی الکی بهت بدم منتها اگر واقعا تلاش کنی و هدفت قبولی باشه مطمئن باش این اتفاق می افته چون با بیشترین تمرکز و تلاشت براش زحمت می کشی.
فکر می کنی چرا کسایی هستند که شاید سال سومشون باشه دارن امتحان ارشد می دن ولی قبول نمی شن؟
پیوستگی در کار خیلی مهم مطمئن باش زمان کم نمیاری یعنی مشکل اکثره بچه ها زمان نیست بلکه تلاش و زحمت پیوسته است که کمتر کسی داره و قبولی کنکور برای این آدماست پس نگران زمان نباش.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: rahele.t

NOVA*

New member
سلام بچه ها تو رو خدا بیایین درست و حسابی گزارش بدین آدم یه ذره وارد حس رقابت شه بشینه بخونه من که خیلی تنبلم از هفته پیش که شروع کردم فقط فصل توابع ریاضیو خوندم و فصل اول نمونه که تعریفیه همینو بس.امروزم که اول هفته هست هیچی نخوندم.
خدا آخر عاقبتمو به خیر کنه:13:

simin30

New member
سلام به همه دوستاي عزيزم و خوش آمد گويي به همه دوستاي جديد
من هم مشغول خوندنم و تقريبا راضي از نحوه خوندنم.آخر هر ماه گزارش ميدم. برام انگيزه بيشتري ايجاد ميكنه چون اونطوري بايد چندتا كتاب رو كه از اول ماه مشخص كردم رو تا پايان ماه تموم كنم وبعد گزارش بدم كه همون طور كه گفتم اين روش انگيزمو بيشتر ميكنه.( اگر روشهاي خوندنمون يكي بود حتمن مشخص ميكرديم كه تا پايان ماه كدوم كتابارو تموم كنيم و بعد با هم وارد رقابت ميشديم كه كي به برنامه عمل كرده. ولي خوب نحوه درس خوندنامون فرق داره)
در ضمن من اگر بخوام زود به زود گزارش بدم ذهنم تمامن درگير اين موضوع ميشه و.... چكار كنم نميتونم همزمان چند كارو با هم انجام بدم:wacsmiley:

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا