بدو بدو لزگی اومده (پست اول را بخوانید )

لبخند

New member
هههههه آخه تعویض سیم کارت چه ربطی به برنامه های داخل گوشی داره :5: شما گوشیت احتمالا جی ال ایکس نیست :riz481:

نه گوشیم سونیexperia jمنم نمیدونم اصن چرا اینجور شده....اعصابم بهم ریخنه از تنظیماتشم زیاد سر در نمیارم.فک کنم باید یه ورژن دیگشو دانلود کنم.این انگار غیر فعال شده.

mf2009

New member
نه گوشیم سونیexperia jمنم نمیدونم اصن چرا اینجور شده....اعصابم بهم ریخنه از تنظیماتشم زیاد سر در نمیارم.فک کنم باید یه ورژن دیگشو دانلود کنم.این انگار غیر فعال شده.
نه شما ورژن دیگش رو دانلود نکن فهمیدم مشکلتون چیه شما تاریخ گوشیتون رو ببرید به یک سال قبل درست میشه تاریخ گوشیتون به هم ریخته

jirjirak

New member
ممنون mf عزیز مشکل من این بود که فکر میکردم مثل مهارت 1 معنی کامل نه لغت واسه همین اصلا وارد دیکشنری نمیکردم !!!!!!!!!!!!! بی یقتیه دیگه

parastar tbz

New member
چند تا از برنامه ها رو دانلود کردم .ولی وقتی بازشون میکنم یه اخطار میده و تو لپ تاپم باز نمیشه .چرا ؟؟؟؟

pirayesh2012

New member
سلام. mfخسته نباشید منم هر چی دانلود میکنم باز نمیشه ممنون میشم اگر برام ایمیلشون کنین. kh.pirayesh2012@yahoo.com

- - - Updated - - -

سلام. mfخسته نباشید منم هر چی دانلود میکنم باز نمیشه ممنون میشم اگر برام ایمیلشون کنین. kh.pirayesh2012@yahoo.com

fatima.khosravi

New member
سلام با عرض شرمندگی برای من هم باز نمیشه اگه براتون زحمتی نیست واسه من هم ایمیل کنید ممنون

mf2009

New member

- - - Updated - - -

سلام شما دانلود میکنید باز نمیشه مشکل از دانلودتون نیست که طبق فیلم اموزشی عمل کنید مشکلتون حل نشد بگید

- - - Updated - - -

من مهارت 2 رو چند روزه باید تموم کنم جناب mf ?:dadad4:
روزی چند تا لغت میخونید ؟

ZOT

New member
سلام طبق فیلم شما اون شماره سریال رو برای اضافه کردن مهارتها چطور و از کجا میارید من تو این قسمت مشکل دارم میشه راهنمایی کنید مرسی

بالا