نظرات شرکت کنندگان در مورد آزمون ارشد مامایی 2 تیر 91

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

sud

New member
بچه ها سال قبل درصداي اصلي من كه اومد خيلي پاييين ترشداين موضوع نگرانم ميكنه

somayeh mo

New member
راست می گی واقعا خیالشون راحته:65d6a5d6s:.چه طور درصدات پایین تر بود؟مگه طبق کلیدایی که می دن نیست؟خوب اگه اینطورم باشه واسه همه به یک نسبت پایین میاد،نظرت چیه؟:New (6):

sud

New member
lمن كليد دوم نديدم شايدكليددوم اشتباه داشتم اما بانظرتون موافقم دعا كنيد ورسم

nayere- D

New member
سلام به همگی امروز خیلی نگرانم.اگه رتبم رو در 2 ضرب کنم وای.................. .:sad:
بچه ها فکر میکنید در کل امسال درصدها و نمره ها چقدر بالاتر از پارساله؟مثلا نمره 221 پارسال که رتبش 110 شده امسال رتبه 110 نمرش تقریبا چند باید باشه؟

admin

Active member
پرسنل مدیریت
راستی بچه ها این 310 کیه؟چرا نمره های بالا به این صفحه نمیان؟:smiliess (12):
نمره 310 مامایی واقعیه هم تماس گرفته شده و هم کد رهگیری
نمرات 25 نفر اول رو اینجا میذارم ولی دیگه از من نخواین:
310
307
286
284
283
279
278
277
273
264
260
259
258
255
253
252
252
252
251
249
249
248
247
246

admin

Active member
پرسنل مدیریت
اگه گفتید اینهایی که نمره شون با هم یکسانه چطوری رتبه بندی میشن؟

amisay2012

New member
salam doostaye khobam man nomram to takhmin felan 34 shode mikham bedonam kesi hast ke tabriz avalin entekhabesh bashe lotfan age hast nomrasha vasam bezare

amisay2012

New member
parsal man nomram195 bood vali emsal nomram 242 shode aval kheyli khoshhal boodam ama hala to shahremon az mamahaie ke azmon dadam migan kheyli asoon bood haminam kheyli negaranam karde nemidoon vaghan rast migan shomaham lotfan nazaretona begid

amisay2012

New member
دوستای خوبم رتبما ÷ارسال دقیقانمیدونم .فقط یه سوال دارم واقعا ازمون اسون بود

disjermino

New member
دوستای خوبم رتبما ÷ارسال دقیقانمیدونم .فقط یه سوال دارم واقعا ازمون اسون بود

سلام عزیزم ........والا از اونجایی که من هم سال قبل کنکور دادم و هم امسال و با توجه به این موضوع که امسال خیلی بیشتر روی درسها مسلط بودم و خیلی بهتر از پا رسال دادم ولی به نظرم کنکور امسال از پا رسال سختر بود :wacsmiley: البته توی حوزه امتحانی ما هم بچه هایی بودن که کنکور امسال به نظرشون خیلی آسون بود که به نظرم 2 دسته نظر وجود داره .......:21: یا طرف انقدر وظعیتش توپه که سوال سخت و آسون براش فرقی نمیکنه و یا اونقدر نخونده که اثلا نمی تونه سوال سخت و آسون رو از هم تشخیص بده......ولی خداییش اگه کسی زبان امسال رو با سال قبل مقایسه کنه اونقدر سختر و وقتگیر بود که نشه راحتیه ناچیز درسای دیگرو یادش بمونه ........من خودم بعد از کنکور انقدر توی جو زبانش بودم که احساس میکردم کل درسارو خراب کردم.................. :j58r36j3gcr4suxymup واما سوال آقای ادمین........به نظرم هر درسی تراز مربوط به خودشو داره و کلا رتبه بندی بر اساس تراز صورت میگیره نه نمره:smiliess (12):

آخرین ویرایش:

amisay2012

New member
من با نظرشما کاملاموافقم.دقیقا مثل شما من امسال خیلی بهترازسال قبل بودم.امسال سوالات البته نه همه دروس سختربود

vb2

New member
به نظر منم خیلی سخت تر بود از پارسال منم با نظر دیس ژرنمینو موافقم کسی که نخونده میگه آسون بوده نه عزیزم منم میگم هم سخت بود هم غیر استاندارد

nayere- D

New member
سلام دوستای گلم.
ممکنه راهنمایی کنید که جنین اختصاصی رو کامل خونده بودید؟یا خلاصه خونده بودین و نکات مهم ؟ آخه بنظرم خیلی سخته.

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا