شادی 25
New member
اره ینی من عضلانیم خخخخخخخخخ
فهمیدیم بابا ههههههههههههههه:riz481:
خوب پس به سلامتی همو پیدا کردین دیگه ؟؟؟؟؟
خخخخخخخخخخ
خوبه!
من خودم اشپزي بلدم ، ايشون استراحت كنن من خودم هر روز براش راوويلي و تورتيولي درست ميكنم و بهش غذا هاي خوب ميدم!
آخه طرف باشعوره ها؟بازم هر جور خودت میدونی ولی فک میکنی به هم بیاین :tsimuzpzwoap1t9y3o7ینی ببین داره همه ی تلاششو میکنه که من منصرف شم عاغا ما با هم میسازیم اصن اختلاف کجا بود؟؟میخای بینمون تفرقه بندازی ها؟؟؟از زندگیم چی میخای؟؟
یه لحظه فردینیش کردم ههههههه
وووووووووووووویییی نه پیسی؟؟؟ااااااااااااوووووف خدا نصیبه دخدر همسایمونم نکنه چه برسه به من خخخخخخخخخخخخخخخخخخوب پس به سلامتی همو پیدا کردین دیگه ؟؟؟؟؟
خخخخخخخخخخ
نه اون مورد شما فک کنم اینطور بوده...همچین خطرناکم نیستیما
در مورد لاغرها هم درست نوشته آیا؟![]()
آخه طرف باشعوره ها؟بازم هر جور خودت میدونی ولی فک میکنی به هم بیاین :tsimuzpzwoap1t9y3o7
برو کدبانو شدی برگرد..:smilies-azardl (113
درمورد همه درست نوشته.
بد بختی اینجاستکه 99 درصد افراد جامعه نه خیلی چاق نه خیلی لاغر نه خیلی عضلانی اند و یه چی این وسطا هستن در نتیجه اخلاقشونم یه چی این وسطاست.:13:
برو کدبانو شدی برگرد..:smilies-azardl (113
آره دختر همسایتون با اینکه کمالاتش از تو بیشتره بازم تلف میشم پاش...دیگه چه برسه به تو ..آره خدا نخواد الهی...وووووووووووووویییی نه پیسی؟؟؟ااااااااااااوووووف خدا نصیبه دخدر همسایمونم نکنه چه برسه به من خخخخخخخخخخخخخخخخخ
شما اروم باش! زيادي انرژيت بالاست! بايد ببندمت به كباب ترك!!!!
شما چرا هی آواتارت عوض میشه؟قبلی مهربونتر بودا..شما اروم باش! زيادي انرژيت بالاست! بايد ببندمت به كباب ترك!!!!
آره دختر همسایتون با اینکه کمالاتش از تو بیشتره بازم تلف میشم پاش...دیگه چه برسه به تو ..آره خدا نخواد الهی...
تو بری اونو راضیش کنی؟عمرا....تو ببینی منو بخواد میری رو هوا رایشو میزنی که نکنه گیر اون بیام گیر تو نیام.:tsimuzpzwoap1t9y3o7
اره دخی همسایمون دیدن داره ها لامصب اصن همچین بهتم میاد ها
البته شاید باز تورو ببینه پشیمون بشه باید من برم راضیش کنم
دیدی یه ذره از این معرفت مارو نداریا
تو بری اونو راضیش کنی؟عمرا....تو ببینی منو بخواد میری رو هوا رایشو میزنی که نکنه گیر اون بیام گیر تو نیام.:tsimuzpzwoap1t9y3o7
خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ یدونه ازون خوش هیکلاش برام جدا کنین بعد کنکورم بهمن ماه میام میگیرم