مطالعه گروهي ارشد آمار زيستي93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

parasto0o

New member
به سلامتی ایشالا موفق باشید.....آهان پس این طوری سوال میاد........شما چه جوری می خوندید؟
من الان دارم کل کتاب ها رو می خونم تا با مباحث آشنایی بیشتری پیدا کنم.
به نظره شما بهترین روش و مفید ترین روش برای خوندن منابع و نتیجه گیری توی آزمون چیه؟
چون منم می خوام تهران قبول شم.

من اول متن کتابامو خوندم.مفهومی.بعدش که تموم شد تست زدم.حتمن حتمن حتمن یادداشت برداری کنید چون من با همین یادداشت برداریا تونستم سوالارو بزنم.
رو زبان هم حساب ویژه باز کنید

Immortal

New member
من اول متن کتابامو خوندم.مفهومی.بعدش که تموم شد تست زدم.حتمن حتمن حتمن یادداشت برداری کنید چون من با همین یادداشت برداریا تونستم سوالارو بزنم.
کتاب های تستی که زدید چیا بودن؟
هر مبحثی رو که می خوندید تستش رو می زدید یا این که وقتی کتاب رو می خوندید تست می زدید؟

parasto0o

New member
کتاب های تستی که زدید چیا بودن؟
هر مبحثی رو که می خوندید تستش رو می زدید یا این که وقتی کتاب رو می خوندید تست می زدید؟

تستایی که میزدم فقط کنکورای سالای پیش بود.
کتابامو که تموم کردم تستارو زدم.
1.تستهای آمار پردازش انتشارات فزهنگ ج دوم2.مجموعه سوالات کنکور ارشد و دکتری آمار زیستی

SEM

New member

آقاییون و خانمهایی که دارید واسه کنکور سال بعد آماده میشید!!!
خوب به حرف های دوست خوبمون گوش کنید.....
واقعا تجربیات ارزشمندی دارن که میتونید ازشون استفاده کنید

parasto0o

New member
آقاییون و خانمهایی که دارید واسه کنکور سال بعد آماده میشید!!!
خوب به حرف های دوست خوبمون گوش کنید.....
واقعا تجربیات ارزشمندی دارن که میتونید ازشون استفاده کنید

دوستمون لطف دارن..ممنونم.

Immortal

New member
تستایی که میزدم فقط کنکورای سالای پیش بود.
کتابامو که تموم کردم تستارو زدم.
1.تستهای آمار پردازش انتشارات فزهنگ ج دوم2.مجموعه سوالات کنکور ارشد و دکتری آمار زیستی

خیلی لطف کردی جواب سوالام رو دادی برات ارزوی موفقیت دارم:smiliess (3):

sanaz-omidi

New member
slm doste aziz,ketab amar riazi parsian behtare,be nazre man age ye ketab ro khob bekhoni behtar az ine ke khodet ro ba ketabhay mokhtalef sar dar gom koni,albate ketabe amar riazi Dr behbodian ham ketab ghabele fahmi hast in do ketab ro bekhoni natijeh migiri.mn bra arshd ketab modaresan sharif ro khundam kheili mofid bud.

parasto104

New member
سلام
راهنمایی دوست عزیز ""parasto0o"" خیلی مفید هست
ممنون از راهنمایی هاتون

sts92

New member
سلام
دوستان پرتلاش
این مدت نبودم
هیچ خبری نیست از دوستان
هنوز شروع نکردید
مثل من
یا نمیخواید رو کنید

nerci

New member
من شروع کردم،فعلا دارم زبان میخونم تا آخر شهریور.
از اول مهر کنارش بقیه درسا هم میخونم.

mw.ashel

New member
11245972428333515575.jpg

atiarbab

New member
با سلام
اگه خدا بخواد از ریاضی و زبان شروع کزدم بر نامه هفتگی بقیه چیه؟

rahele.t

New member
سلام عطیه جان هر کسی با برنامه خودش پیش میره. شرایط همه یجور نیست. بنظر من در کنار ریاضی و زبان، آمار مقدماتی (بهبودیان یا باتاچاریا) رو هم شروع کن. معمولا از اول مهر تاپیکای مطالعه گروهی شلوغتر میشه. تو ادامه بده. موفق باشی.

safoo

New member
بچه ها من اسمم ذخیره رشته آمار زیستی بین الملل بهشتی در اومده کسی اطلاعاتی داره راجع بهش؟

parasto104

New member
سلام
من از دو هته قبل تصمیم جدی گرفتم برای خوندن اما شرایط اجباری و اهمیت زیاد ندادن خودم باعث شد تا امروز فقط زبان رو شروع کرده باشم
اما هر روز مصمم تر هستم برای خوندن چون قبول شدن ارشد آمار زیستی و تحصیل کردن این رشته از علاقه های مهم زندگیم هستن که برای رسیدن بهشون تمام تلاشم رو میکنم تا بهشون برسم
یه سوال داشتم از دوستان : اگه آمار مقدماتی بهبودیان و احتمال رو با هم شروع کنم بهتره یا اول آمار مقدماتی رو کامل بخونم بعد برم سراغ احتمال؟؟
و همچنین برای نمونه 1 و 2 چطوری بهتره؟؟

parasto0o

New member
سلام
من از دو هته قبل تصمیم جدی گرفتم برای خوندن اما شرایط اجباری و اهمیت زیاد ندادن خودم باعث شد تا امروز فقط زبان رو شروع کرده باشم
اما هر روز مصمم تر هستم برای خوندن چون قبول شدن ارشد آمار زیستی و تحصیل کردن این رشته از علاقه های مهم زندگیم هستن که برای رسیدن بهشون تمام تلاشم رو میکنم تا بهشون برسم
یه سوال داشتم از دوستان : اگه آمار مقدماتی بهبودیان و احتمال رو با هم شروع کنم بهتره یا اول آمار مقدماتی رو کامل بخونم بعد برم سراغ احتمال؟؟
و همچنین برای نمونه 1 و 2 چطوری بهتره؟؟

دوتی اولیو باهمم بخونی مشکل ایجاد نمیکنه،اول نمونه 1بخون بعد نمونه 2،چون2ادامه یکه

Immortal

New member
بچه ها من دارم رگرسیون رو از روی سنفورد وایزبرگ (ترجمه دکتر حسین علی نیرومند) می خونم به نظر کتاب خوبی باشه شما پیشنهاد بهتر ندارید به نظرتون همین کتاب خوبه کنارش لازم نیست کتاب دیگه ای هم بخونم؟

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا