نظرات شرکت کنندگان کنکور ارشد آمار زیستی خرداد 92

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

کرهانی

New member
آخه من ریاضی 60%
امار کاربردی 50%
نظری 37%
و زبان 8%-:14:
حرص خوردن نداره عایا؟

Minaa.Gh

New member
آخه من ریاضی 60%
امار کاربردی 50%
نظری 37%
و زبان 8%-:14:
حرص خوردن نداره عایا؟
زیاد حرص نخور خانومی‏!‏ این درصد ها توی وزارت علوم جواب میده‏!‏ من سال قبل توی آمارزیستی درصدهام بهتر از درصدهای شما بود ولی قبول نشدم‏!‏ درصدهاتو باید بالاتر ببری‏!‏
موفق باشی

mortezahaji

New member
سلام البته با اجازه آقای کیانی
در دانشگاه همدان هم برنامه دروس آمار زیستی مانند دانشگاه مشهد است یعنی در آمار زیستی 1 مروری بردروس کاربردی دوره لیسانس است در آمار زیستی 2، 15 فصل اول کتاب نتر تدریس می شود و در آمار زیستی 3 از فصل 15 تا 30 کتاب نتر تدریس می شود فقط اینکه در دانشگاه همدان آمار زیستی 1 و 2 همزمان در ترم یک به دانشجویان ارائه می شود
سلام . اما تو چارت داخل سایت هر کدوم مربوط به ترم مجزاییست
میشه دروس ترم اول و منابعشونو بگید لطفا؟

Minaa.Gh

New member
یادمه دقیقا پارسال من همین حس و حال خانم کرهانی رو داشتم‏!‏ با خودم میگفتم درصدهام که خوب بود پس چرا نشد‏!‏‏!‏‏!‏‏!‏ خیلی حس عجیب و آزاردهنده ای هستش‏!‏ بهتره فقط به قبولی سال بعد فکر کنند‏!‏ من چون دختر حساسی هستم این حس ناراحتی وانتظارقبولی داشتن منو رها نکرد‏!‏ بهتره دیگه بهش فکر نکنن‏ و کم کم خوندن و برنامه ریزی برای درس رو شروع کنن‏!‏ و مطمئن باشن که سال دیگه با یکم تلاش و پشتکار قبولند‏!‏

biosta

Well-known member
سلام البته با اجازه آقای کیانی
در دانشگاه همدان هم برنامه دروس آمار زیستی مانند دانشگاه مشهد است یعنی در آمار زیستی 1 مروری بردروس کاربردی دوره لیسانس است در آمار زیستی 2، 15 فصل اول کتاب نتر تدریس می شود و در آمار زیستی 3 از فصل 15 تا 30 کتاب نتر تدریس می شود فقط اینکه در دانشگاه همدان آمار زیستی 1 و 2 همزمان در ترم یک به دانشجویان ارائه می شود

سال پیش گفته بودید ، الان یادم آمد:rose:

Minaa.Gh

New member
سلام دوستان دیروز رفتم ثبت نام کردم.
کلاسامونم از 30 شهریور شروع میشه به گفته خودشون.
نمره بچه ها هم که قبول شده بودند مشهد هنگام ثبت نام زده بودن تو پرونده ها. من 185.5 شده بودم.خوب شد حداقل نمرمونو فهمیدیم.تا بعدش درصدا ورتبه هامون بیاد ببینیم چیکار کردیم.
گرچه دیگه الان مهم نیست چون مهمتر اینه الان که، خوب درس بخونیم تو دانشکدمون و ازمون راضی باشن. این دیگه مهمه از الان.
امیدوارم بتونم دانشجوی خوبی برای گروهمون باشم تو درسام و کارام از خدا میخوام اینطور باشه واقعا.

به سلامتی‏^‏‏_‏‏^‏ ایشالا دانشجوی نمونه باشید ... و همیشه موفق و پیروز.
این روزها روزهای آخری هستش که من زیاد میام تو انجمن‏(‏: به قول دوستان : بودن در اینجا کمتر و کمتر خواهد شد.
کم کم با شروع شدن کلاسها ما باید تلاشمون رو برای آینده ای بهتر دوچندان کنیم .چه اونها که امسال قبول شدن و چه اونهایی که قبول نشدن‏!‏
برای همه آرزوی موفقیت و سربلندی در تمام مراحل زندگی رو دارم ...

mm2000

New member
سلام . اما تو چارت داخل سایت هر کدوم مربوط به ترم مجزاییست
میشه دروس ترم اول و منابعشونو بگید لطفا؟

بله تو چارت سایت جدا زده ولی تو چند سال اخیر به این شکل ارائه می دهند تا ترم 3 و 4 حجم درسا کمتر بشه بچه ها بتوونند رو پایان نامه کار کنند
برنامه ترم یک
آمار زیستی 1 منبع خاصی معرفی نمی شود ومطالبی که خود دانشجوها تمایل به طرح در می بینند یا خود استاد لزوم به تدریس می بینند ارائه می شود
آمار زیستی 2 12 تا 15 فصل اول کتاب نتر
اصول و روشهای اپیدمیولوژی کتاب گوردیس
روش تحقیق منبع معرفی نمی شود خود استاد
استنباط آمار زیستی کتاب دکتر پارسیان و کسلا
استفاده از کامپیوتر در تحلیل داده ها (آموزش نرم افزارهای stata و sas)

mortezahaji

New member
بله تو چارت سایت جدا زده ولی تو چند سال اخیر به این شکل ارائه می دهند تا ترم 3 و 4 حجم درسا کمتر بشه بچه ها بتوونند رو پایان نامه کار کنند
برنامه ترم یک
آمار زیستی 1 منبع خاصی معرفی نمی شود ومطالبی که خود دانشجوها تمایل به طرح در می بینند یا خود استاد لزوم به تدریس می بینند ارائه می شود
آمار زیستی 2 12 تا 15 فصل اول کتاب نتر
اصول و روشهای اپیدمیولوژی کتاب گوردیس
روش تحقیق منبع معرفی نمی شود خود استاد
استنباط آمار زیستی کتاب دکتر پارسیان و کسلا
استفاده از کامپیوتر در تحلیل داده ها (آموزش نرم افزارهای stata و sas)
میشه اسم دقیق کتابا رو بگید؟
راستی کلیات پزشکی کوو؟

آخرین ویرایش:

yekta_63

New member
این تعهد محضری چیه و از کجا باید بگیریم؟

داخل تاپیک سوالات رایج ثبت نام تو یکی از پستا فرم رو گذاشتند از اونجا دانلود کنید و با یه مدارکی از خودتون و ضامن ببرید از این دفتر اسناد رسمی ها و برا ثبت نام و گرفتن خوابگاه که رفتین تحویل بدین

mortezahaji

New member
این تعهد محضری چیه و از کجا باید بگیریم؟

داخل تاپیک سوالات رایج ثبت نام تو یکی از پستا فرم رو گذاشتند از اونجا دانلود کنید و با یه مدارکی از خودتون و ضامن ببرید از این دفتر اسناد رسمی ها و برا ثبت نام و گرفتن خوابگاه که رفتین تحویل بدین

سلام. میشه لینک بدید لطفا؟

کرهانی

New member
زیاد حرص نخور خانومی‏!‏ این درصد ها توی وزارت علوم جواب میده‏!‏ من سال قبل توی آمارزیستی درصدهام بهتر از درصدهای شما بود ولی قبول نشدم‏!‏ درصدهاتو باید بالاتر ببری‏!‏
موفق باشی

آخ مرسی مینا جان
اینجوری حالم بهتر شد که حداقل افسوس نخورم
واسه علوم چون ترم آخر بودم و همش پروژه داشتم نخوندم اما الان از دیروز شروع کردم

کرهانی

New member
یادمه دقیقا پارسال من همین حس و حال خانم کرهانی رو داشتم‏!‏ با خودم میگفتم درصدهام که خوب بود پس چرا نشد‏!‏‏!‏‏!‏‏!‏ خیلی حس عجیب و آزاردهنده ای هستش‏!‏ بهتره فقط به قبولی سال بعد فکر کنند‏!‏ من چون دختر حساسی هستم این حس ناراحتی وانتظارقبولی داشتن منو رها نکرد‏!‏ بهتره دیگه بهش فکر نکنن‏ و کم کم خوندن و برنامه ریزی برای درس رو شروع کنن‏!‏ و مطمئن باشن که سال دیگه با یکم تلاش و پشتکار قبولند‏!‏

دقیقا منم
من از سر جلسه پاشدم فکر می کردم قبولم
فعلا دنبال اینم هم کار پیداکنم هم بخونم واسه ارشد

- - - Updated - - -

راستی منابع علوم واسه سال 93 عوض شده؟:shocked:

dadasalar

New member
سلام با اجازه ریس گلمون بیو
دوستان ما ی استاد داشتیم در مقطع کارشناسی که هی به ما میگفت کار عملی بگیرید و ما هیچ وقت گوش نکردیم تا درسمون تموم شد
بعد شروع کردم به انجام پروژه دانشجویی که تازه فهمیدم هیچی از درسها رو یاد نگرفتیم چون فقط تئوری بود
الان بعد چند سال کم کم شروع کردم به انجام پروژه های اصلاح خط تولید و بازدهی های بالا و ... که اگه ریا نباشه یکی شون طرح کشوریه!!!
اینا همه یعنی اینکه درسته ارشد میخونید و نرم افزارم بلدید اما اما اما نترسید و وارد کار عملی بشید اگر تا حالا نشدید....
از هم شهریای من بودن که توی دانشگاه علامه بود اما بعد انجام پروژه کارشناسیش الان پروژه ارشد خودش و دوستشم آورده که انجام بدم.بگید خب
موفق باشید

آخرین ویرایش:

mortezahaji

New member
سلام با اجازه ریس گلمون بیو
دوستان ما ی استاد داشتیم در مقطع کارشناسی که هی به ما میگفت کار عملی بگیرید و ما هیچ وقت گوش نکردیم تا درسمون تموم شد
بعد شروع کردم به انجام پروژه دانشجویی که تازه فهمیدم هیچی از درسها رو یاد نگرفتیم چون فقط تئوری بود
الان بعد چند سال کم کم شروع کردم به انجام پروژه های اصلاح خط تولید و بازدهی های بالا و ... که اگه ریا نباشه یکی شون طرح کشوریه!!!
اینا همه یعنی اینکه درسته ارشد میخونید و نرم افزارم بلدید اما اما اما نترسید و وارد کار عملی بشید اگر تا حالا نشدید....
از هم شهریای من بودن که توی دانشگاه علامه بود اما بعد انجام پروژه کارشناسیش الان پروژه ارشد خودش و دوستشم آورده که انجام بدم.بگید خب
موفق باشید
چشم
آقا امروز به بهانه شما ما یه حرمیم رفتیم
البته سلام همه بچه های انجمن و رسوندم
هرچند خیلی هم به حرف من گوش نمی کنه

(انجمن sas یادتون نره)

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا