mortezahaji
New member
مشهد . چند ساعت راهه؟شما اهل کجا هستی ؟
فردا اگه انشالله عمری بود برات کامل اطلاعات میگیرم از معاونت دانشجویی!!!
از یه نفر بپرس که از همه چی خبر داره لطفا
مشهد . چند ساعت راهه؟شما اهل کجا هستی ؟
فردا اگه انشالله عمری بود برات کامل اطلاعات میگیرم از معاونت دانشجویی!!!
من امروز رفتم دانشگاه شیراز ثبت نام کردم .کلاسای ما از 8مهر شروع میشه
سلام دوستان دیروز رفتم ثبت نام کردم.
کلاسامونم از 30 شهریور شروع میشه به گفته خودشون.
نمره بچه ها هم که قبول شده بودند مشهد هنگام ثبت نام زده بودن تو پرونده ها. من 185.5 شده بودم.خوب شد حداقل نمرمونو فهمیدیم.تا بعدش درصدا ورتبه هامون بیاد ببینیم چیکار کردیم.
گرچه دیگه الان مهم نیست چون مهمتر اینه الان که، خوب درس بخونیم تو دانشکدمون و ازمون راضی باشن. این دیگه مهمه از الان.
امیدوارم بتونم دانشجوی خوبی برای گروهمون باشم تو درسام و کارام از خدا میخوام اینطور باشه واقعا.
من یک سوالل داشتم
برای درس روشهای آمار زیستی 1 معمولا چه کتاب یا کتابهایی رو معرفی می کنند؟
مشهد . چند ساعت راهه؟
از یه نفر بپرس که از همه چی خبر داره لطفا
کسایی که رفتن ثبت نام کردن میدونیین این تعهد محضری که در سوالات رایج ثبت نام بچه ها ازش حرف میزدن شامل همه میشه یا نه؟مثلا اگه خوابگاه بخوایم باید اون تعهدو ببریم؟
سلام چشم حتما فردا می خوام برم سعدی واسه یه کتاب حتما میرم بجای شما زیارتسلام به شرطی که یه زیارت از طرف ما برید حرم آقا علی ابن موسی الرضا میگم بهت::ad54ad:
زمان ما !!! با اتوبوس که میامدیم 10 صبح سوار میشدیم فردا 4-5 صبح مشهد بودیم(بسته به سرعت حرکت) حرکت از مشهد هم ساعت 2 که فراش ساعت 8 صبح ترمینال همدان میزارنت زمین.
الان با معاونت دانشجویی تماس گرفتم مسئول امور خوابگاه ها گفت تا یک هفته دیگه مشخص میشه که میتونیم خوابگاه بدیم یا نه!!!!ا
اگه هم نشه گفت خوابگاه خصوصی داریم که معرفی میکنیم برید اونجا دادا
اگه نشد هم بیا بریم خونه ما!! اصلا میخای نیا من اینجا بجات درس میخونم و نمره ها رو برات میفرستم!! اصلا ولش کن من میام مشهد ..... پرتغال فروش کجا رفت؟؟؟:thanks:
:4d564ad6:
زیارت یادت نره
من دانشگاه شیراز که ثبت نام کردم گفتند تعهد محضری شامل همه والزامی هست .برای گرفتن خوابگاه باید حتما تعهد محضری ببری وبرای وام تحصیلی نیز همین طور.باید روزی که برا گرفتن خوابگاه بری تعهد همرات باشهکسایی که رفتن ثبت نام کردن میدونیین این تعهد محضری که در سوالات رایج ثبت نام بچه ها ازش حرف میزدن شامل همه میشه یا نه؟مثلا اگه خوابگاه بخوایم باید اون تعهدو ببریم؟
این تعهد محضری چیه و از کجا باید بگیریم؟من دانشگاه شیراز که ثبت نام کردم گفتند تعهد محضری شامل همه والزامی هست .برای گرفتن خوابگاه باید حتما تعهد محضری ببری وبرای وام تحصیلی نیز همین طور.باید روزی که برا گرفتن خوابگاه بری تعهد همرات باشه
این تعهد محضری چیه و از کجا باید بگیریم؟من دانشگاه شیراز که ثبت نام کردم گفتند تعهد محضری شامل همه والزامی هست .برای گرفتن خوابگاه باید حتما تعهد محضری ببری وبرای وام تحصیلی نیز همین طور.باید روزی که برا گرفتن خوابگاه بری تعهد همرات باشه
سلام به شرطی که یه زیارت از طرف ما برید حرم آقا علی ابن موسی الرضا میگم بهت::ad54ad:
زمان ما !!! با اتوبوس که میامدیم 10 صبح سوار میشدیم فردا 4-5 صبح مشهد بودیم(بسته به سرعت حرکت) حرکت از مشهد هم ساعت 2 که فراش ساعت 8 صبح ترمینال همدان میزارنت زمین.
الان با معاونت دانشجویی تماس گرفتم مسئول امور خوابگاه ها گفت تا یک هفته دیگه مشخص میشه که میتونیم خوابگاه بدیم یا نه!!!!ا
اگه هم نشه گفت خوابگاه خصوصی داریم که معرفی میکنیم برید اونجا دادا
اگه نشد هم بیا بریم خونه ما!! اصلا میخای نیا من اینجا بجات درس میخونم و نمره ها رو برات میفرستم!! اصلا ولش کن من میام مشهد ..... پرتغال فروش کجا رفت؟؟؟:thanks:
:4d564ad6:
زیارت یادت نره
سلام البته با اجازه آقای کیانیکاملا" بستگی به گروه و مدرس داره
در دانشگاه هایی مثل همدان و بهشتی و چند دانشگاه دیگر
در امار زیستی 1 مباحثی که بایستی در آمار زیستی 2 بیان کنند گفته می شود ( یعنی 15 فصل اول کتاب نتر )
و در آمار زیستی 2 ، 15 فصل دوم کتاب نتر بیان می شود .
و در آمار زیستی 3 یک سری درس دیگر به تشخیص گروه آموزش داده می شود .
در دانشگاه هایی مثل مشهد ، در امار زیستی یک بیشتر به مرور بعضی فصول دروس کاربردی دوره ی لیسانس پرداخته می شود
و در آمار زیستی 2 ، 15 فصل اول نتر که رگرسیون هست بیان می شود
و در آمار زیستی 3 ، 15 فصل دوم ( 15-30 ) نتر که طرح آزمایشها هست بیان می شود .