نظرات شرکت کنندگان کنکور ارشد آمار زیستی خرداد 92

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

adoh

New member
من یک سوالل داشتم
برای درس روشهای آمار زیستی 1 معمولا چه کتاب یا کتابهایی رو معرفی می کنند؟

m b l

New member
من امروز رفتم دانشگاه شیراز ثبت نام کردم .کلاسای ما از 8مهر شروع میشه

hsbabr2012

New member
سلام دوستان دیروز رفتم ثبت نام کردم.
کلاسامونم از 30 شهریور شروع میشه به گفته خودشون.
نمره بچه ها هم که قبول شده بودند مشهد هنگام ثبت نام زده بودن تو پرونده ها. من 185.5 شده بودم.خوب شد حداقل نمرمونو فهمیدیم.تا بعدش درصدا ورتبه هامون بیاد ببینیم چیکار کردیم.
گرچه دیگه الان مهم نیست چون مهمتر اینه الان که، خوب درس بخونیم تو دانشکدمون و ازمون راضی باشن. این دیگه مهمه از الان.
امیدوارم بتونم دانشجوی خوبی برای گروهمون باشم تو درسام و کارام از خدا میخوام اینطور باشه واقعا.

biosta

Well-known member
سلام دوستان دیروز رفتم ثبت نام کردم.
کلاسامونم از 30 شهریور شروع میشه به گفته خودشون.
نمره بچه ها هم که قبول شده بودند مشهد هنگام ثبت نام زده بودن تو پرونده ها. من 185.5 شده بودم.خوب شد حداقل نمرمونو فهمیدیم.تا بعدش درصدا ورتبه هامون بیاد ببینیم چیکار کردیم.
گرچه دیگه الان مهم نیست چون مهمتر اینه الان که، خوب درس بخونیم تو دانشکدمون و ازمون راضی باشن. این دیگه مهمه از الان.
امیدوارم بتونم دانشجوی خوبی برای گروهمون باشم تو درسام و کارام از خدا میخوام اینطور باشه واقعا.

دوماه پیش که رفتم پیش مدیر گروه امار زیستی مشهد به آقای دکتر اسمائیلی گفتم که آقای بنکچی آمار زیستی اینجا ( مشهد ) قبول میشه ،
بهم گفتند که پس یک قبولی دکتری دیگه هم داریم .
( آقای بنکچی چند سالی هست که با گروه آمار زیستی در ارتباط هست )
آقای بنکچی سطح سوالات و رقابت تو کنکور دکتری را می دانم پس می گویم اگر شما کمتر از سه ماه دیگه که کنکور دکتری هست اجازه داشتید شرکت کنید
جزو دوبرابر ظرفیت قبول خواهید بود، وهنوز دروس ارشد را نخونده لااقل الان به مرحله ی مصاحبه می رفتید .

biosta

Well-known member
من یک سوالل داشتم
برای درس روشهای آمار زیستی 1 معمولا چه کتاب یا کتابهایی رو معرفی می کنند؟

کاملا" بستگی به گروه و مدرس داره
در دانشگاه هایی مثل همدان و بهشتی و چند دانشگاه دیگر
در امار زیستی 1 مباحثی که بایستی در آمار زیستی 2 بیان کنند گفته می شود ( یعنی 15 فصل اول کتاب نتر )
و در آمار زیستی 2 ، 15 فصل دوم کتاب نتر بیان می شود .
و در آمار زیستی 3 یک سری درس دیگر به تشخیص گروه آموزش داده می شود .

در دانشگاه هایی مثل مشهد ، در امار زیستی یک بیشتر به مرور بعضی فصول دروس کاربردی دوره ی لیسانس پرداخته می شود
و در آمار زیستی 2 ، 15 فصل اول نتر که رگرسیون هست بیان می شود
و در آمار زیستی 3 ، 15 فصل دوم ( 15-30 ) نتر که طرح آزمایشها هست بیان می شود .

biosta

Well-known member

...
شما در جریان برنامه هفتگی ورودی های امسال آمار زیستی هستید؟؟؟
یعنی می دونی هفته ای چند روز و چه روزهایی دارن؟؟؟

ترم اول به علت این که واحد های زیادتری و دروس زیادتری را نسبت به ترم های دیگر دارید
و این که خود گروه بدون مشورت از شما روزهای را تعیین می کند
نمی توان گفت که چقدر پراکنده هست ساعات و در چند روز خاص هست .
اما از ترم اول به بعد که تعداد دروس کاهش می یابد می توان با گروه هماهنگ کرد که کلاسها را در سه روز یاحتی 2 روز برگزار کنند .

اما بایستی در نظر داشت که سیاست کلی دانشگاه های علوم پزشکی چنین هست که شما دانشجوی تحصیلات تکمیلی هستید و بایستی تمام وقت در اختیار گروه باشید .
یعنی اگر ترم های دو و سه گروه برای ساعات و روزها مساعدت و همکاری صورت نگرفت ، دیگر کم لطفی شان بوده و گریزی نیست .

dadasalar

New member
مشهد . چند ساعت راهه؟
از یه نفر بپرس که از همه چی خبر داره لطفا

سلام به شرطی که یه زیارت از طرف ما برید حرم آقا علی ابن موسی الرضا میگم بهت::ad54ad:
زمان ما !!! با اتوبوس که میامدیم 10 صبح سوار میشدیم فردا 4-5 صبح مشهد بودیم(بسته به سرعت حرکت) حرکت از مشهد هم ساعت 2 که فراش ساعت 8 صبح ترمینال همدان میزارنت زمین.
الان با معاونت دانشجویی تماس گرفتم مسئول امور خوابگاه ها گفت تا یک هفته دیگه مشخص میشه که میتونیم خوابگاه بدیم یا نه!!!!ا
اگه هم نشه گفت خوابگاه خصوصی داریم که معرفی میکنیم برید اونجا دادا
اگه نشد هم بیا بریم خونه ما!! اصلا میخای نیا من اینجا بجات درس میخونم و نمره ها رو برات میفرستم!! اصلا ولش کن من میام مشهد ..... پرتغال فروش کجا رفت؟؟؟:thanks:
:4d564ad6:

زیارت یادت نره

آخرین ویرایش:

yekta_63

New member
کسایی که رفتن ثبت نام کردن میدونیین این تعهد محضری که در سوالات رایج ثبت نام بچه ها ازش حرف میزدن شامل همه میشه یا نه؟مثلا اگه خوابگاه بخوایم باید اون تعهدو ببریم؟

Sama7

New member
کسایی که رفتن ثبت نام کردن میدونیین این تعهد محضری که در سوالات رایج ثبت نام بچه ها ازش حرف میزدن شامل همه میشه یا نه؟مثلا اگه خوابگاه بخوایم باید اون تعهدو ببریم؟

تا جایی که من میدونم مربوط به همه است و ربطی به خوابگاه نداره!
برای دادن تعهدِ که در صورت اخراجی هزینه دانشگاه رو پرداخت کنی و پس از اتمام تحصیلات 1برابر زمان تحصیلت رو در اختیار وزارت بهداشت باشی :smiliess (3):

mortezahaji

New member
سلام به شرطی که یه زیارت از طرف ما برید حرم آقا علی ابن موسی الرضا میگم بهت::ad54ad:
زمان ما !!! با اتوبوس که میامدیم 10 صبح سوار میشدیم فردا 4-5 صبح مشهد بودیم(بسته به سرعت حرکت) حرکت از مشهد هم ساعت 2 که فراش ساعت 8 صبح ترمینال همدان میزارنت زمین.
الان با معاونت دانشجویی تماس گرفتم مسئول امور خوابگاه ها گفت تا یک هفته دیگه مشخص میشه که میتونیم خوابگاه بدیم یا نه!!!!ا
اگه نشد هم بیا بریم خونه ما!! اصلا میخای نیا من اینجا بجات درس میخونم و نمره ها رو برات میفرستم!! اصلا ولش کن من میام مشهد ..... پرتغال فروش کجا رفت؟؟؟:thanks:

زیارت یادت نره
سلام چشم حتما فردا می خوام برم سعدی واسه یه کتاب حتما میرم بجای شما زیارت
همون 18 ساعته که بهم گفته بودن
ممنون بازم یه هفته بلاتکلیفی
ممنون

m b l

New member
من دانشگاه شیراز که ثبت نام کردم گفتند تعهد محضری شامل همه والزامی هست .برای گرفتن خوابگاه باید حتما تعهد محضری ببری وبرای وام تحصیلی نیز همین طور.باید روزی که برا گرفتن خوابگاه بری تعهد همرات باشه

mortezahaji

New member
من دانشگاه شیراز که ثبت نام کردم گفتند تعهد محضری شامل همه والزامی هست .برای گرفتن خوابگاه باید حتما تعهد محضری ببری وبرای وام تحصیلی نیز همین طور.باید روزی که برا گرفتن خوابگاه بری تعهد همرات باشه
این تعهد محضری چیه و از کجا باید بگیریم؟

- - - Updated - - -

این تعهد محضری چیه و از کجا باید بگیریم؟

m b l

New member
به ما گفتن از سایت دانشگاه قسمت امور خوابگاهها پرینت بگیرید ودرمحضر ضامنتون امضا کنه بیارید من امروز رفتم نتوتستم توسایت پیداش کنم

m.kz

New member

زیارت یادت نره

خیلی ممنون دوست عزیز
من میخواستم آخر این هفته بیام واسه کارای خوابگاه یعنی صبر کنم یه هفته دیگه؟

mm2000

New member
کاملا" بستگی به گروه و مدرس داره
در دانشگاه هایی مثل همدان و بهشتی و چند دانشگاه دیگر
در امار زیستی 1 مباحثی که بایستی در آمار زیستی 2 بیان کنند گفته می شود ( یعنی 15 فصل اول کتاب نتر )
و در آمار زیستی 2 ، 15 فصل دوم کتاب نتر بیان می شود .
و در آمار زیستی 3 یک سری درس دیگر به تشخیص گروه آموزش داده می شود .

در دانشگاه هایی مثل مشهد ، در امار زیستی یک بیشتر به مرور بعضی فصول دروس کاربردی دوره ی لیسانس پرداخته می شود
و در آمار زیستی 2 ، 15 فصل اول نتر که رگرسیون هست بیان می شود
و در آمار زیستی 3 ، 15 فصل دوم ( 15-30 ) نتر که طرح آزمایشها هست بیان می شود .
سلام البته با اجازه آقای کیانی
در دانشگاه همدان هم برنامه دروس آمار زیستی مانند دانشگاه مشهد است یعنی در آمار زیستی 1 مروری بردروس کاربردی دوره لیسانس است در آمار زیستی 2، 15 فصل اول کتاب نتر تدریس می شود و در آمار زیستی 3 از فصل 15 تا 30 کتاب نتر تدریس می شود فقط اینکه در دانشگاه همدان آمار زیستی 1 و 2 همزمان در ترم یک به دانشجویان ارائه می شود

shayeste

New member
سلام بچه ها من اومدم نت زئن ثبت نام دانشگاه اهواز 20تا 25ینتذنتیه.کلی هم فرم گذاشتن این فرم تعهد محضری و سکونت و این حرفا من که هنوز مسافرتم تا 21 و 22 برمیگردم این فرما اینترنتی لازمه واسه ثبت نام هم؟ یا فقط حضوری؟

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا