نظرات شرکت کنندگان کنکور ارشد آمار زیستی خرداد 92

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

parasto0o

New member
اصلا خانم نجفی میگفت اساتیدشون واقعا عالی هستن ولی بعضی از درسای مثلا اختیاریشون رو بچه هارو میندازن!!!!!!بعد مثلا اساتیدی رو هم جذب میکنن که هم سنشون بالا هستش هم رشتشون اصلا امار زیستی نیست همینارو هم میکنن استاد راهنماشون.
استادای خوبشون رشته هاشون کلا امار زیستی.

خب همینا باعث میشه سطح علمی بیاد پایین متاسفانه

hsbabr2012

New member
ما یه استاد داشتیم اصلا بلد نبود درس بده؛ امتحانهاش هم به قدری سخت طرح میکرد که انگار پدرکشتگی داره با دانشجوها‏!‏ به قدری اعتراض کردن دانشجوها که رئیس دانشگاه وارد عمل شد و این استاد الان که ما درسمون تموم شده به همه دانشجوها 19 و 20میده الکی‏!‏[/Q
اخه مشکل این فردوسی اینه که اساتیدش سطح علمیشون خوبه اکثرشون ولی نمیدونم چرا اینطورین اینا!!!!! پس برای چی حقوق استادی میگیرن!!! غیر اینه که باید دانشجو رو خوب درس بدن مثلا دانشگاه دولتیه نه مثلا پیام نور که خودشون باید درس بخونن. دولت هزینه میکنه ولی اساتید متاسفانه فقط بفکر مقاله دادن و چاپش جاهای معتبرن که مثلا از دانشیار بشن استاد تمام بعد یک مقام و منصبم بعدش بهش بدن، که بیشتر بگیره بکنه تو جیبش.البته همشون اینطوری نیستن بعضی هاشون اینطورین.
اقاجان توهم خوب درس بده و هم بفکر ارتقاء خودت باش مسئولیت پذیری هم خوب چیزیه واقعا.
:smiliess (11):

biosta

Well-known member
حسین جان اگر خواستی بری تهران خبر کن با هم بریم .

دارم بقا می خونم ، 4 شنبه امتحان تئوری داریم ، 5 شنبه با حسین آقا عملی با sas , spssامتحان بفا
نمی دونم عملی ( 5 نمره ) را بخونم یا تئوری ( 15 نمره ) را.
عملی بقا که هرچی می خونی دستوراش ( sas ) فراموش میشه .

ضمنا" به آواتر حسین آقا توجه کردین عکس روی کتابی هست که برای بقا تالیف کردند.
کتابشان تو کشور در نوع خودش منحصر به فرد هست
حتما اگر خواستید آنالیز بقا با sas کار کنید تهیه اش کنید ،
برای یک آماری که می خواهد روی موضوع بقا کار کنه خیلی خیلی کتاب مفید و جالبی هست .

biosta

Well-known member
‏^‏‏‏_‏‏~‏ خداروشکر که تهران قبول شدیم‏!‏

بهشتی به نظرم با تهران در یک سطح هست ،
اما تهران نمره ها بالاتر و امتحان ها آسان تر هست .
سطح هوش و دانش دانشجویانش هم به نظرم با هم فرقی نمی کنه .
یک امتیاز علوم پزشکی تهران این هست که خوابگاه جدیدا" از پارسال به دانشجویان ارشد می دهد اما
بهشتی اطلاعاتی که دارم خوابگاه نمی دهد .

Minaa.Gh

New member

دارم بقا می خونم ، 4 شنبه امتحان تئوری داریم ، 5 شنبه با حسین آقا عملی با sas , spssامتحان بفا

برای یک آماری که می خواهد روی موضوع بقا کار کنه خیلی خیلی کتاب مفید و جالبی هست .

عجب مخی هستن جناب hsbabr2012 یا بهتره بگم آقا حسین‏!‏ مخ آمار و برنامه های آماری هستن گویا‏!‏ اسم کتابشون رو میشه دقیق بگید؟ ممنون میشم.

hsbabr2012

New member

امید جان خسته نباشی.
بنظرم به موازات هم بخون. ولی الان برای 15 نمره بیشتر وقت بذار.
دو سه روز اخر رو برای دستورا بیشتر وقت بذار چون نزدیک امتحانه و بیشتر یادت میمونه.

hsbabr2012

New member
عجب مخی هستن جناب hsbabr2012 یا بهتره بگم آقا حسین‏!‏ مخ آمار و برنامه های آماری هستن گویا‏!‏ اسم کتابشون رو میشه دقیق بگید؟ ممنون میشم.

بابا مارو دیگه شرمنده نکنید. باور کنید نه مخ امارم نه مخ برنامه نویسی اماری.!! الان ار خیلی کار میشه و تا خوب یادش نگیرم احساس کمبود میکنم و خیلی خودمو عقب میدونم در این زمینه.
هر چی یاد دارم فقط اون چیزی هستش که علاقه داشتم و واقعا هنوز خیلی خیلی ناچیز هستش جدا میگم، یکی از دلایلم برای شرکت در کنکور زیستی اینبود که کاملاشون کنم در حد توانم و واقعا بتونم مفید باشم. اقا امیدم لطف دارن واقعا، خودشون منشاء استعدادن و خیلی خیلی از امثال من بهتر هستن.

atieh

New member
دوستان من امار زیستی مدرس اوردم.برا خوابگاه نوشته سند محضری وزارت علوم برای دانشجویان رشته های تحت پوشش وزارت علوم و یکی دیگش برای دانشجویان تحت وزارت بهداشت.....من باید وزارت بهداشتی رو پر کنم؟؟؟؟؟؟؟

Minaa.Gh

New member
بابا مارو دیگه شرمنده نکنید. باور کنید نه مخ امارم نه مخ برنامه نویسی اماری.!! الان ار خیلی کار میشه و تا خوب یادش نگیرم احساس کمبود میکنم و خیلی خودمو عقب میدونم در این زمینه.
هر چی یاد دارم فقط اون چیزی هستش که علاقه داشتم و واقعا هنوز خیلی خیلی ناچیز هستش جدا میگم، یکی از دلایلم برای شرکت در کنکور زیستی اینبود که کاملاشون کنم در حد توانم و واقعا بتونم مفید باشم. اقا امیدم لطف دارن واقعا، خودشون منشاء استعدادن و خیلی خیلی از امثال من بهتر هستن.

شکست نفسی میفرمایید‏!‏‏!‏‏!‏ واقعا عالیه‏!‏ منم دلم میخواد توو یه زمینه پیشرفت شایانی داشته باشم ولی احساس میکنم خیلی کار دارم تا پیشرفت کنم‏!‏‏(‏% اسم کتابتونو بگید ممنون میشم‏^‏‏_‏‏^‏

Minaa.Gh

New member
دوستان من امار زیستی مدرس اوردم.برا خوابگاه نوشته سند محضری وزارت علوم برای دانشجویان رشته های تحت پوشش وزارت علوم و یکی دیگش برای دانشجویان تحت وزارت بهداشت.....من باید وزارت بهداشتی رو پر کنم؟؟؟؟؟؟؟

تبریک میگم. مدرس خوابگاه میده؟

hsbabr2012

New member
شکست نفسی میفرمایید‏!‏‏!‏‏!‏ واقعا عالیه‏!‏ منم دلم میخواد توو یه زمینه پیشرفت شایانی داشته باشم ولی احساس میکنم خیلی کار دارم تا پیشرفت کنم‏!‏‏(‏% اسم کتابتونو بگید ممنون میشم‏^‏‏_‏‏^‏

اسم کتاب اشنایی با تحلیل بقا و طول عمر در علوم پزشکی با کاربرد نرم افزارهای spss و sas هستش.
البته فعلا فقط از مشهد میشه تهیش کرد. چون هنوز برای انتشارش به کل ایران اقدامی نکردیم.

Minaa.Gh

New member
اسم کتاب اشنایی با تحلیل بقا و طول عمر در علوم پزشکی با کاربرد نرم افزارهای spss و sas هستش.
البته فعلا فقط از مشهد میشه تهیش کرد. چون هنوز برای انتشارش به کل ایران اقدامی نکردیم.
آها‏!‏ پس حتما وقتی برای شیرینی اومدم مشهد تهیه اش میکنم‏^‏‏_‏‏*‏

Minaa.Gh

New member
مرسی قربانت.اره نوشته میدن

چه خوب‏!‏ والا سوالی که پرسیدی رو نمیتونم جواب بدم‏!‏ نمیدونم‏!‏ من از بدو تولد هرچی ثبت نام بوده برام انجام دادن و خودم بلد نیستم از این فرم و این چیزا زیاد سردرنمیارم‏!‏ موفق باشی‏^‏‏_‏‏^‏

Sama7

New member

منم جوابه سوالتون رو نمیدونم ولی دانشگاهه عالی ایه! لذتشووووووو ببر... :(40):

کرهانی

New member
کارشناسیمم ورودی بهمن بودم دیگه بدتر
2سال عقب میمونم
راستی امارزیستی تکمیل ظرفیت داره؟:shocked:

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا