**پاتوق مخصوص دختر خانمهای انجمن**(ورود آقایون ممنوع)

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

sepid71

New member
سپیددددددددددددددد..........این تغییر برازندگی مشترک لازمه ن الان.....بالاخره سازشه یجاهایی اونتغییرمیکنه یجاهایی ما......بهتره بگم یه اصلاحاتی باید صورت بگیره
وگرنه من همینم هرکی مارومیخادبااین شرایط به همین خصوصیات و ویژگیها

اینم براساس نظر شوشو هستش دیگه عسیسم.نه نظر اینا خخخخخخخخخخخخخ
در اینده از خودش میپرسیم خخخخخخخخ اونم میگه عزیزم من تو رو همینجوری ک هستی دوست دارم :motat:

shiva3322

New member
بچه ها خوووووووووو یه انترک بدین امروز ناهار تنهام باید برا خودم ناهار بدرستم ب...نیم ساعت فقط نیم ساعت بریک بدین استتتااااااااااااااااااد

شوکا88

New member
اینم براساس نظر شوشو هستش دیگه عسیسم.نه نظر اینا خخخخخخخخخخخخخ
در اینده از خودش میپرسیم خخخخخخخخ اونم میگه عزیزم من تو رو همینجوری ک هستی دوست دارم :motat:

سپید خیلی چیزا عمومیت داره

bioshimi93

New member
پسرا هم احساس دارن بی احساس نیستن اما دخترا دیگه خیلی بیش از حد زود دل میبندن قبول دارین؟
راستی یکی از دوستان گفت پسرا احساساتشون خیلی زیاده بعد از یه شکست میتونن دوباره به یه نفر دیگه هم دل ببندن مگه دخترا نمیتونن؟ یه دخترم همینطوره....

shiva3322

New member
پسرا هم احساس دارن بی احساس نیستن اما دخترا دیگه خیلی بیش از حد زود دل میبندن قبول دارین؟
راستی یکی از دوستان گفت پسرا احساساتشون خیلی زیاده بعد از یه شکست میتونن دوباره به یه نفر دیگه هم دل ببندن مگه دخترا نمیتونن؟ یه دخترم همینطوره....

ن

نه دخترا بعد از یه دلبستگی عمیق دیگه نمیتونن

- - - Updated - - -

45 دقیقه آنتراک.:smiliess (10):

مرسی عزیزم...منتظرم بمونیداااااااااااااااااااا

sara77

New member
الان دیگه اون زمونا گذشت که دخترا زود دل میبندنو پسرا خیانت میکنن
حالا دور دوره ی دخدراس من توی خابگامون خیلی دیدم که پسره واقعا دختره رو خاسته ولی دخدره --------------
ولی خب استثناهم داریم نمیشه که بگیم همیشه اینجوریه

bioshimi93

New member
حالا دور دوره ی دخدراس من توی خابگامون خیلی دیدم که پسره واقعا دختره رو خاسته ولی دخدره --------------

نه سارا جان هنوزم هستن دخترایی که زود دل ببندن همه جور دختری هست تو جامعه...یکی سادست..یکی دیگه شیطونو درس میده....یکی سرکار میذاره....یکیو سرکار میزارن....یکی خیانت می کنه ...به یکی دیگه خیانت می کنن

sepid71

New member

اره ساارا راست میگی منم خیلی دیدم...بعضی دخترا خیلی هفت خط هستن
ولی دخترای صاف و صادق هنوزم هستن و دل میبندن متاسفانه ...

sepid71

New member
اصلا بنطر من دختری ک صادقه و احساس واقعی داره نباید ب سمت اینچیزا بره چون احتمال ضربه خوردنش زیاده ...و این خودشه ک ضرر میکنه

dr..korosh

New member
عزیزم همش خانواده نیست که!
دخترا تو ایران هیچ حقی ندارن حتی به اندازه ی یه حیوان خانگی تو کشورای دیگه!

این چیه ببخشید...نوشتین.....البته من نباس میومدم این تو..باتوجه ب اینکه تو تاپیک هس مخصوص خانوما...ولی هر چی ...ادم حسش گل میکنه ببینه این تو چی میگذره:a2d3:ه.هههه....فقط اینو خوندم خواستم بگم نباید شما دخترا اینقد خودتونو تحقیر کنین اونم با این کلماتو تا این حد.......

#civilen#

New member
ای عاغا ما 1 اشتباهی کردیم ا پی ام اینجا گذاشتیم / چرا همه دارن ادمو میزنن
بعدش من واقعاً دلم می خواست بدونم دیدگاه دخترای گل روم چیه؟
والا قصد جسارت نداشتم/ ببخشین:sadsmiley::sadsmiley::
فقط بگبن اجازه دارم پی ام اتونو بخونم یا نه/ چون این کارو فعلاً نتونستم انجام بدم:sad::sad:

bioshimi93

New member
مگه اینکه پسره هم مث خودش باشه.

یه چیز بگم؟
یه دختری که شخصیت خودشو حفظ کنه و اجازه نده پسرا حتی بهش چپ نگا کنن هیچ پسری جرات نمیکنه کمترین بی احترامی بهش بکنه
مشکل از خود دختراست بعضی وقتا زیادی به پسرا رو میدن

sepid71

New member
اقا بذارید این پسرا هم بیان...ببین همشون گریشون درومده خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ

- - - Updated - - -

این چیه ببخشید...نوشتین.....البته من نباس میومدم این تو..باتوجه ب اینکه تو تاپیک هس مخصوص خانوما...ولی هر چی ...ادم حسش گل میکنه ببینه این تو چی میگذره:a2d3:ه.هههه....فقط اینو خوندم خواستم بگم نباید شما دخترا اینقد خودتونو تحقیر کنین اونم با این کلماتو تا این حد.......

با کوروش موافقم.این کلمه ی بدی بود !!!!!!!!!چرا اینو استفاده کردی !

- - - Updated - - -

یه چیز بگم؟
یه دختری که شخصیت خودشو حفظ کنه و اجازه نده پسرا حتی بهش چپ نگا کنن هیچ پسری جرات نمیکنه کمترین بی احترامی بهش بکنه
مشکل از خود دختراست بعضی وقتا زیادی به پسرا رو میدن

موافقم بیو. ب دختر سنگین جرات نزدیک شدن ندارن

#civilen#

New member
والا قصد جسارت نداشتم/ ببخشین:::
فقط بگبن اجازه دارم پی ام اتونو بخونم یا نه/ چون این کارو فعلاً نتونستم انجام بدم:E]

تو اینجا چیکا می کنی::eek:t0837h0nn8zfqu8ult:eek:t0837h0nn8zfqu8ult

@parisa

New member
وااااااااااااااااااای آخ جون پاتوق...............!:bunnyearsmiley::thanks:

bioshimi93

New member
والا قصد جسارت نداشتم/ ببخشین:sadsmiley::sadsmiley::
فقط بگبن اجازه دارم پی ام اتونو بخونم یا نه/ چون این کارو فعلاً نتونستم انجام بدم:sad::sad:

شاید ما میخوایم چادر سرمون کنیم همینطوری سرتونو میندازین پایین میایین تو یه یاال...چیزی.....

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا