خب خوب کاری کردن دیگه
میرین سر کار بعد نمیاین خواستگاری ما میمونیم میترشیم هههه
شیوا راست میگه پسرا به موقعش منطقی اند به موقع اش احساسی ولی دخترا انگار همیشه روی یه مود هستن
حالا که اینجایید لطفاً بگید پسرا از چه دخترایی بیشتر بدشون میاد؟
هههههه
تاتوای تو هم اومدی
مگه تابلو ورود ممنوع رو ندیدی
![]()
اولش بوده بعد چنان یادش بره که نگو.نمیدوونم شاید...اما من دور ور خودم پسر احساسی زیاد دیدم...یکی از نزدیکان خودم دوس دخترش ازد کرد..بیچاره ماهها مریض شده تا پای روانی شدن و قرصای جنون خوردن پیش رفت...تو هر قشری همه جور آدم هست...کلا با جمع بستن مخالفم..به این میگن خطای ادراکیه کلیشه ای
لطفا به این سوال حدیث جواب بدین مشکل منم هستآقایون یا جواب این سوالو بدید یا پاشید برید بیرون محفل دخترونست.
نمیدوونم شاید...اما من دور ور خودم پسر احساسی زیاد دیدم...یکی از نزدیکان خودم دوس دخترش ازد کرد..بیچاره ماهها مریض شده تا پای روانی شدن و قرصای جنون خوردن پیش رفت...تو هر قشری همه جور آدم هست...کلا با جمع بستن مخالفم..به این میگن خطای ادراکیه کلیشه ای
آقایون یا جواب این سوالو بدید یا پاشید برید بیرون محفل دخترونست.
لطفا به این سوال حدیث جواب بدین مشکل منم هست
اولش بوده بعد چنان یادش بره که نگو.
هیچ چیز تو این دنیا صد در صد نیست ..پسر خوب داریم مثل همین bbt خودمون
پسر بدم داریم ..دختر خوبم داریم بدم داریم ..اما به نظر من آدم تا وقتی خودش رو نشناخته چه دختر چه پسر تا زمانی که نمی دونه چی می خواد نباید یکی دیگم درگیر خودش کنه ..نصف مشکل ما دخترا اینه که نمی دونیم چی میخوایم اما پسرا می دونن ...میگن اول کار خوب سرمایه بعد تشکیل خانواده اما ما نه برنامه مشخص نداریم ما هم باید همین طوری باشیم اول خودمون رو پیدا کنیم بعد بخوایم شریک زندگیمون رو پیدا کنیم ..یا هر تصمیم دیگه ای
اینهمه گفتید ال کنیم بل کنید
این سوالتون زد همه چی رو ترکوند ک !
مهمه ک از کی بدشون بیاد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خودتون رو بخاطر خوشامد پسرا جماعت مثلا تغییر بدید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟