**پاتوق مخصوص دختر خانمهای انجمن**(ورود آقایون ممنوع)

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

Ana67

Well-known member
اگه با طرف مقابل ک همیشه با احساس بودی ی روز بخوای منطقی بیاشی میگه دیگه دوسم نداری و بهم احساس نداری.اگه هم با احساس باهاش باشی میگه لوسییی
ما دخترا چکار کنیم خووووووووووو

b.nafas

New member
خب خوب کاری کردن دیگه
میرین سر کار بعد نمیاین خواستگاری ما میمونیم میترشیم هههه

شیوا راست میگه پسرا به موقعش منطقی اند به موقع اش احساسی ولی دخترا انگار همیشه روی یه مود هستن

اصلا این واژه ترشیدن چیه که استفاده میشه ..وقتی زنها حق و حقوق خودشون رو میشناسن میفهمن که هر مردی لیاقتشون رو نداره پس ترجیح می دن که ازدواج نکنن ...

shiva3322

New member
نمیدوونم شاید...اما من دور ور خودم پسر احساسی زیاد دیدم...یکی از نزدیکان خودم دوس دخترش ازد کرد..بیچاره ماهها مریض شده تا پای روانی شدن و قرصای جنون خوردن پیش رفت...تو هر قشری همه جور آدم هست...کلا با جمع بستن مخالفم..به این میگن خطای ادراکیه کلیشه ای

sara77

New member
هههههه
تاتوای تو هم اومدی
مگه تابلو ورود ممنوع رو ندیدی
504320_cards.gif

ینی لامصب رو نیست که------------- یه چیزی اونور رو هست :shocked:
تو اینجا چیکار میکنی/؟؟؟دست بابکو بگیر نبینم این دوروبرا میگردین ها
خخخخخخخخخخخخ

شوکا88

New member
شیوا بزن قدش.............من واقعا اینو دیدم یه پسرچقد میتونه احساسی باشه........اطرافیانم زیادن اینطورپسر.دیدم پسری ک تمام شرایط رفتن به خارج ازایرانشوبه خاطردخترکنسل کرد میگفت حتی اگه برمم همش سرم پایینه نمیتونه به کسی دیگه نگاه کنم
البته پسر بی احساس یابقول خودشون بسیرمنطقی هم زیاد دیدم

Artmis.a

New member
نمیدوونم شاید...اما من دور ور خودم پسر احساسی زیاد دیدم...یکی از نزدیکان خودم دوس دخترش ازد کرد..بیچاره ماهها مریض شده تا پای روانی شدن و قرصای جنون خوردن پیش رفت...تو هر قشری همه جور آدم هست...کلا با جمع بستن مخالفم..به این میگن خطای ادراکیه کلیشه ای
اولش بوده بعد چنان یادش بره که نگو.

sara77

New member
بنظرم دخترا هرچی بیشتر مغرور و بی احساس باشن هیچ موقع طرفشون ازش زده نمیشن ینی یجوری اونو باید تو کف گذاشت محبت پسر هارو -------------میکنه :a2d3:این همیشه ثابت شده هست
امتحان کنین خخخخخخخخخخخخخخخ

sepid71

New member

اینجور پسرا هستن اما کمن.خیلی

b.nafas

New member
هیچ چیز تو این دنیا صد در صد نیست ..پسر خوب داریم مثل همین bbt خودمون
پسر بدم داریم ..دختر خوبم داریم بدم داریم ..اما به نظر من آدم تا وقتی خودش رو نشناخته چه دختر چه پسر تا زمانی که نمی دونه چی می خواد نباید یکی دیگم درگیر خودش کنه ..نصف مشکل ما دخترا اینه که نمی دونیم چی میخوایم اما پسرا می دونن ...میگن اول کار خوب سرمایه بعد تشکیل خانواده اما ما نه برنامه مشخص نداریم ما هم باید همین طوری باشیم اول خودمون رو پیدا کنیم بعد بخوایم شریک زندگیمون رو پیدا کنیم ..یا هر تصمیم دیگه ای

b.nafas

New member
پسر بدم داریم ..دختر خوبم داریم بدم داریم ..اما به نظر من آدم تا وقتی خودش رو نشناخته چه دختر چه پسر تا زمانی که نمی دونه چی می خواد نباید یکی دیگم درگیر خودش کنه ..نصف مشکل ما دخترا اینه که نمی دونیم چی میخوایم اما پسرا می دونن ...میگن اول کار خوب سرمایه بعد تشکیل خانواده اما ما نه برنامه مشخص نداریم ما هم باید همین طوری باشیم اول خودمون رو پیدا کنیم بعد بخوایم شریک زندگیمون رو پیدا کنیم ..یا هر تصمیم دیگه ای

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: BBT

sepid71

New member
لطفا به این سوال حدیث جواب بدین مشکل منم هست

اینهمه گفتید ال کنیم بل کنید
این سوالتون زد همه چی رو ترکوند ک !
مهمه ک از کی بدشون بیاد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خودتون رو بخاطر خوشامد پسرا جماعت مثلا تغییر بدید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

shiva3322

New member
اولش بوده بعد چنان یادش بره که نگو.

میدونی هیچوقت هیچی از یاد هیچ آدمی نمیره نه پسر نه دختر...از دلم نمیره...فقط میشه آتیش زیر خاکستر...من هم دختر هم پسر دیدم که با وجود یه عشق عجیب بخاط مسائلی از همجدا شدن..و هیچکدوم که تا حالا ازد نکردن و ظاهرا هم فراموش کردن..اما وقتی ازشون میپرسی میگن هیشکی برام اون نمیشه یا همه رو با اون مقایسه میکنم یا اینکه تا ابد دوسش دارم

BBT

New member

660420_blush.gif

sara77

New member
پسرا دو دسته هستن یا احساستاین واقعا ینی طرف رو میخان یا از یه دختره خوششون میاد و دوست دارن باهاش باشن و از احساس سواستفاده میکنن که مخ دخترارو بزنن
خب حالا ما باید به این دوقضیه بپردازیم که دسته های اولی اگه احساسشون بادوام و واقعیه که بنظرم خوبه تا حدودی
اگه دیدی احساسش نه موقتی هست ینی جو گیر شده اون که بدرد نمیخوره بذارش کنار
اون دسته ی دوم هم که اصن ----------همون باید چنان باید حالشونو بگیری که دیگه هوس نکنن حالتو بگیرن

Artmis.a

New member
اینهمه گفتید ال کنیم بل کنید
این سوالتون زد همه چی رو ترکوند ک !
مهمه ک از کی بدشون بیاد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خودتون رو بخاطر خوشامد پسرا جماعت مثلا تغییر بدید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

خوش آمد نه که بد آمد اونا دوست خوب.

kaveh1316

New member
اهممم اهم اهمممممممممممم
ببخشید اینجا کسی نمیدونه کلم پلو شوید میخاد یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

شوکا88

New member
سپیددددددددددددددد..........این تغییر برازندگی مشترک لازمه ن الان.....بالاخره سازشه یجاهایی اونتغییرمیکنه یجاهایی ما......بهتره بگم یه اصلاحاتی باید صورت بگیره
وگرنه من همینم هرکی مارومیخادبااین شرایط به همین خصوصیات و ویژگیها

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا