خدایا شکرت!!! یتیم خانه ای در عراق!!

maxin

Well-known member
مشکل حرفتون گفتین ملتها .......نگفتین بعضی از ادما......
ازون ادماییی که معلمتون بهتون گفته من تو ایران هم دیدم........
................................................................
رومانيايي ها داراي چشمان سياه و پوست گندمگون و بسيار خوش برخورد و خوشرو هستند. آن چيزي هم كه نزد ما ناموس نام دارد نه تنها نزد آنها بلكه نزد اروپايي‌ها و حتي روسي‌ها كمتر معنا دارد. شبها در ميدانهاي شهر موسيقي و رقص و آواز جمعي بر پا مي‌شد و ما هم براي تماشا مي‌رفتيم. يك شب زني كنارم آمد و دستم را گرفت:
ـ بيا برويم.
خودم را پس كشيدم. دوباره اصرار كرد. جماعت زيادي دور ما جمع شدند. زن دست­بردار نبود. باوركن از شرم، قطره‌اي آب شده بودم. هرگز با چنين منظره‌اي روبرو نشده بودم. مردي آمد و اصرار كرد:
ـ با او برو.
ـ نمي‌روم. دست از سرم برداريد.
گفتند:
ـ اين شوهرش است. چرا نمي‌روي؟
آخر سر،به وسيله‌ي يك ارمني از مهلكه گريختم. براي يك شرقي، پذيرش و هضم اينگونه كارها تقريباً غير ممكن است.

"چیشتی مجیور"عبدالرحمن شرفکندی

بعضیاشون نه اکثرشون پس همون ملت بهتره.بعدشم اورپاییا مث اینا حداقل دیگه ادعای بیخود نمی کنن ظاهر وباطن یکیه.
همین بیابون نشینا ک دیگه خداوکیلی عند همین مثالی هستن ک زدی.
خدایا حیف وقت نیس داریم صرف بحث درمورد یه مشت ......... میکنیم .

sakar

New member
بعضیاشون نه اکثرشون پس همون ملت بهتره.بعدشم اورپاییا مث اینا حداقل دیگه ادعای بیخود نمی کنن ظاهر وباطن یکیه.
همین بیابون نشینا ک دیگه خداوکیلی عند همین مثالی هستن ک زدی.
خدایا حیف وقت نیس داریم صرف بحث درمورد یه مشت ......... میکنیم .

بنظر من چون بحث انسانیته حتی اگر فقط یک نفر اونجوری نباشه بی انصافیه اگر بگیم همشون
این دیدگاه منه
من تا حالا یه عرب رو از نزدیک ندیدم و نمیخوام ازشون هم دفاع کنم بحث من سر انسانیته حتی تو همین ایران خودمون هم عرب داریم
اما بعضی از شخصیتهایی رو که عرب بودن میشناسم
و بخاطرعرب بودن بزرگترین شخصیت تاریخ هیچوقت به همه ی اعراب توهین نمیکنم
واما در مورد ظاهر سازی........ مردم عادیش ظاهر سازی نمیکنن کسیکه ظاهر سازی میکنه پادشاهان هستند

maxin

Well-known member
بنظر من چون بحث انسانیته حتی اگر فقط یک نفر اونجوری نباشه بی انصافیه اگر بگیم همشون
این دیدگاه منه
من تا حالا یه عرب رو از نزدیک ندیدم و نمیخوام ازشون هم دفاع کنم بحث من سر انسانیته حتی تو همین ایران خودمون هم عرب داریم
اما بعضی از شخصیتهایی رو که عرب بودن میشناسم
و بخاطرعرب بودن بزرگترین شخصیت تاریخ هیچوقت به همه ی اعراب توهین نمیکنم
واما در مورد ظاهر سازی........ مردم عادیش ظاهر سازی نمیکنن کسیکه ظاهر سازی میکنه پادشاهان هستند

من نگفتم همه گفتم اغلب .خوب بلاخره رسمشون بوده ودلایل خودشون.....
اما من هرگز کاری به نژاد عرب ندارم بلکه گفتم مردم اون کشورا حالا از هر قومی.عربا همه جای دنیا هستن من منظورم خاص نژآد عرب نبود.من روی عربای عزیز کشور خودمون تعصب دارم.حتی دوستایی دارم ک از بهترین دوستام هستن.
خوب معلومه معصومین وبزرگاشون تو اسلام ارزش واحترام زیادی واسه ما دارن .اماهمین ها چ بلاهایی ک سرشون نیاوردن.

ROJO

New member
لایک
پس اصل مطلب این بوده:auizz3ffy9vla57584x
گفتم مردم این کشورای عربی اغلب سیستم چن همسری دارن وننه وبابا درس حسابی بخودشون نمی بینن که بخوان دلتنگشم بشن.:21:

اتفاقا خانواده خیلی برا عربا مهمه ،بچه هاشونم احساساتشون نسبت به والدین قویه مثل ایرانیا

بالا