سوریه

راه حل شما برای سوریه چیست؟

• مجموع رای دهندگان
    0

love virology

New member
من از کسی ترسی ندارم و نخواهم داشت اگه ترس داشتیم که کل خونواده جنگ نمیرفتن

و سخن آخر بماند و خود دوستان بیشتر میدانند و به نظر من بجای این بحث ها ای کاش یکم هم به فکر ایران بودید و بجای تاپیک های مثله یتیم خونه توی عراق و سوریه و امثال اینا از مشکلات مملکت خودمون سخن میگفتید مشکلات جوونا سخن میگفتید

سخن زیاد است دوستان شاد و پیروز باشید

آخرین ویرایش:

STRUCTURE 66

New member
نه قصد مسخره کردن دارم و نه توهین خدای نکرده و از این حرفها . باور کنید تمام سختی که شما در جامعه دارید ما هم داریم !!!
شغل و تورم و فساد اداری و ....... اما دلیل قانع کننده ای نیست که چشم بر دنیا ببندیم ..... !!!

شما هم پیروز و شاد باشید ( درضمن من که نگفتم شما میترسید... دوست داشتم باهاتون بحث کنم ):auizz3ffy9vla57584x

sara77

New member
وقتی که مردم ما تو جنگ عراق تا غرغره تو جنگو بدبختی بودن همینا داشتن به ریشمون میخندیدن والاااااااااااااااااااااااااا
من با سوریه کاری ندام جنگ بشه یا نه چون دلت مرداش واقعا........................که بیخی
ولی سرزمین خودم از هر گزندی دور باشه فقطططططططططططططط براااااااااااام مهمهههههههههه نه کشورهای همسایه نه هرجایی دیگه چون هرکی به فکر خودشه

Taraa

Well-known member
تا دیروز میگوفتید عراق بله اله حالا شده مظلوووووووووم شما فکر نکنم جنوبی باشی و خوزستانی اگه باشی دیگه نمیگی مظلوم عراق همین عراق چه بلایی سر ماها نیوردن چه کارای نکردن توی ابودان خرمشهر چه تو قبایل چه بانوانی بودند که خودشونو توی تنور انداختند که دست این ادمای پست بهشون نرسه برای من عراق مظلوم نیست چوب خدا صدا نداره و نفرین شده هستند بزار تا طعم استعمارو بچشند

همین دولت های عربی تا روبروت هستن خوبند ولی از پشت خنجر میزنند اینا هنوز میخوان قادسیه راه بندازن با ایران ولی بدون ایرانی میمیرد ذلت نمیپذیرد

درود بر تمام ایرانیان و زنده باد ایران و ایرانی

اونایی که دیروز به ایران حمله کردن و 8 سال مردممونو به خاک و خون کشیدن بعثیای عراق بودن که صدام بظاهر سردسته اشون بود و البته در واقع یه عروسک بود برا رسیدن یه عده ابرقدرت به اهدافشون که خداروشکر نشد و نرسیدن

الان صدام و اون بعثیا کجان ؟

ما با ملت مسلمون عراق که مشکلی نداریم .... دولتشم که عوض شده از اون موقع ... حرف شما مصداق این ضرب المثله : " گنه کرد در بلخ آهنگری به شوشتر زدند گردن مسگری ." حرفای شما بیشتر بوی کینه ورزی میده ... درسته ما خیلی خسارت دیدیم تو اون سالا ... هیشکیم یادش نمیره اون همه شهامت و رشادت مردم جنوبو ... امنیت الان ما از ایثار اون زمان جنوبیاس ... منتها هر چیزی جای خودش

آخرین ویرایش:

Taraa

Well-known member
چیز دیگه ایم که هست اینه که هر کشوری از جمله ایران برای سازش با کشورای دیگه یا اهداف مشترک مقطعی داره (مث رویکرد الان ایران در مورد روسیه و چین) یا اهداف مشترک کلی و دائمی داره

الان کل هدف امریکا از اینهمه ایجاد رعب تو منطقه فقط و فقط ایرانه ... ینی حس میکنه ایران یه مانع هست در برابر رسیدن به اهدافش ، در نتیجه :

1. میخواد بترسوندش
(یه جورایی به در بگو تا دیوار بشنوه)
2. برا دسرسی پیدا کردن بهش داره دورشو خالی میکنه
3. میخواد ببینه طعم دهن ایران چیه (ما تو رزمی وقتی میخوایم ببینیم طرف مقابلمون چی تو چنته داره گاهی تکنیک نمایشی میزنیم .. ینی مثلا یه توک میزنیم ببینیم حریف عکس العملش چیه تا بتونیم برا ادامه کار بهتر برنامه بریزیم)

Taraa

Well-known member

اون موقع هدف سنگشون پیامبر بزرگوارمون بود و الان هدف سنگاشون آمریکا و اسرائیله ...!

فک کنم یه اشتباهی شده .... ما که هر چی دیدیم این قوم جاهل دارن به امریکا و اسراییل پا میدن که

varia

Well-known member
میگویند : از ماست که بر ماست ... !!! (از جاهلیت است که بر اعراب است!!!)

پیامبر بزرگوار اسلام در میان این قوم جاهل اعراب برانگیخته شد ...

ولی اعراب ، با هر آزار و اذیتی که از دستشون براومد با ایشون مقابله کردن و در کمترین مقابله به ایشون سنگ زدن !!!

از اون زمان (14 قرن پیش) تا الان ،،، همچنان این اعراب سنگ به دست باقی موندن!!!

اون موقع هدف سنگشون پیامبر بزرگوارمون بود و الان هدف سنگاشون آمریکا و اسرائیله ...!

آخه کِی قراره این قوم جاهل ، از عقلشون برای آسایش زندگیشون ، استفاده کنن!!!

جاهلیت این قوم همه ی خاورمیانه رو تهدید می کنه!!!

اگر ایرانی جماعت حمایتی ازشون کنه برای حفظ آرامش در منطقه ست و لاغیر...!

زنده باد ایران ... زنده باد ایرانی دور اندیش ... :auizz3ffy9vla57584x

دوره ی جنگ در کشور ما وضعمون خیلی بدتر از اینا بود ... !!!

هیچ حمایتی از هیچ کشوری نداشتیم ...

در حالیکه امریکا و چندین کشور اروپایی و حتی همین اعراب همه پشت عراق بودن ،،، اما با درایتمون نذاشتیم به این سادگی شرف مملکتمون به باد بره ...

هنوز که هنوز ما دهه ی شصتیا داریم تاوان حمله ی عراق به ایران رو پس می دیم ... ولی با افتخار پرچم کشورمون رو بالا نگه داشتیم ...!!!

قدرت علمی و نظامی و استراتژیک ایران ، امروز به حدی رسیده که نه امریکا و نه اسرائیل و نه هیچ کشور دیگه جرات حمله به کشورمون رو نداره ...

تنها خطر تهدید کننده برای ما ، جاهلیت همین قوم جاهله!!!

داریم در چشم دیگران دنبال خار میگردیم!

بقول سردار رادان که به آقای حسنی گفتند: احتمالا هاله ای از احساسات شمارو گرفته!

قضیه پاره کردن نامه حضرت رسول رو فراموش نکنیم...

تاتی جان ما ارادت داریم خدمتتون ولی دنیای سیاست و تصمیمگیریهاش متفاوت با شعارها و برداشتهای شخصیمونه.

همین اعرابی که شما جاهل میخونیدش وقتی میری کشورهاشون درب ورودی خیلی ازاماکن و فروشگاههای بزرگش زدند:: دخول الایرانی ممنوع

کویت:ورود ایرانی ها ممنوع، مصر: ورود ایرانی ها ممنوع، عربستان هم وضعیت مشخصه، اگه اونا جاهلند پس چرا ایرانی ها رو نمیخواند حتی بعنوان توریسم وارد خاکشون بشند؟

این قضیه جاهلیت اقوام همش نشان از جاهلیت انسانهاست.

البته مهندس تاتی بنده فقط ابراز نظر! کردم و خدمتتون ارادتمندیم:
139fs108574.gif

Taraa

Well-known member
بابا به امریکا چه ربطی داره!!!! مگه کلانتره محله؟ هنوز هوای هفت تیر کشی تو کلشونه دیوونه ها.. گیرم که سوریه رو سر مردم خودش بمب ریخته ( که عمراااااااااا نکرده) به امریکا چه ربطی داره؟!!!! ادم حرصش میگیره .. والا

یک نفر یک چیزی گفت که به فرض اینکه سوریه بر علیه مردم خودش از بمب شیمیایی استفاده کرده که اثبات هم نشده
آیا این خلاف حقوق بشر نیست که آمریکا مانند عراق و افغانستان بمبهای چند تنی بر سر مردم بی گناه بریزد
ببینم چقدر خبر نگاه می کنید

آورین ...................

varia

Well-known member
چیز دیگه ایم که هست اینه که هر کشوری از جمله ایران برای سازش با کشورای دیگه یا اهداف مشترک مقطعی داره (مث رویکرد الان ایران در مورد روسیه و چین) یا اهداف مشترک کلی و دائمی داره

الان کل هدف امریکا از اینهمه ایجاد رعب تو منطقه فقط و فقط ایرانه ... ینی حس میکنه ایران یه مانع هست در برابر رسیدن به اهدافش ، در نتیجه :

1. میخواد بترسوندش
(یه جورایی به در بگو تا دیوار بشنوه)
2. برا دسرسی پیدا کردن بهش داره دورشو خالی میکنه
3. میخواد ببینه طعم دهن ایران چیه (ما تو رزمی وقتی میخوایم ببینیم طرف مقابلمون چی تو چنته داره گاهی تکنیک نمایشی میزنیم .. ینی مثلا یه توک میزنیم ببینیم حریف عکس العملش چیه تا بتونیم برا ادامه کار بهتر برنامه بریزیم)

اعراب جاهلند اونوقت سایتهای ما فیلتر میشند!

هدف امریکا فقط منافع خودش هست و بعد اون حمایت از اسرائیل. امریکا میخواد به دنیا نشون بده که کشوری که در برابرش مقاومت کنه محکوم به شکسته هرچند به بقیه کشورهای قدرتمند مثله روسیه و چین پناهنده بشه!
در برابر آمریکا انقلاب سیاسی و جنگ نظامی بی فایده هست فقط انقلاب ملی روحی روانی میتونه کمر آمریکا رو بشکنه مثله انقلابی که پیامبر در مردم اون زمون انجام دادند.

Taraa

Well-known member
میگویند : از ماست که بر ماست ... !!! (از جاهلیت است که بر اعراب است!!!)

پیامبر بزرگوار اسلام در میان این قوم جاهل اعراب برانگیخته شد ...

ولی اعراب ، با هر آزار و اذیتی که از دستشون براومد با ایشون مقابله کردن و در کمترین مقابله به ایشون سنگ زدن !!!

از اون زمان (14 قرن پیش) تا الان ،،، همچنان این اعراب سنگ به دست باقی موندن!!!

آخه کِی قراره این قوم جاهل ، از عقلشون برای آسایش زندگیشون ، استفاده کنن!!!

جاهلیت این قوم همه ی خاورمیانه رو تهدید می کنه!!!

اگر ایرانی جماعت حمایتی ازشون کنه برای حفظ آرامش در منطقه ست و لاغیر...!

زنده باد ایران ... زنده باد ایرانی دور اندیش ... :auizz3ffy9vla57584x

دوره ی جنگ در کشور ما وضعمون خیلی بدتر از اینا بود ... !!!

هیچ حمایتی از هیچ کشوری نداشتیم ...

در حالیکه امریکا و چندین کشور اروپایی و حتی همین اعراب همه پشت عراق بودن ،،، اما با درایتمون نذاشتیم به این سادگی شرف مملکتمون به باد بره ...

هنوز که هنوز ما دهه ی شصتیا داریم تاوان حمله ی عراق به ایران رو پس می دیم ... ولی با افتخار پرچم کشورمون رو بالا نگه داشتیم ...!!!

قدرت علمی و نظامی و استراتژیک ایران ، امروز به حدی رسیده که نه امریکا و نه اسرائیل و نه هیچ کشور دیگه جرات حمله به کشورمون رو نداره ...

تنها خطر تهدید کننده برای ما ، جاهلیت همین قوم جاهله!!!

داریم در چشم دیگران دنبال خار میگردیم!

بقول سردار رادان که به آقای حسنی گفتند: احتمالا هاله ای از احساسات شمارو گرفته!

قضیه پاره کردن نامه حضرت رسول رو فراموش نکنیم...

تاتی جان ما ارادت داریم خدمتتون ولی دنیای سیاست و تصمیمگیریهاش متفاوت با شعارها و برداشتهای شخصیمونه.

همین اعرابی که شما جاهل میخونیدش وقتی میری کشورهاشون درب ورودی خیلی ازاماکن و فروشگاههای بزرگش زدند:: دخول الایرانی ممنوع

کویت:ورود ایرانی ها ممنوع، مصر: ورود ایرانی ها ممنوع، عربستان هم وضعیت مشخصه، اگه اونا جاهلند پس چرا ایرانی ها رو نمیخواند حتی بعنوان توریسم وارد خاکشون بشند؟

این قضیه جاهلیت اقوام همش نشان از جاهلیت انسانهاست.

البته مهندس تاتی بنده فقط ابراز نظر! کردم و خدمتتون ارادتمندیم:
139fs108574.gif

من متوجه نشدم ... علی آقا الان شما پست تاییدی نوشتید یا مخالف ؟

بیشتر تاییدی بودا ... پس اون همه عذرخواهی نمیخواست
:tonguesmiley:

varia

Well-known member
من متوجه نشدم ... علی آقا الان شما پست تاییدی نوشتید یا مخالف ؟

بیشتر تاییدی بودا ... پس اون همه عذرخواهی نمیخواست
:tonguesmiley:

بله تایید بود ولی من این حرفشون که مکرر گفته بودند اعراب جاهل رو قبول ندارم چون اگه اونا جاهل باشند پس ما ...

varia

Well-known member
بنظرم ایران فقط باید نفع خودشو(خاک ایران + مردم ایران) رو در نظر بگیره. در جنگ ایران و عراق سوریه و لیبی تنها دو کشور عربی حامی ایران بودند. لیبی که پادشاهش موجی بود و گاه حمایتهایی از ایران میکرد که خود مسئولان ایرانی انگشت به دهن میموندند و گاه کلا بی خیال میشد.
اما سوریه کشوری بود که حداکثر باج رو بخاطر مایتش از ایران گرفت(حتی بیشتر از روسیه).

حالا باید بنظرم وقتش رسیده که فرفره رو بچرخونیم ولی واسه این کار سیاستمدار لازمه...

mj1919

New member
دنیای سیاست، فقط دنیای سیاست است! نه منطق، نه تلافی، نه ... پس در سیاست کشورها، فقط دنبال منافع ملی کشور باشید!
روابط ایران با بقیه ی کشورها ی مسلمان، پر پشت نقاب حمایت از هم کیشان و جمایت از مظلومان، فقط فقط در جهت تامین منافع ملی است!

در ثانی، من موندم، چرا برای دنیا لشکر کشی آمریکا از چند ده هزار کیلومتر آنطرف تر به مرز کشور ما، توجه پذیر است!!!!! ولی حمایت ایران از دشمن دشمنش، نه!!!!

mj1919

New member
بنا به درخواست جناب نوتر ، حذف شد

ما با این کشور ها رابطه نداریم! اگه به بطن قضیه مراجعه کنید! می بینید، که ما در طی 30-40 سال گذشته حداقل 4-5 بار با آمریکا و اسرائیل جنگیدیم! ولی نه در خاک خودمون، ما کشورهایی که شما مثال زدید را حیاط خلوت خودمون برای جلوگیری از لشکر کشی به ایران قرار دادیم!

ببینید واضح است؛
1- ما با آمریکا اعتقادی مشکل داریم. یا ما آنها را بپذیریم و یا آنها مارا بپذیرند.
2- در صورت نپذیرفتن عقاید هم؛ جنگ و درگیری ناگزیر است.
3- جنگ کجا باشد که برای ما کمترین هزینه را داشته باشد؟ خارج از خاک ما > سوریه، لبنان، فلسطین ....

شاید بگید، خب ما عقاید آنها را بپذریم که جنگ پیش نیاد> خب این را مقامات ما نمی خواهند. خب پس گزینه ی دوم باید ادامه پیدا کند.

آخرین ویرایش:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: mahsa.

mahsa.

New member
این شبیه سوالای داغ من تو صندلی داغ
اخوان المسلمین یا البراده ای؟

من از سیاست به اندازه ی یه ارزنم هم حالیم نست.

بالا