مطالعه گروهی ارشد ژنتیک انسانی93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

baharnarenj16

New member
سلام بچه ها من دارم افسرده میشم برنامه ریزی کرده بودم تو تابستون 7ساعت هر روزبخونم ولی درییییییییییییییییییییییییییییغ تابستونم داره تموم میشه و من ااز4ساعت یا فوقش5ساعت بیشتر زورم نرسید...زبان که و بیوشیمی 2روز درمیون یه سر بهشون میزنم بقیه انرژیم واسه ژنتیک و سلولی میره...........اگه نمیام بدونید برنامم همین بود اگه ساعتام بیشتر شد میام و گزارش میدم....اما مگه میشه کسی با 5ساعت خوندن ارشد ژنتیک قبول شه؟؟؟؟؟ شما چند ساعت میخونین اخههههههههه

_30min_

New member
سلام بچه ها من دارم افسرده میشم برنامه ریزی کرده بودم تو تابستون 7ساعت هر روزبخونم ولی درییییییییییییییییییییییییییییغ تابستونم داره تموم میشه و من ااز4ساعت یا فوقش5ساعت بیشتر زورم نرسید...زبان که و بیوشیمی 2روز درمیون یه سر بهشون میزنم بقیه انرژیم واسه ژنتیک و سلولی میره...........اگه نمیام بدونید برنامم همین بود اگه ساعتام بیشتر شد میام و گزارش میدم....اما مگه میشه کسی با 5ساعت خوندن ارشد ژنتیک قبول شه؟؟؟؟؟ شما چند ساعت میخونین اخههههههههه

بابا نا امیدی چیه پارسال یه خانومه که بندرعباس قبول شده و شاغل بود میگفت یاد ندارم بیش از 4ساعت واسه خودم ثبت کرده باشم (البته تاکیدشون رو کمیت بود)ولی تو به این اکتفا نکن....اندک اندک بیشترش کن

_30min_

New member
گزارش امروز:کامل کردن مرور فصل سیتوژنتیک+مرور نیمی از فصل ساختمان نوکلییک اسید که ازش متنفرم به معنای واقعی.........

کیفیت مهمه نه کمیت.من اکثرا 4 ساعت خوندم و قبول شدم.نگرانی نداره.خودتونو اذیت نکنید.

melinaa

New member
بچههه هاااااا.دوستااایی گللللم...کسی هست بمن کمک کنه.نمیدونم برای بیوشیمی از چه کتابی شروع کنم اخه لنینجر خیلی زیاده.....

_30min_

New member
بچههه هاااااا.دوستااایی گللللم...کسی هست بمن کمک کنه.نمیدونم برای بیوشیمی از چه کتابی شروع کنم اخه لنینجر خیلی زیاده.....

بشنو از من یک نصیحت که اندر آن نبود غرض
بیوشیمی پزشکی
هیئت علمی گروه پزشکی و همکاران دانشکده پزشکی تهران
به توصیه یک نفر اول در رشته بیوشیمی
حالا منی که از بیوشیمی متنفر بودم با خوندن این کتاب عاشقش شدم
زبونش روون همه مطالبو پوشش میده در کل کارش درسته حداقل من که خیلی قبولش دارم

سمانه68

New member
یجه ها شما ازمون ثبت نام میکنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟اگرثبت نام کردید کدوم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Queen

New member
درود برهمگی دوستان من میخام شروع کنم ولی خستگی قبول شندنم به تنم مونده خیلی خسته ام امسال زبان زمینم زد وگرنه بقیه درصدهام بد نبودن:sad:

_30min_

New member
درود برهمگی دوستان من میخام شروع کنم ولی خستگی قبول شندنم به تنم مونده خیلی خسته ام امسال زبان زمینم زد وگرنه بقیه درصدهام بد نبودن:sad:

بی خیل بابا عوضش اگه قرار بود امسال یه جایی قبول بشی سال دیگه میدونی نفر اول نشی دومو میشی حتما حکمتی بوده استراحت کن بعد بیا شروع کنیم ... بی خیال غم دنیا

RBC!

New member
سلام بچه ها
منم میخوام شروع کنم دوباره.
چنتا مشکل دارم :

هنوز کتاب خوبی برای بیوشیمی پیدا نکردم.
نمیدونم از کجا میتونم برای زیست جز.و.ه تهیه کنم.
آزمون هم نمیدونم کجا شرکت کنم. (سـنا. دکتری خ. معیـ.ـن)

Leyli002

New member
بشنو از من یک نصیحت که اندر آن نبود غرض
بیوشیمی پزشکی
هیئت علمی گروه پزشکی و همکاران دانشکده پزشکی تهران
به توصیه یک نفر اول در رشته بیوشیمی
حالا منی که از بیوشیمی متنفر بودم با خوندن این کتاب عاشقش شدم
زبونش روون همه مطالبو پوشش میده در کل کارش درسته حداقل من که خیلی قبولش دارم

سلام سیمین جون.این کتابی که میگی چند صفحست؟من کتاب احسانی رو دارم میخونم.برا سلولی عبا دی میخاین بخونین یا لودیش؟من یه دفترچه دارم که توش نوشته آزمون 8 مرحله ای از اسفند شروع میشه که واسه سال 90 هستش.واسه امسالم اینطوره؟یعنی تا اسفند بدون آزمون بمونیم؟؟؟

آخرین ویرایش:

koosha

New member
سلام.خدمت همه اونایی که قبول شدن تبریک عرض میکنم و اونایی هم که قبول نشدن امیدوارم هرچه زودتر خودشونو پیدا کنن و هرچه زودتر برای شروع دوباره دست به کار شن.از علاقه مندان به مطالعه کتاب لغات ضروری تافل دعوت میکنم به تاپیک ما سری بزنید .قراره از شنبه 16 شهریور 92 تا اخر اذر یک دور این کتابو بخونیم.توضیحات بیشتر رو از ادرس زیر به دست بیارین.تشکر

http://olumpezeshki.ir/thread9828.html#post336231

Queen

New member
دوستان خسته نباشید خدا قوت .یه منبع خوب برای مطالعه سلولی که بشه روش حساب کرد وهرگونه سوال غیرمنتظره را جواب داد چی پیشنهاد مدید البته به جز لودیش:painting:

sabergenetic

New member
سلام بر دوستان فعال گروه.بخونیدا.فکر نکنید فقط شما دارین میخونین.موفق باشییییییییییید

taravat2013

New member
سلام بر دکترهای آینده:bunnyearsmiley:
من تازه عضوشدم:thanks:
راستش اومدم دیدم همه برنامه هاشونو بخوبی پیش میبرن ولی منکه هنوز شروع نکردم:tsimuzpzwoap1t9y3o7واسه خودم دلداری دادم و شروع به برنامه ریزی کردم انشا الله که بتونم به پای شما برسم
ولی یه خواهش :riz513:
حیف نیست دانشجوهای قوی ژنتیک اینقدر دیر به دیر اینجا سر زدن؟لطفا هر روز بیایین اینجا گزارش بدین پتکی بشه بر سر آدمای تنبلی مثل من که بخودمون بیاییم و تند تند بخونیم اینطوری باشه فکر میکنم همه استرتحتن میام همه را پیشی میگیرم خدای نکرده ها

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا