kh.ghojoghi
New member
زیست دکتر عبادی (j o z v e h) رواز کجا میشه تهیه کرد؟
سلام بچه ها من دارم افسرده میشم برنامه ریزی کرده بودم تو تابستون 7ساعت هر روزبخونم ولی درییییییییییییییییییییییییییییغ تابستونم داره تموم میشه و من ااز4ساعت یا فوقش5ساعت بیشتر زورم نرسید...زبان که و بیوشیمی 2روز درمیون یه سر بهشون میزنم بقیه انرژیم واسه ژنتیک و سلولی میره...........اگه نمیام بدونید برنامم همین بود اگه ساعتام بیشتر شد میام و گزارش میدم....اما مگه میشه کسی با 5ساعت خوندن ارشد ژنتیک قبول شه؟؟؟؟؟ شما چند ساعت میخونین اخههههههههه
سلام بچه ها من دارم افسرده میشم برنامه ریزی کرده بودم تو تابستون 7ساعت هر روزبخونم ولی درییییییییییییییییییییییییییییغ تابستونم داره تموم میشه و من ااز4ساعت یا فوقش5ساعت بیشتر زورم نرسید...زبان که و بیوشیمی 2روز درمیون یه سر بهشون میزنم بقیه انرژیم واسه ژنتیک و سلولی میره...........اگه نمیام بدونید برنامم همین بود اگه ساعتام بیشتر شد میام و گزارش میدم....اما مگه میشه کسی با 5ساعت خوندن ارشد ژنتیک قبول شه؟؟؟؟؟ شما چند ساعت میخونین اخههههههههه
بچههه هاااااا.دوستااایی گللللم...کسی هست بمن کمک کنه.نمیدونم برای بیوشیمی از چه کتابی شروع کنم اخه لنینجر خیلی زیاده.....
یجه ها شما ازمون ثبت نام میکنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟اگرثبت نام کردید کدوم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
درود برهمگی دوستان من میخام شروع کنم ولی خستگی قبول شندنم به تنم مونده خیلی خسته ام امسال زبان زمینم زد وگرنه بقیه درصدهام بد نبودن:sad:
بشنو از من یک نصیحت که اندر آن نبود غرض
بیوشیمی پزشکی
هیئت علمی گروه پزشکی و همکاران دانشکده پزشکی تهران
به توصیه یک نفر اول در رشته بیوشیمی
حالا منی که از بیوشیمی متنفر بودم با خوندن این کتاب عاشقش شدم
زبونش روون همه مطالبو پوشش میده در کل کارش درسته حداقل من که خیلی قبولش دارم