نظرات شرکت کنندگان در مورد آزمون ارشد مامایی 2 تیر 91

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

نيازي

New member
درصدات عاليا بهت تبريك مي گم ميشه منم راهنمايي كني دارم براي ارشد 92 مي خونم امسال عمرا قبول شم. برام بنويس چه كتابايي خوندي چه طوري خوندي به راهنماييت نياز دارم:1dco2x0p1lilzhfpg1t
من تهران بعد شهیدبهشتی .همممون اول فکر میکردیم بهتر از اینا دادیم بعد متوجه شدیم چه خبره من اطلاعی از دوستام ندارم فقط همین چندتا که اینجا با هم خوندیم و گزارش دادیم اونام بد نیستن .نگران نباش اصلا خدا زحمتای مارو بی نتیجه نمیذاره :motat:

vb2

New member
سلام عزیزم آره بعدش زدم واسه اینکه اولا فقط 6 نفر میخواست و بعدشم چون جزو وزارت بهداشت نیست ارشدش شماره نظام نداره البته شنیدم منم فقط .نیازی جون من تمام رفرنسارو خوندم 3 تا ویلیامز .2تا نواک .جنین کامل .نلسون .واسه بهداشتم پارسا.طب تکامل فرید تیموری.جلد 2 شجاعی تهرانی.دستورالعملهای وزارت ..و 2تا جزوه ی جهاد دانشگاهی برای بهداشت و زنان .اگه خواستی نتایج که اومد اگه ایشالله قبول بودم شمارمو بعهت میدم و اگه هم جزوه خواستی در خدمتم :auizz3ffy9vla57584x

vb2

New member
منم 100 زدم نفر 1 هستم .شما 1 دونه نزدید یا 1 دونه غلط زدید؟؟؟؟؟؟؟این سیستم روش بدی نیست ولی خب 272 نفر کمه واسه اینکه فکر کنی جوابش دقیقه :smilies-azardl (113

vb2

New member
در ضمن نیازی جون تو تاپیکهای مامایی نگاه کنی ما کلی نکته گذاشتیم از اونام استفاده کن و برامون دعا کن :28:

vb2

New member
خواهش میکنم در ضمن درصداتم دیدم بد نبود اصلا تا بعد نتایج صبر کن الان بهت پیغام خصوصی میدم

sana

New member
خوش به حالتون چرا اول بهشتیو نزدید اون که بالا تر از تهران کاش منم اینقدر بی دقتی نکرده بودم:13: :sadsmiley:
سلام چقد مامایی جدید ماها که با هم درس خوندیم تو این سایت دیگه بعد کنکور نیومدیم سر بزنیم خوش حالم انقد هم رشته یه جا هستیم

منم در صدامو میذارم جنین 100 .نوزاد 90 .بهداشت 65.بارداری 64.داخلی که حالم ازش بد میشه حول و حوش 50 .زبانم 35-40 .رتبم تو تخمین سایت 5.ولی نمرم 286.بچه ها منم رو vdrl شک دارم ولی هیپو تیروئیدی درسته از 2005 اوردن من اول زدم آنمی بعد دوباره عوضش کردم :sdasdasd: کلی بی دقتی کردم 3تا تست بهداشت که آسون ترینا بودن البته حق میدم به خودم مال استرس جلسه بود .نظرتون در مورد اون تست بارداری که اندیکاسیون بلوک نخاعی بود چیه؟من فکر میکردم هاپرتانسیون ریوی میشه ولی کلید گفته پره اکلامپسی .

vb2

New member
سنا جونم امیدت به خدا منم کلی بی دقتی کردم اگه بی دقتی نکرده بودم بهداشتم بالاتر میشد توکلت فقط به خدا باشع الان فقط دعا کن حساب کردن وزارت فرق داره استرس ندید به خودتون

sana

New member
خدا از زبونت بشنوه عزیزم واسه منم دعا کن که قبول بشم
سنا جونم امیدت به خدا منم کلی بی دقتی کردم اگه بی دقتی نکرده بودم بهداشتم بالاتر میشد توکلت فقط به خدا باشع الان فقط دعا کن حساب کردن وزارت فرق داره استرس ندید به خودتون

سحا

New member
بچه ها ایشالا همتون قبول می شید رتبه های همه عالیه فقط تو دلتان خالیه دعا کنید:thanks: منم دانشگاه تهران رو اول زدم :a2d3:

نيازي

New member
وقتي بچه هايي كه پارسال ازمون دادن با درصداي مشابه امسال من قبول نشدن چه طوري ميشه اميدوار بود كي از دست اين كنكورا خلاص ميشيم خدا ميدونه.:idea_majidonline::idea_majidonline:
بچه ها ایشالا همتون قبول می شید رتبه های همه عالیه فقط تو دلتان خالیه دعا کنید:thanks: منم دانشگاه تهران رو اول زدم :a2d3:

senoritamaria

New member
وقتي بچه هايي كه پارسال ازمون دادن با درصداي مشابه امسال من قبول نشدن چه طوري ميشه اميدوار بود كي از دست اين كنكورا خلاص ميشيم خدا ميدونه.:idea_majidonline::idea_majidonline:

نیازی عزیز پارسال با نمره 222 رتبه بوده 103 و آخرین رتبه قبولی هم فکر میکنم 112 یا 115 بوده. حالا امسال ظرفیتها ک 50 نفر بیشتر شده چرا قبول نشی؟! نا امید نباش. منم وضعیتم مشابه خودته ولی امیدمو از دست ندادم.

vb2

New member
آره عزیزم هر سال شرایط فرق داره به خدا امسال با افزایش ظرفیت ها وضع بهتره به قول آذری دنت وورییییییی دخمل :ad54ad:

vb2

New member
بچه حدودا 32 نفر از 167 نفر میره واسه سهمیه :smilies:

sana

New member
عزیزم من کسی رو سراغ دارم که رتبه پارسالش 126 شده و اهواز قبول شده فقط وفقط همش بر میگرده به بالایی که اون چی بخاد
نیازی عزیز پارسال با نمره 222 رتبه بوده 103 و آخرین رتبه قبولی هم فکر میکنم 112 یا 115 بوده. حالا امسال ظرفیتها ک 50 نفر بیشتر شده چرا قبول نشی؟! نا امید نباش. منم وضعیتم مشابه خودته ولی امیدمو از دست ندادم.

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا