غذای مورد علاقه+طرز تهیه!

saeideh

New member
از فرستنده به گیرنده:ad54ad:

غذای مورد علاقه تون+مواد لازم(با تعداد نفرات:smiliess (3):)+طرز تهیه! اگه عکسشم باشه دیگه چه بهتر دیگه!!!!

saeideh

New member
pichagh%20gheyme.jpgخورشت پیچاخ قیمه

از غذاهایی که منحصرا مربوط به اردبیل می باشد خورشت پیچاخ قیمه است و در مراسم رسمی با پلو استفاده می شود به طوری که برای هر نفر جداگانه در یک بشقاب سرو می گردد.
مواد لازم برای 6 نفر گوشت بدون استخوان ترجیحا گوسفندی: نیم کیلو گرم تخم مرغ: شش عدد خلال بادام درختی: نیم لیوان پیاز سرخ شده : یک لیوان رب گوجه فرنگی- آب غوره - نمک - زعفران- زرد چوبه : قدری طرز تهیه: گوشت را با اندازه حبه های قند و با ابعاد مساوی و چهارگوش خرد کرده و با خلال بادام و قدری نمک و پیاز و زرد چوبه و در آخر 1 قاشق رب گوجه، خوب تفت میدهیم سپس به صورت آب پز، می پزیم به طوری که نهایتا حدود یک لیوان آب داشته باشد. بعد آن را داخل یک ماهیتابه بزرگ و کم عمقی ریخته و به آن یک قاشق روغن، 2قاشق آب غوره و پیاز سرخ شده اضافه نموده و در ماهیتابه پخش می کنیم به طوری که لایه ای در حدود دو سانتیمتر از گوشت و بادام داشته باشیم. در ماهیتابه را می گذاریم و در حرات کم در حدود 15 دقیقه می گذاریم خورشت جا بیوفتد؛نهایتا باید حدود یک استکان آب داشته باشد . سپس برای هر نفر یک تخم مرغ داخل خورشت می شکنیم. باید دقت نمود که زرده سالم مانده و باسفبده قاطی نشود و تخم مرغ ها با فاصله مساوی از هم درون ظرف شکسته شود. روی زرده تخم مرغ ها قدری زعفران ساییده می ریزیم تا خوشرنگ شود.تا پخته شدن کامل تخم مرغ ها که حدود 15 دقیقه طول می کشد. نکته ها : در این غذا می توان از تکه های چربی گوشت هم در زمان پخته شدن استفاده کرد که باید چربی ها را بعد از پخت جدا کردخلال بادام های موجود در بازاز از بادام زمینی تهیه شده و چندان خوشمزه نیستشما می توانید بادام درختی کامل را یک روز در آب خیس نموده و بعد از کندن پوست با ساطور به صورت خلالی در آورده و برای تهیه این غذا استفاده کنید یا به صورت خشک یا فریز شده نگهداری کنید.بعد از اضافه کردن تخم مرغ ها نباید در ماهیتابه کیپ شود،در غیر این صورت سفیده روی زرده را میپوشاند و غذای شما ظاهر زبیایی نخواهد داشت. در برخی از رستوران ها و مراسم رسمی فقط از زرده تخم مرغ روی خورشت استفاده می گردد در این حالت حجم خورشت کمتر بوده و گوشت بیشتری باید استفاده شود.این خورشت باید مزه ترش ملایمی داشته باشد که از آبغوره به دست می آید.

آخرین ویرایش:

mini

New member
آش دوغ :

موادلازم :

دوغ دولیتر
سبزی مخصوص آش دوغ ( تره –گشنیز-شوید اگرفصل سیرتازه باشدازسیرتازه هم استفاده میشود.)
درصورت دلخواه مقداری سبزی معطر (نعناع-ریحان-ترخون) مقدارکل سبزی یک کیلوگرم
نکته :بعضی ها آش باسبزی زیاددوست دارند پس مقدارسبزی هم سلیقه ای است.
نخودپخته 250 گرم
برنج یک پیمانه
تخم مرغ یک عدد
آرد 3-2 قاشق سوپخوری
نمک به مقدارلازم
سیر له شده به مقداردلخواه
ابتدا برنج پاک شده وشسته شده راباآردوتخم مرغ خوب هم میزنیم تاتخم مرغ کاملا ازحالت لختگی خارج شود سپس این موادرابه دوغ اضافه کرده وروی حرارت میگذاریم ومرتب بدون وفقه آن راهم میزنیم.اگرهمزدن متوقف شوداحتمال بریده شدن دوغ وجوددارد.این همزدن راتاموقع جوشیدن دوغ ادامه میدهیم.
وقتی دوغ شروع به جوشیدن کردمقداری نمک به آن اضافه کرده سپس سبزی خردشده وکوفته های ریزدرست شده را اضافه کرده اجازه میدهیم تا آش به جوشیدن خودادامه دهدتا جا بیفتد.چون نخودپخته شده است مراحل آخرپخت به آش اضافه شودتاموقع جاافتادن آش بازنشود.آخر سر هم سیر رو میریزیم که خوش عطر و طعم بشه
2eb5cc6f34752410ae0fdaf16ecdea44.jpg
70512721c43e948b639805a97e2730cf.jpg
6254ab720e05ee16d5aa842a22457656.jpg
[B]نووووووووووش جاااااااااان[/B]:riz304:

mini

New member
مشاهده فایل‌پیوست 3444خورشت پیچاخ قیمه

از غذاهایی که منحصرا مربوط به اردبیل می باشد خورشت پیچاخ قیمه است و در مراسم رسمی با پلو استفاده می شود به طوری که برای هر نفر جداگانه در یک بشقاب سرو می گردد.
مواد لازم برای 6 نفر گوشت بدون استخوان ترجیحا گوسفندی: نیم کیلو گرم تخم مرغ: شش عدد خلال بادام درختی: نیم لیوان پیاز سرخ شده : یک لیوان رب گوجه فرنگی- آب غوره - نمک - زعفران- زرد چوبه : قدری طرز تهیه: گوشت را با اندازه حبه های قند و با ابعاد مساوی و چهارگوش خرد کرده و با خلال بادام و قدری نمک و پیاز و زرد چوبه و در آخر 1 قاشق رب گوجه، خوب تفت میدهیم سپس به صورت آب پز، می پزیم به طوری که نهایتا حدود یک لیوان آب داشته باشد. بعد آن را داخل یک ماهیتابه بزرگ و کم عمقی ریخته و به آن یک قاشق روغن، 2قاشق آب غوره و پیاز سرخ شده اضافه نموده و در ماهیتابه پخش می کنیم به طوری که لایه ای در حدود دو سانتیمتر از گوشت و بادام داشته باشیم. در ماهیتابه را می گذاریم و در حرات کم در حدود 15 دقیقه می گذاریم خورشت جا بیوفتد؛نهایتا باید حدود یک استکان آب داشته باشد . سپس برای هر نفر یک تخم مرغ داخل خورشت می شکنیم. باید دقت نمود که زرده سالم مانده و باسفبده قاطی نشود و تخم مرغ ها با فاصله مساوی از هم درون ظرف شکسته شود. روی زرده تخم مرغ ها قدری زعفران ساییده می ریزیم تا خوشرنگ شود.تا پخته شدن کامل تخم مرغ ها که حدود 15 دقیقه طول می کشد. نکته ها : در این غذا می توان از تکه های چربی گوشت هم در زمان پخته شدن استفاده کرد که باید چربی ها را بعد از پخت جدا کردخلال بادام های موجود در بازاز از بادام زمینی تهیه شده و چندان خوشمزه نیستشما می توانید بادام درختی کامل را یک روز در آب خیس نموده و بعد از کندن پوست با ساطور به صورت خلالی در آورده و برای تهیه این غذا استفاده کنید یا به صورت خشک یا فریز شده نگهداری کنید.بعد از اضافه کردن تخم مرغ ها نباید در ماهیتابه کیپ شود،در غیر این صورت سفیده روی زرده را میپوشاند و غذای شما ظاهر زبیایی نخواهد داشت. در برخی از رستوران ها و مراسم رسمی فقط از زرده تخم مرغ روی خورشت استفاده می گردد در این حالت حجم خورشت کمتر بوده و گوشت بیشتری باید استفاده شود.این خورشت باید مزه ترش ملایمی داشته باشد که از آبغوره به دست می آید.

وای عزیییززززززززززززمممممممم
خیلی خوشمزه س
اول صبحی دلم ضعف رفت!!!!:14:

am-ml

New member
من همه چیز خوارم ؛یعنی 90 درصد غذاها رو دوست دارم-هر چی اسمش غذاست من دوست دارم- ؛الان چیکار کنم ؟
دستور کدومش رو بگذارم؟

mini

New member
ایول!!!!
خووووووووو
از غذای امروز شروع کن....!!!!
محلی؟؟؟

saeideh

New member
من همه چیز خوارم ؛یعنی 90 درصد غذاها رو دوست دارم-هر چی اسمش غذاست من دوست دارم- ؛الان چیکار کنم ؟
دستور کدومش رو بگذارم؟

هر کدوم که خوش قیافه تره، دستور اونو بنویسین!!

saeideh

New member
آش دوغ :

موادلازم :

دوغ دولیتر
سبزی مخصوص آش دوغ ( تره –گشنیز-شوید اگرفصل سیرتازه باشدازسیرتازه هم استفاده میشود.)
درصورت دلخواه مقداری سبزی معطر (نعناع-ریحان-ترخون) مقدارکل سبزی یک کیلوگرم
نکته :بعضی ها آش باسبزی زیاددوست دارند پس مقدارسبزی هم سلیقه ای است.
نخودپخته 250 گرم
برنج یک پیمانه
تخم مرغ یک عدد
آرد 3-2 قاشق سوپخوری
نمک به مقدارلازم
سیر له شده به مقداردلخواه
ابتدا برنج پاک شده وشسته شده راباآردوتخم مرغ خوب هم میزنیم تاتخم مرغ کاملا ازحالت لختگی خارج شود سپس این موادرابه دوغ اضافه کرده وروی حرارت میگذاریم ومرتب بدون وفقه آن راهم میزنیم.اگرهمزدن متوقف شوداحتمال بریده شدن دوغ وجوددارد.این همزدن راتاموقع جوشیدن دوغ ادامه میدهیم.
وقتی دوغ شروع به جوشیدن کردمقداری نمک به آن اضافه کرده سپس سبزی خردشده وکوفته های ریزدرست شده را اضافه کرده اجازه میدهیم تا آش به جوشیدن خودادامه دهدتا جا بیفتد.چون نخودپخته شده است مراحل آخرپخت به آش اضافه شودتاموقع جاافتادن آش بازنشود.آخر سر هم سیر رو میریزیم که خوش عطر و طعم بشه
مشاهده فایل‌پیوست 3440
مشاهده فایل‌پیوست 3441
مشاهده فایل‌پیوست 3442
[B]نووووووووووش جاااااااااان[/B]:riz304:
آخه چرا منو تو این موقعیت میذاری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نفسم رفت! خفن!!!
:sad:

am-ml

New member
ایول!!!!
خووووووووو
از غذای امروز شروع کن....!!!!
محلی؟؟؟

خوب میشه ؛قلیه ماهی .دستورش رو با لهجه محلی و با تصاویر توی آشپزخونه گذاشتم.

هر کدوم که خوش قیافه تره، دستور اونو بنویسین!!

من تقریبا تمام غذاها و دسرهایی که توی قسمت آشپزخانه پست کردم رو لا اقل یکبار درست کردم.
ولی لینکش رو اینجا میارم.

zErOOn3

Well-known member
سلام ...
:ad54ad:
فکنیم همینه /...

2441102582013_qurm.jpg

1: قـــورمه سبــزی ...

خودمون کــ بلد نیستیم /... لینگ میزاریم ولـی /... تاپیک هم شلوخ نمیشه ...

لینکه : NRT2

(بــروبـــچ ایــــ چــه زبونیه ؟!!!!)

:bunnyearsmiley:

...Bing Searching

zErOOn3

Well-known member
SLM

2 : شعله زرد

a9d22bb54e176dbd2241fe53d0ea4d4f.jpg

لینک آموزش ...

لینک دوم ...

:smiliess (3):

205d0ddd57fb6bdae12c642edadddc77.jpg

3 : ...

ماست یـا دوغ گوسفند یا بزشـو نمی دونیم : (یکی ازینـاس ...)

عجب روغنایی داره با مرام /...

از دوغ شترم خیلی خیلی بهتره به نظر مـا /...

حیف الون کمیابه : گیر نمیاد D: شادیم بیاد ...

بابای مــا برفتیم ... (دیگه زیادی حسرت به دل نمونیم)

آخرین ویرایش:

mini

New member
SLM

205d0ddd57fb6bdae12c642edadddc77.jpg

3 : ...

ماست یـا دوغ گوسفند یا بزشـو نمی دونیم : (یکی ازینـاس ...)

عجب روغنایی داره با مرام /...

از دوغ شترم خیلی خیلی بهتره به نظر مـا /...

حیف الون کمیابه : گیر نمیاد D: شادیم بیاد ...

بابای مــا برفتیم ... (دیگه زیادی حسرت به دل نمونیم)

واااااااا؟؟؟؟؟/// مطمئنی شله زرد توش دوغ و ماست داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
اون لینک قورمه سبزیت هم مثل حرفای خودت باید رمزگشایی شه!!!:riz481:

saeideh

New member
سلام ...
فکنیم همینه /...

2441102582013_qurm.jpg

1: قـــورمه سبــزی ...

خودمون کــ بلد نیستیم /... لینگ میزاریم ولـی /... تاپیک هم شلوخ نمیشه ...

لینکه : NRT2

(بــروبـــچ ایــــ چــه زبونیه ؟!!!!)

:bunnyearsmiley:

...Bing Searching

میگم خیلی زحمت کشیدیاآآآآآآآ
با این آشپزی خفنت بپا ندزدنت!!:rolleyessmileyanim:

mini

New member
سلام بــ همگی ...

یه بنده خدایی میگه :
مطمئنین دوغ و ماست هم جــزو گزینه 2 بـــود ؟!!!!!!!!!!! :riz513:

بله دیـــه /... خــو نفهمیدین چـه زبونیه ؟!!! قشنگ بود ..
.

منمـون /... JuST TYPNG

آشپزی مــا ؟!!!!!!! فقط بلدیم سیب زمینی سرخ وکنیــم ـا ...

بادیگاردم داریم خدا رو شکــر ...

منمونیـــوم ...

ولایت شما شله زرد با دوغ عایا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

قورمه سزبی کردی بود پسرم فهمیدمممممممم:ad54ad:

mini

New member
سلام ...

اگه با هم جور در بیــاد چــرا نــه ؟!!!! (zErOOn3ــه دیــه)

ولایت مـا کمیابه ولـی ...

ای ول کــردی ... قشنگ بیــد ...

tnks a Lot

یا خدااااااااااااا
بله البته شما ک باشی میتونی:smiliess (3):
ولی من کردی حالیم نمیشه!!!!!!!
شما میفهمی؟؟؟

بالا