خوبه اگه اینطوری باشه ...ایناز لی لی رو هم می بری با خودت ؟:smiliess (3):اره 6 . اما شایدم زودتر بیاد . چون علوم و که میگفتن فردا امروز اومد
خوبه اگه اینطوری باشه ...ایناز لی لی رو هم می بری با خودت ؟:smiliess (3):اره 6 . اما شایدم زودتر بیاد . چون علوم و که میگفتن فردا امروز اومد
اخییییییییییییی نه لی لی و میدم به یکی از دوستام پرند که داره درس میخونه نمیتونم بدم بهش. اخییی دلم واسش تنگ میشه. من برم لاغر میشه بچم . :dadad4:خوبه اگه اینطوری باشه ...ایناز لی لی رو هم می بری با خودت ؟:smiliess (3):
اخییییییییییییی نه لی لی و میدم به یکی از دوستام پرند که داره درس میخونه نمیتونم بدم بهش. اخییی دلم واسش تنگ میشه. من برم لاغر میشه بچم . :dadad4:
عههههههههههههه آهااااااااااااااان از اون لحاظ
پس راوی خانوم به اسم شربت آلبالو من به بچه ها چیز میز میده:riz481:
حالا خوردی؟:25r30wi:
حالت چطوره پرندی؟
این چن تاس؟
ایلین جونم خوردم...
والا خواهر حالم دگرگون شده دیشب خوابم نبرد تا 3:30 بیدار بودم صبح هم زود بیدار شدم .......
الان گیجم یه سری کار دارم باید انجام بدم بعد برم بخوابم..........
اخییییییییییییی نه لی لی و میدم به یکی از دوستام پرند که داره درس میخونه نمیتونم بدم بهش. اخییی دلم واسش تنگ میشه. من برم لاغر میشه بچم . :dadad4:
:25r30wi::25r30wi:
نه ایناز بده نگهش میدارم.......
خرداد اومدی یه همستر روان شناس تحویلت میدم بهش حرف زدن یاد میدم با کامپیوتر.......
تازه عضو علوم پزشکیم می کنمش.............:25r30wi:
ایناز تا حالا اهواز رفتی؟؟؟؟؟؟؟؟؟
:smiliess (3):آخی هر دوهم هموزنن:
آیناز اهواز
نه عزیزم نرفتمایناز تا حالا اهواز رفتی؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هاهاهاها چه خوبه . ایناز اهوازی. دختر بندری میشم دیگه. شمالی بودم تا حالاآخی هر دوهم هموزنن:
آیناز اهواز
نه عزیزم نرفتمایناز تا حالا اهواز رفتی؟؟؟؟؟؟؟؟؟
وای مرسی ایلین جون . چه باحاله افرین خوش سلیقهآیناز داره از اینجامیره به اینجاااااااااااااااااااااااااااااا![]()
![]()
.......................................................![]()
![]()
هاهاهاها چه خوبه . ایناز اهوازی. دختر بندری میشم دیگه. شمالی بودم تا حالا
- - - Updated - - -
نه عزیزم نرفتم
تو چطور؟
- - - Updated - - -
وای مرسی ایلین جون . چه باحاله افرین خوش سلیقه
سلام سلام
بچه ها فردا داریم می ریم شمال
نمی دونم بتونم بیام اما اگه بشه حتی یه سر کوچلو می یام
دلت میاد میوه نخوای.... میوه داریم از باغمون ... نخوری از کفت رفته البته فقط هلو و آلو
بچه ها روزانه هر ترمی کمک هزینه تحصیلی میدن؟ وام نه هااااا... شنیدم به بچه های روزانه هر ترمی یه مبلغی و دانشگاه میده
سلام
خدا خیرت بده پرند جان،ی خانوادرو از نگرانی درآوردی
پس به بیتا و فانوسی تبریک میگم.دیگه باید ی تاپیک مطالعه برا دکتری درست کنیم:riz304::4d564ad6::thanks:ا