نه می گه که اگه موادژنتیکی از یک کروموزم به کروموزم دیگری وارد شه مثلا یه بخشی از کروموزم 1 وارد کروموزم 2 بشه .بهش جهش درج - حذفی می گیم و خودشم متعادل هست چون مقدار ماده ژنتیکی ثابت مونده نه کم شده نه زیاد[size=4دیروز همش خونه بودم اما فقط 5 صفه ژنتیک خوندم
[color="#800080"]صفه 68 هزاره.درون پیوستگی: میگه چنانچه مواد ژنتیکی درج شده از محل دیگری به کروموزوم دیگر حرکت کرده باشند کاریوتیپ متعادل خواهد بود.
حالا منطور جمله اینه که مواد ژنتیکی غیر از دی ان ا وارد کروموزوم میشن؟! خوب مثلا از کجا؟[/color][/size]
سییییییمممیییینننن آی میس یو ول کام بک دختر خوش گذشتتتتسلام سلام دوستای عزیز من اومدم خیلی خوش گذشت جای همتون خالی
میخوام مطالبی رو که از قبل خوندم دوباره مرور کنم از امروزم شروع کردم ولی متاسفانه کارآموزیه هنوز سرجاشه
سییییییمممیییینننن آی میس یو ول کام بک دختر خوش گذشتتتت
دیروز مورد 2 رو اجرا کردم.من برای حل مشکل شما دو راهکار پیشنهاد میدم.امیدوارم براتون مفید باشه.
1) اگر خیلی درس خوندید و الان خسته شدید،به نظرم چند روز به خودتون استراحت بدید واصلا سمت کتابها نرید.مطمئن باشید اگه تا الان خوب مطالعه داشتید بعد از استراحتتون خیلی بهتر میتونید درس بخونید.تو طول استراحتتون اصلا نگران درسها نباشید و فقط به خودتون قول بدید بعد از مثلا 3 روز دوباره درس بخونید.فقط حواستون باشه که زمان خاصی رو برای پایان استراحتتون تعیین کنید.
2) اگه احساس می کنید که نسبت به درسها بی حوصله هستید و تا به حال مطالعه خوبی نداشتید،به نظرم به این اصل تو مبارزه با تنبلی( می بخشید که گفتم تنبلی آخه گاهی اوقات ما برای خودمون بهانه می تراشیم که حوصله نداریم،خسته ایم و ...) توجه داشته باشید: چون حوصله نداری،انجام بده...بله...ذهنتون رو شرطی کنید و با خودتون بگید اتفاقا چون حوصله ندارم، چون خسته ام، باید درس بخونم...مطمئن باشید بعد از مدتی کوتاه حوصله و علاقه تون بیشتر میشه.
موفق باشید.
man khaste shodam
سلام چه طوری؟سلااااااااااااااااااام سیمین.خوش اومدی.
الان دیگه کاملا شارژی.خوب میخوندی خوبترش میکنی
عاغا منم به مسافرت نیاز دارم.ببینید مریم هم داره میرههههههههههههههههه
مسولای خونم چرا رسیدگی نمیکنن؟
منم چند روز نیام.همه فک کنید رفتم مسافرت بعد وقتی برگشتم بهم خوش اومد بگید:dadad4: