مطالعه گروهی ارشد ژنتیک انسانی93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

Maryam.A

Well-known member
دیروز:
زبان + بیوشیمی + رفتن به دکتر(دچار وسواس فکری شدم فکر میکنم همه بیماری هارو گرفتم):1dco2x0p1lilzhfpg1t

serin

New member
[size=4دیروز همش خونه بودم اما فقط 5 صفه ژنتیک خوندم
[color="#800080"]صفه 68 هزاره.درون پیوستگی: میگه چنانچه مواد ژنتیکی درج شده از محل دیگری به کروموزوم دیگر حرکت کرده باشند کاریوتیپ متعادل خواهد بود.
حالا منطور جمله اینه که مواد ژنتیکی غیر از دی ان ا وارد کروموزوم میشن؟! خوب مثلا از کجا؟[/color][/size]

serin

New member
امروز:
فعلا لغت زبان(5درس) و 7 صفه ژنتیک

بقیه گزارش برا فردا

Maryam.A

Well-known member
امروز:
بیوشیمی+ زبان + خواب( مثل یه .... حدود 13 ساعت خوابیدم البته شب + ظهر)

dilak

New member
[size=4دیروز همش خونه بودم اما فقط 5 صفه ژنتیک خوندم
[color="#800080"]صفه 68 هزاره.درون پیوستگی: میگه چنانچه مواد ژنتیکی درج شده از محل دیگری به کروموزوم دیگر حرکت کرده باشند کاریوتیپ متعادل خواهد بود.
حالا منطور جمله اینه که مواد ژنتیکی غیر از دی ان ا وارد کروموزوم میشن؟! خوب مثلا از کجا؟[/color][/size]
نه می گه که اگه موادژنتیکی از یک کروموزم به کروموزم دیگری وارد شه مثلا یه بخشی از کروموزم 1 وارد کروموزم 2 بشه .بهش جهش درج - حذفی می گیم و خودشم متعادل هست چون مقدار ماده ژنتیکی ثابت مونده نه کم شده نه زیاد

_30min_

New member
سلام سلام دوستای عزیز من اومدم خیلی خوش گذشت جای همتون خالی
میخوام مطالبی رو که از قبل خوندم دوباره مرور کنم از امروزم شروع کردم ولی متاسفانه کارآموزیه هنوز سرجاشه

mandy

New member
سلام سلام دوستای عزیز من اومدم خیلی خوش گذشت جای همتون خالی
میخوام مطالبی رو که از قبل خوندم دوباره مرور کنم از امروزم شروع کردم ولی متاسفانه کارآموزیه هنوز سرجاشه
سییییییمممیییینننن آی میس یو ول کام بک دختر خوش گذشتتتت

_30min_

New member
سییییییمممیییینننن آی میس یو ول کام بک دختر خوش گذشتتتت

جات خالی که نه خاللللللللللللللللللللللللللللللییییییییییییییییییی

خوب بود خدا رو شکر مامان بابام میخواستن بیشتر بمونن ولی من گفتم بابا یه ملت اون ور منتظرن من برم درس بخونم:thanks::smilies-azardl (181:28:

mandy

New member
ژنتیک پایه + بیوشیمی پروتئین و ده تا تست +سلولی مبحث هسته + زبان تافل یک درس

Naltak

New member
من برای حل مشکل شما دو راهکار پیشنهاد میدم.امیدوارم براتون مفید باشه.
1) اگر خیلی درس خوندید و الان خسته شدید،به نظرم چند روز به خودتون استراحت بدید واصلا سمت کتابها نرید.مطمئن باشید اگه تا الان خوب مطالعه داشتید بعد از استراحتتون خیلی بهتر میتونید درس بخونید.تو طول استراحتتون اصلا نگران درسها نباشید و فقط به خودتون قول بدید بعد از مثلا 3 روز دوباره درس بخونید.فقط حواستون باشه که زمان خاصی رو برای پایان استراحتتون تعیین کنید.

2) اگه احساس می کنید که نسبت به درسها بی حوصله هستید و تا به حال مطالعه خوبی نداشتید،به نظرم به این اصل تو مبارزه با تنبلی( می بخشید که گفتم تنبلی آخه گاهی اوقات ما برای خودمون بهانه می تراشیم که حوصله نداریم،خسته ایم و ...) توجه داشته باشید: چون حوصله نداری،انجام بده...بله...ذهنتون رو شرطی کنید و با خودتون بگید اتفاقا چون حوصله ندارم، چون خسته ام، باید درس بخونم...مطمئن باشید بعد از مدتی کوتاه حوصله و علاقه تون بیشتر میشه.

موفق باشید.

serin

New member
سلااااااااااااااااااام سیمین.خوش اومدی.
الان دیگه کاملا شارژی.خوب میخوندی خوبترش میکنی
عاغا منم به مسافرت نیاز دارم.ببینید مریم هم داره میرههههههههههههههههه
مسولای خونم چرا رسیدگی نمیکنن؟
منم چند روز نیام.همه فک کنید رفتم مسافرت بعد وقتی برگشتم بهم خوش اومد بگید:dadad4:

serin

New member
من برای حل مشکل شما دو راهکار پیشنهاد میدم.امیدوارم براتون مفید باشه.
1) اگر خیلی درس خوندید و الان خسته شدید،به نظرم چند روز به خودتون استراحت بدید واصلا سمت کتابها نرید.مطمئن باشید اگه تا الان خوب مطالعه داشتید بعد از استراحتتون خیلی بهتر میتونید درس بخونید.تو طول استراحتتون اصلا نگران درسها نباشید و فقط به خودتون قول بدید بعد از مثلا 3 روز دوباره درس بخونید.فقط حواستون باشه که زمان خاصی رو برای پایان استراحتتون تعیین کنید.

2) اگه احساس می کنید که نسبت به درسها بی حوصله هستید و تا به حال مطالعه خوبی نداشتید،به نظرم به این اصل تو مبارزه با تنبلی( می بخشید که گفتم تنبلی آخه گاهی اوقات ما برای خودمون بهانه می تراشیم که حوصله نداریم،خسته ایم و ...) توجه داشته باشید: چون حوصله نداری،انجام بده...بله...ذهنتون رو شرطی کنید و با خودتون بگید اتفاقا چون حوصله ندارم، چون خسته ام، باید درس بخونم...مطمئن باشید بعد از مدتی کوتاه حوصله و علاقه تون بیشتر میشه.

موفق باشید.
دیروز مورد 2 رو اجرا کردم.
با این که اصلا حوصله نداشتم اما خوندم و همون مقدار کمی که خوندم خیلی بم چسبید

_30min_

New member
سلااااااااااااااااااام سیمین.خوش اومدی.
الان دیگه کاملا شارژی.خوب میخوندی خوبترش میکنی
عاغا منم به مسافرت نیاز دارم.ببینید مریم هم داره میرههههههههههههههههه
مسولای خونم چرا رسیدگی نمیکنن؟
منم چند روز نیام.همه فک کنید رفتم مسافرت بعد وقتی برگشتم بهم خوش اومد بگید:dadad4:
سلام چه طوری؟
شاید باورت نشه ولی انگیزهه خوابیده ولی شما که این جوری حرف میزنید احساس خجالت میکنم و مجبور میشم انگیزه رو بیارم سر جاش

mandy

New member
سلای بچه ها چون خیلیا نمیان گزارش بدن و اونایی هم که گزارش میدن مبحثی نمی گن چی خوندن منم دیگه کلی میگم اصلا لج کردم

- - - Updated - - -

بیوشیمی + زبان+ ژنتیک + سلولی

- - - Updated - - -

بچه ها بالاخره آزمون اسم نوشتید؟

- - - Updated - - -

راستی به غیر از تست سلولی فرهنگ کسی کتاب تست دیگه ای سراغ داره؟

_30min_

New member
مامانم امروز کفرش در اومده بود از درس نخوندن من
عصبانی شد آخرش گفت:میری به این مسئول آزمایشگاهتون میگی از فردادیگه نمیام کارآموزی میخوام بشینم درس بخونم:p7977cujr38iyymsu8::eek:t0837h0nn8zfqu8ult:New (6)::smilies-azardl (12)
منم از خدا خواسته گفتم چشششششششششششششششششششششممممممممم

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا