زنگ تفریح ارشد روانشناسی

نظرتون چیه زنگ تفریح تا آزمون ارشد ۹۳ بسته شه؟؟

• مجموع رای دهندگان
    0
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

ghasedak69

New member
قاصدکی منم میخوام....

شماهم بیا عزیزززززززم .... تازه اگر بیای که دیگه لازم نیست بالش ها رو به راوی هم بدم همه خونه مون جمعیم دیگه.....

- - - Updated - - -

دوستان عزیز فردا خونه ما جشن پتو نه ببخشید جشن بالش داریم برا قبول شدگان...... هرکی دوست داره بیاد

aylinn

New member
ایلین اخه پس هندونه هام چی میشن :13:... اخه با وانت کسی مریض بد حال می بره.:14:..اگه اینا گذاشتن یه لقمه نون حلال دربیاریم...:p7977cujr38iyymsu8:

آخه بارلی جون نمیتونم بار ماشینو خالی کنم چون فردا میخوام ببرم بفروشم تا ساعت 6 سرم گرم شه.

rawy

New member
ایلین اخه پس هندونه هام چی میشن ... اخه با وانت کسی مریض بد حال می بره...اگه اینا گذاشتن یه لقمه نون حلال دربیاریم...:p7977cujr38iyymsu8:

تصور کنین ما همگی باهم یه بیمارستان روانی راه بندازیم :dadad4::smilies::shocked:

psychology123

New member
بیا بگیر
815820_koo-koo.gif

تازه اونم که مربای قاصدکه, حالا اگه مربای معمولی بود شاید می گذشتم
815820_koo-koo.gif
ع اینجوریاست
کاری نکن بیام همش رو ازت بگیرم و حتی نذارم یه ناخونک کوچلو بزنیااااااااااااااا
ببین ببین من گفتماااااااااااا بعد نیای برام ابغوره بگیری که اصلا حوصله ابغوره گرفتن ندارم:p
بیا دختر خوبی باش و خودت مرباهای من رو بیار از هر چی بگذرم از مرباهای قاصدک جونم نمی گذرم:smiliess (4):

psychology123

New member
شماهم بیا عزیزززززززم .... تازه اگر بیای که دیگه لازم نیست بالش ها رو به راوی هم بدم همه خونه مون جمعیم دیگه.....

- - - Updated - - -

دوستان عزیز فردا خونه ما جشن پتو نه ببخشید جشن بالش داریم برا قبول شدگان...... هرکی دوست داره بیاد

پس بچه ها همه بریم خونه قاصدکی.......اخ جووووووووووون
ایلین جون اماده باش خودم می یام دنبالت:smiliess (3):

aylinn

New member

- - - Updated - - -

من میام من میام

rawy

New member
دوستان گرامی
دوستایی که از ساعت دو و سه اومده بودن رفتن خواب عصرشون رو به جا آوردن, شامشون رو آماده کردن و ...
ما همچنان اینجاییم
یعنی هر روز صبح می گم عه من قرار بود دیروز فلان کار و بهمان کار رو انجام, پس چی کار کردم؟
428920_cray.gif

امیدوارم که فردا که نتیجه ها میاد دیگه خجالت بکشم برم بشینم درسمو بخونم
:ad54ad:

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا